BX in progresss

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 27-Iun-2009 16:11

pai ce sa`i fac ... omu e prost ! nu a vrut cica.. se crede jmecher ! problema este ca eu il dau in judecata ! si banii pe reparatie o sa`i scoata din buzunar nu prin asigurare !
luni ma duc sa mi`o evalueze la un service.. dupa la asigurari.. cu piesele originale piesele fara manopera costa 2500 de ron :D omu avea si casco.. daca dadea umila suma.. pe care am cerut`o sa il ajut .. scapa :) dar el a cotit`o si am ajuns la politie.. unde a ramas si fara bani si fara permis :D si la sfarsit.. imi zicea ca eu sunt prostu :)) ca nu l`am ajutat ca ma lasa sa fac pe asigurarea lui (de parca nu el era vinovatu :lol: )
Oricum am vorbit cu un prieten avocat.. luni il rezolv... cer si daune ca m`a lasat fara masina.. si nu imi pot rezolva treaba :D

Imagine

aseara cand m`am uitat... nici nu am vazut aripa.. astazi am studiat atent .. este si ochelaru de la far stramb .. suportii farului... sunt retezati (am pus unu sa pot circula) suportu de aripa unde sta si bara.. este cam muci , bara este sparta.. are o gaura de 2 degete si este terfelita toata+ marginea de sus.. unde vine ornamentu rupta , janta a suferit cel mai mult :( dar totul merge inainte :D sincer.. il bateam in mijlocu strazii daca imi atingea ceva ce tine de motor :) si asa :lol: a fost un spectacol dragut :lol:
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Sâm 27-Iun-2009 16:16

pacat..tocmai cand aranjasei bara..dar asta e, nu ai ce face.Vorba ta..important e ca motorul nu e atins.

ar fi o faza sa faci un deviz asa numai cu piese originale. Sunt sigur ca ai dreptate si piesele ajung la 2500 lei lejer.(stiu ca cel putin o bara noua e f scumpa), Oricum, nu il lasa sa scape pe individ. :!:
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 27-Iun-2009 16:24

bara este 1000 de ron noua :D farul este 450 de ron, o aripa si aia mai e ceva :D mai este vopseaua.. mana de lucru.. janta :D un pivot... etc .. sunt detoate !

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Sâm 27-Iun-2009 18:41

naspa moment...
sa iti faci facturi pe piesele necesare (noi), sa le atasezi la dosar, si il dai in judecata; atunci sa vezi ce mirat o sa fie; vezi, din proprie experienta iti spun, s-ar putea sa te caute el in cateva zile sa iti dea asigurarea :lol:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 27-Iun-2009 18:50

este prea dobitoc sa`mi dea asigurarea :!: daca era destept nu se ajungea aici ! acum nu mai exista cale de intoarcere :D pierd timpul ... dar macar stiu de ce il pierd !

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Sâm 27-Iun-2009 20:38

proces civil, dureaza foarte mult, si e doar pentru pagube materiale; crede-ma ca nu are rost si nu merita; daca vei face asta, sentinta lui va fi sa iti plateasca reparatia, omul va aduce dovezi ca nu are venituri mari, ca are probleme, si o sa il oblige sa iti dea ceva de genul 30 de lei pe luna; am incercat odata treaba asta, si.... in afara de faptul ca l-am tarat prin tribunale pe respectivul nu am obtinut nimic concret; fa masina, vezi cum faci cu facturile, si poate iei banii de la asigurari, poate te intelegi cu fraierul. poti sa il actionezi in judecata, sa mergi si sa ii spui asta, ca poate se razgandeste si iti dea asigurarea ca sa opresti actiunea.
dupa cum ai spus si tu, slabe sanse, pt ca daca unu e cretin, e cretin pana la capat, dar necazul nostru e ca in tara asta ca sa iti faci dreptate prin legi... te apuca batranetile.

abarth_mcm
pasionat

Mesajde abarth_mcm » Sâm 27-Iun-2009 20:45

chiar ca e dobitoc acel om..pai nu scapa mai repede daca iti dadea asigurarea? :roll: (zic si eu...)

oricum, si daca iti dadea asigurarea nu stiu daca te ajuta prea mult...stiu multe cazuri cu masini vechi la care compania de asigurari nu a platit tot devizul(atentie..facuta la service reparatia) pe motiv ca masina e prea veche si ca nu valoareaza 2000 lei, avand o vechime de peste 20 de ani :!: :!: .
Ca exemplu: reparatia a costa 1500 lei si asigurarea a acoperit doar 900 lei...restul din buzunarul pagubitului bineinteles..:(
Asta doar la noi se poate intampla :( .
Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 27-Iun-2009 21:00

oricum nu o lasam pe mana la alt service o faceam singur.. ideea era ca`mi recuperam banii mai usor.. si mai repede.. acum.. masina tot mi`o fac nu e problema.. si banii or sa vina mult mai multi :D nimic rau in asta

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Sâm 27-Iun-2009 21:02

daca stii cum sa ii iei iti platesc! deci, nu asta era problema e prostia unora; mie de exemplu mi-au platit in 2006 deviz de reparatie la cx de 78 mil, asa ca...

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 27-Iun-2009 21:05

am avocat bun.. si martori ;)) si totul e ok ! under control
:finga: atat merita respectivul :lol:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mar 07-Iul-2009 08:24

i`am pus alt far.. arupa a venit la loc.. am indreptat ce era stramb cu o maestrie iesita din comun :lol: am manuit ciocanul precum sky-walker ! am lipit si bara la loc.. mai am sa o finisez ! dar pur si simplu nu e timp !
urmeaza sa`mi pregatesc 2 brate inferioare cu bucsi noi , 2 pivoti si 2 amortizoare (astea sunt deja pe stock:D) sa fac toata fata ca in tinerete.. fara nici un fel de buba :D
Intre timp am descoperit ca si cutia mi se termina undeva la 195/197 km/h :D imi va fi greu sa ma despart de ea... dar in curand dupa ce o termin.. va trebui sa schimb proiectul :!:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Mie 08-Iul-2009 08:46

dj01fad
demolition man

Mesajde dj01fad » Sâm 11-Iul-2009 11:19

nice...
pana la urma, te-a mai cautat ala sa iti dea asigurarea?

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 11-Iul-2009 11:27

da ! astept sa inchida dosaru ! am facut deviz la un service.. totalul era 2000 de ron .. iar eu o sa primesc suma fara tva sau ceva de genu .. oricum... mai bine decat cei 350 de ron pe care trebuia sa imi dea ala ca sa scape :lol: deci.. nu`mi pare rau !

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 11-Iul-2009 14:36

ca planuri de viitor , banda termoizolanta pentru esapament , caut un boost controler electronic pentru dansa , un scut termic pentru filtru de aer(sau un kit de admisie mai performant), o finala mai mica (eventual doar tzeava) , exista o ecuatie in care e posibil sa schimb jantele (daca nu vopsite respectivele) , daca tot am un bord negru prin pod.. o sa`l schimb pe cel acutal , vanez un interior de 16 valve (chiar NU se mai poate sa ma tin de volan in curbe) , am mirosit si o cutie de 1.7 turbo(va suferii niste modificari) si la sfarsit dupa ce o sa termin aceste lucrari mai mult ca sigur va primii o vopsea demna de performantele ei :D
si da in tot acest timp va fi si de vanzare :wink:

Înapoi la “Masina mea”