off-topic:ca sfat pt toti cei care au bx: daca stiti ca nu aveti buni cilindrii fata, evitati sa parcati masina cu botul deasupra unei borduri mari. De ce?Pentru ca masina se va lasa si toata greutatea va apasa pe bara fata si astfel se vor rupe acele zabrele. Cnad a pomenit mihai de zabrele, mi-am adus aminte ca mai demult era sa patesc faza asta cu ruptul lor..si de aceea am vrut sa va impartasesc ideea.
BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
- abarth_mcm
- pasionat
ehe..incet vad ca se modifica spatele..
a..si vrem si o poza cu bara fata dupa ce ii cauti o plasa sa fie in trend cu masina
off-topic:ca sfat pt toti cei care au bx: daca stiti ca nu aveti buni cilindrii fata, evitati sa parcati masina cu botul deasupra unei borduri mari. De ce?Pentru ca masina se va lasa si toata greutatea va apasa pe bara fata si astfel se vor rupe acele zabrele. Cnad a pomenit mihai de zabrele, mi-am adus aminte ca mai demult era sa patesc faza asta cu ruptul lor..si de aceea am vrut sa va impartasesc ideea.
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
usor... masina o sa aiba doar modificari subtile
deci probabil ca cineva care nu cunoate marca nu`si da seama de diferenta
cu plasa... sa vedem ce aleg... trebuie ceva care sa dea bine ! mi`ar fi placut sa renunt si la numar(la pozitia lui actuala) sa`l cobor mai jos... chiar pe buza .. (cam asa are c6 ,daca nu ma insel) dar sigur o sa am probleme cu politia.. si nu are rost 
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
mihaistan scrie:Batranica se misca bineincepe sa ii placa doar la drum lung ! insa.. tot mai caut o cutie
sa vedem !
A primit si un cd`player sonyafacere ok.. cu membrii clubului
in rest se lucreaza la o supriza
![]()
cateva poze cu baba ... si una din oficiu .. si cu propietaru(deci dragi bucuresteni pregatiti`va masinile
mai ales astra aia
)
opa......
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing
nu stiu ! masina avea stock 1100 cam asa ... nu mai am nici un fel de mocheta in masina , daca scot si bancheta cu placa din spate ... cred ca raman tot pe la 1100 ... (motorul fiind mai greu) dar cel mai corect ar fi sa ma duc la rar sa o cantaresc! eu sper sa ajung la 900 kg !nu stiu de unde o sa scot atata
dar e ok ! sunt foarte multumit de cum trage... la configuratia actuala.. dupa ce gasesc piesele necesare... va fi bestiuta ok 
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
pai daca tot vrei sa o cantaresti, nu te du la RAR ci la ceva cantar de camioane de marfa pe undeva .. trebuie sa gasesti (in stilul celor care erau la fostele CAP-uri sau silozuri) ..
pai daca tot scoti, scoate si roata de rezerva si ale alte piese, cric si faze din astea ...
:)
al baterie sport te-ai gandit? ai sanse sa scoti de acolo inca 20 de KG cu aproximatie ..
:)
vezi cata motorina pui in ea
pai daca tot scoti, scoate si roata de rezerva si ale alte piese, cric si faze din astea ...
al baterie sport te-ai gandit? ai sanse sa scoti de acolo inca 20 de KG cu aproximatie ..
vezi cata motorina pui in ea
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
intai sa am eu cutie boboc... intercooler adevarat ... si dupa greutatea ! iar ce ai enumerat u.. inafara de baterie... se poate rezolva pe loc.. la momentu respectiv !pana cand voi face eu bani calumea.. sa pot sa tin bx`u asta de moft... mai dureaza ! pana atunci este utilizat si in viata de zi cu zi ...
pentru ca... aceasta masina niciodata.. nu se lasa usor ! bara am revopsit`o azi.. pentru ca cealalta a fost foarte proasta.. si foarte diferita ! astazi am vopsit`o dupa codul ei de culoare ! EJX (rouge furio
) dar nu a iesit perfect.. si nu am mai avut rabdare sa o pregatesc iar
eh oricum... momentan arata ok... chiar si cu defectele de rigoare
pe viitor sper sa reusesc sa o fac complet !