intalnire sibiu?
Moderator: Echipa Tehnica
intalnire sibiu?
de prin sibiu sunt forumisti? daca da, credeti ca putem face si noi o intalnire intr-o zi sa ne cunoastem si una alta?
inainte sa ma critici, arunca o privire si la tine...
eu si inca vreo 2 3 masini , cand mergem vineri catre nationala.. ne vom oprii si in sibiu.. daca vreti putem face o mini intalnire.. sa ne cunoastem intre noi.. membrii 

Ultima oară modificat Lun 06-Iul-2009 22:29 de către mihaistan, modificat 1 dată în total.
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Imi pare rau, cu mine n-o sa va intalniti cand treceti prin Sibiu, in acea perioada sunt plecat la Bucuresti, altfel as fi venit si eu la Intalnirea Nationala.
Din Sibiu se merge pe DN14, Sibiu-Medias-Sighisoara (drumul este bun) si din Sighisoara probabil prin Cristuru Secuisec, sau Sovata - Praid.
Trec si eu prin Sibiu spre nationala. Pe unde o luati apoi?
Din Sibiu se merge pe DN14, Sibiu-Medias-Sighisoara (drumul este bun) si din Sighisoara probabil prin Cristuru Secuisec, sau Sovata - Praid.
pai vedem ... putem face un punct de intalnire in sibiu .. si de acolo plecam catre nationala ! oricum si un mic ocol nu strica
eu as vrea sa vizitez cat mai mult !
teoretic si cei din bucuresti trec prin ploiesti catre nationala.. asadar ne adunam unii cu altii... poate facem si noi vreo 50 de masini
sa simta lumea pasiunea pe plaiurile romanesti 

teoretic si cei din bucuresti trec prin ploiesti catre nationala.. asadar ne adunam unii cu altii... poate facem si noi vreo 50 de masini

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
Mihai, daca tot ajungi prin Sibiu, poti incerca mancarea de la "Crama Ileana". Prin 2006, cand aveam destul de multe de rezolvat prin Sibiu, mancam acolo... Mancare foarte buna si destul de multa, iar preturile erau mai mult decat rezonabile. Colegii nostri din Sibiu iti pot spune daca inca mai este asa acolo.
Din cate imi amintesc eu, Crama Ileana este relativ aproape de centru, si parca foarte aproape este si Inspectoratul Scolar Sibiu.
Din cate imi amintesc eu, Crama Ileana este relativ aproape de centru, si parca foarte aproape este si Inspectoratul Scolar Sibiu.
- TLGsoft
- simpatizant
madlex456 scrie:Imi pare rau, cu mine n-o sa va intalniti cand treceti prin Sibiu, in acea perioada sunt plecat la Bucuresti, altfel as fi venit si eu la Intalnirea Nationala.Trec si eu prin Sibiu spre nationala. Pe unde o luati apoi?
Unde si la cat este plecarea din Sibiu catre nationala?