cand apas cateodata ambreajul se aude un "troznet" si imi ramane pedala de ambreaj la fund...trebuie sa o ridic cu mana ca sa isi revina
m-am uitat cand era pedala la fund cum este cablul si se vede ca nu e intins, e chiar slab...daca trag de el (de la motor) isi revine pedala...
atunci cand apas pe pedala si ramane blocat nu mai pot sa scot din viteza (ca daca franez moare motorul)....asta inseamna ca e ca si cum nu as fi apasat ambreajul si el e deja la fund (si cablul e slab)...si cand il ridic cu mana merge perfect ...
azi mi s-a blocat cam de 5 ori in 100km
Pedala ambreaj
Moderator: Echipa Tehnica
Pedala ambreaj
Xsara Picasso 2.0HDI, 90cp, an 2000
-
- pasionat
Re: Pedala ambreaj
no_2904 scrie:cand apas cateodata ambreajul se aude un "troznet" si imi ramane pedala de ambreaj la fund...trebuie sa o ridic cu mana ca sa isi revina
m-am uitat cand era pedala la fund cum este cablul si se vede ca nu e intins, e chiar slab...daca trag de el (de la motor) isi revine pedala...
atunci cand apas pe pedala si ramane blocat nu mai pot sa scot din viteza (ca daca franez moare motorul)....asta inseamna ca e ca si cum nu as fi apasat ambreajul si el e deja la fund (si cablul e slab)...si cand il ridic cu mana merge perfect ...
azi mi s-a blocat cam de 5 ori in 100km
sistemul de autoreglare al cablului de ambreiaj dus...mie mi s-au rupt doua cuple ca plastic care tineau un ar la pedala dar inca nu le-am gasit de cumparat si merg de 3 luni cu pedala fara...
Re: Pedala ambreaj
ieri am patit si eu la fel , pentru prima oara..
si, ca sa fie"perfect" , tocmai intr-o intersectie super-aglomerata,va dati seama ce fericire..
va rog,daca ati rezolvat problema sau ati depistat cauza, sa ne impartasiti si noua cam care ar fi cauza. si ce preturi de cost a implicat
va multumesc
si, ca sa fie"perfect" , tocmai intr-o intersectie super-aglomerata,va dati seama ce fericire..
va rog,daca ati rezolvat problema sau ati depistat cauza, sa ne impartasiti si noua cam care ar fi cauza. si ce preturi de cost a implicat
va multumesc
-
- simpatizant
Problemuta pe care o ai este de la cilindrul acela de jos.
Este o pompa hidraulica, ce se pare ca face figuri.
Nu este singurul model care da rateuri.
Am avut aceeasi problema la un Nissan Primera.
Schimba cilindrul acela de jos si rezolvi tot, altfel o sa ajungi in vreo 3 saptamani sa nu mai poti schimba treptele de viteza si chiar sa nu mai poti pleca de pe loc cu treapta I.
Anunta-ma te rog ce si cum ai rezolvat!
Multumesc!
Este o pompa hidraulica, ce se pare ca face figuri.
Nu este singurul model care da rateuri.
Am avut aceeasi problema la un Nissan Primera.
Schimba cilindrul acela de jos si rezolvi tot, altfel o sa ajungi in vreo 3 saptamani sa nu mai poti schimba treptele de viteza si chiar sa nu mai poti pleca de pe loc cu treapta I.
Anunta-ma te rog ce si cum ai rezolvat!
Multumesc!