BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
in aceasta seara ... i`am facut si regajul la pompa ... (i`am dat mai multa motorina...) boost`ul urca pana dupa 0.9 bar.. nu am ceas sa masor exact ! cert este ca am nevoie de cauciucuri mai bune ... si inainte de cauciucuri ,alta cutie de viteze... la cum face acum... nu stiu cat rezista
si in plus de asta pierd mult la demaraj ! 

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
am niste cauciucuri care au venit cu rotile... marshall power racer ... 205/45/16 ... ca sa compensez.. ce pierd cu,cutia de viteze .. urc pe 50
inainte pana sa fac motoru... in fine.. daca vii la intalnirea din ploiesti pe 31.. iti arat cu merge batranica 

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Pe mine ma bate gandul de la anu pentru unele pe 18
)
Am avut acum in iarna niste jante p 16 si mi se parea ca imi pusesem pachet comfort pe masina
)
Faptul ca pierzi mult la plecare e de la cauciucuri dar si de la jante....e posibil sa fie cam micute pentru atata cuplu.

Am avut acum in iarna niste jante p 16 si mi se parea ca imi pusesem pachet comfort pe masina

Faptul ca pierzi mult la plecare e de la cauciucuri dar si de la jante....e posibil sa fie cam micute pentru atata cuplu.
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing