Atelier Citroen SC.TOTCITRO Serv.SRL
Moderator: Echipa Tehnica
dupa o vizita efectuata ieri , vi`i recomand cu incredere...
PS: 1. eu le`am dat de facut munca serioasa , nu gluma sper sa nu`mi fii luat prea multe injuraturi...si sa nu uit , trebuie sa fiti tari de inima ... primul care te intampina e Rocco ( sper sa fii retinut bine )... iar apoi , mai bine lasati masina acolo si va suna ei cand e gata stiu ca romanu` e de mentalitatea ca daca nu stai langa masina nu`ti face treaba , dar la ei nu se pune problema
2. nu mai huruie nimic la mine , merge unsa cred tostusi ca mai am o tabla pe dedesubt care trebuie modelata... o sa revin sa vedem daca rezolvam cumva , dar mai intai cu o proba de drum din partea voastra
PS: 1. eu le`am dat de facut munca serioasa , nu gluma sper sa nu`mi fii luat prea multe injuraturi...si sa nu uit , trebuie sa fiti tari de inima ... primul care te intampina e Rocco ( sper sa fii retinut bine )... iar apoi , mai bine lasati masina acolo si va suna ei cand e gata stiu ca romanu` e de mentalitatea ca daca nu stai langa masina nu`ti face treaba , dar la ei nu se pune problema
2. nu mai huruie nimic la mine , merge unsa cred tostusi ca mai am o tabla pe dedesubt care trebuie modelata... o sa revin sa vedem daca rezolvam cumva , dar mai intai cu o proba de drum din partea voastra
Xsara mea a dat serioase semne de oboseala in ultimul timp, atat de serioase incat probabil ca m-ar fi lasat in drum in curand.
Acum e nou-nascuta, mananca asfalt si e din nou plina de viata .
Mii de multumiri celor doi profesionisti pentru ajutor si mai ales pentru increderea si respectul pe care si l-au castigat din partea mea.
Acum e nou-nascuta, mananca asfalt si e din nou plina de viata .
Mii de multumiri celor doi profesionisti pentru ajutor si mai ales pentru increderea si respectul pe care si l-au castigat din partea mea.
Foarte multumit si eu.
Plus bonus o inovatie tehnica solutie la o meteahna mai veche pentru plasticele de pe motor. Piesele mi le-am luat eu, dar altadata nu mai fac prostia asta. Pacat, pentru ca aveam incredere in cei de la Augsburg.
Recomand cu incredere.
Plus bonus o inovatie tehnica solutie la o meteahna mai veche pentru plasticele de pe motor. Piesele mi le-am luat eu, dar altadata nu mai fac prostia asta. Pacat, pentru ca aveam incredere in cei de la Augsburg.
Recomand cu incredere.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
-
- pasionat
-
- pasionat
-
- pasionat
Salutare
La un Citroen AX motor diesel am urmatoarele de schimbat:
- kit distributie + pompa apa
- lichid racire (2 litri concentrat + 3 litri apa distilata)
- ulei cutie transmisie (2 litri)
Totul este cumparat numai trebuie inlocuit.
Intrebarea este se lucreaza doar in timpul saptamanii sau si sambata.
Multumesc.
La un Citroen AX motor diesel am urmatoarele de schimbat:
- kit distributie + pompa apa
- lichid racire (2 litri concentrat + 3 litri apa distilata)
- ulei cutie transmisie (2 litri)
Totul este cumparat numai trebuie inlocuit.
Intrebarea este se lucreaza doar in timpul saptamanii sau si sambata.
Multumesc.
-
- pasionat
mihaistan scrie:se rezolva si sambata o sa`ti fac o estimare pentru manopera !
pana joi sunt facute programari .. se mai pot strecura doar lucrari micute !
in concluzie tinem legatura , si stabilim o zi ideala pentru tine
Multumesc pentru raspunsuri.
Daca se poate sambata sa ma luati in calcul, imi ziceti o ora la care sa ajung, imi iau ce am de luat si o iau spre voi.
O zi frumoasa.
Înapoi la “Service-uri independente”