BX in progresss
Moderator: Echipa Tehnica
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
daca devizul estimativ de la service face in total 2000 de lei, tu probabil vei lua cam jumatate, sau putin mai mult; ca sa iei toata suma trebuie sa aduci facturi, iar ca sa faci asta, pierzi bani, asa ca nu are rost, iar pe alta parte, in regie proprie pierzi destul la manopera, pentru ca iti completeaza ei timpii de lucru la cotele minime, mai pierzi putin si la cantitatile de materiale folosite care iarasi le pun ei cum vor (de exemplu cantitatea de vopsea pe element), si nu ai ce sa le faci; la mine, din tot devizul estimativ de 7400 de lei, am primit doar 3800 sau ceva de genul; probabil ca daca te certi cu ei ai sa poti scoate mai mult, dar nu stiu; cert este ca minim 1000 de lei iei in acest caz, deci clar, mult mai bine decat 350;
ca fapt divers !
http://www.youtube.com/watch?v=A203ShFM854
http://www.youtube.com/watch?v=A203ShFM854
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
dupa un drum de 1000 km ! batranica se simte mult mai excelent ca niciodata !!!! transfagarasanul a fost... un simplu drum... chiar si pe mine m`a impresionat cuplul ! ba chiar era amuzant.. in urcare fata de alte masini
Dupa cum am spus ... masina incepand de azi.. este de vanzare

Dupa cum am spus ... masina incepand de azi.. este de vanzare

astazi am mai descoperit ... ca aproape toate colierele de la turbina catre admisie ... (nu va ganditi ca erau libere .. ca altfel sareau de mult furtunele !).. si scapa presiune
acum s`a schimbat treaba !
cateva suruburi ,stranse f f putin... schimbari masive in performante
Chiar cand s`a umflat inima in mine... ca am cam facut de ras un bmw serie 3 2008 cred ... la 19... km/h ... bx`u break i`a facut cu manuta
desigur ca s`a umflat tarata in el.. si am inceput sa`l enervez
cam nasol sa`ti iei masina noua ... si sa treaca un break vechi de 20 de ani cu 4 oameni in masina pe langa tine
si pe spate sa scrie 1.9 RD .. sa mai dea si un pic de fum !

Chiar cand s`a umflat inima in mine... ca am cam facut de ras un bmw serie 3 2008 cred ... la 19... km/h ... bx`u break i`a facut cu manuta

Astazi masina a primit un set de bascule cu bucsi noi + pivoti noi ! + extra un burduf de tripoda nou (se rupsese si el saracu)
Asigurarea imi face zile amare... cica nu au bani in casa sa`mi dea
traim in Romania ... deci se poate !
Asigurarea imi face zile amare... cica nu au bani in casa sa`mi dea

Configuratia actuala a masinii este ok ... momentan 0-100 km/h se intampla in 8.5 sec ! cu cauciucuri bune .. si micile modificari sigur voi scadea sub 8 sec ! deci ma cam apropii de un 16 valve stock ! asta e targetul.. si se pare ca este aproape !
Insa un 16 valve nu poate consuma 6%
si nu trage asa bine la urcare ...
avantaje si dezavantaje ! multi spun ca sunetul e nush cum.. insa sunetul la harbu diesel.. incepe sa nu mai semene a diesel 
Insa un 16 valve nu poate consuma 6%