stie cineva unde gasesc brate spate de vinzare mai ieftine
Moderator: Echipa Tehnica
Pt rtrd_dud.
Parca ziceai de brate(rulmenti) pe spate.Acum se rupe pe fata??
Daca scartaie urat de ce nu verifici franele(discuri - palacute) pe fata. S-ar putea sa "nu mai ai" placute pe fata. Tine frana? Trage intr-o parte cand pui frana aia la 10-20km/h? Ca din alta parte zgomot mare nu cred sa vina.Sau poate face un POC mare?Mai da si tu detalii.
Parca ziceai de brate(rulmenti) pe spate.Acum se rupe pe fata??
Daca scartaie urat de ce nu verifici franele(discuri - palacute) pe fata. S-ar putea sa "nu mai ai" placute pe fata. Tine frana? Trage intr-o parte cand pui frana aia la 10-20km/h? Ca din alta parte zgomot mare nu cred sa vina.Sau poate face un POC mare?Mai da si tu detalii.
mihaistan scrie:rulmentii sunt in jur de 120 de ron pe o parte !
un kit este in jur de 320 de ron pe o parte!
Am avut niste probleme si nu am avut timpul necesar ! pentru cei interesati .. o sa fac oferta de piese + manoperainsa spre sfarsitu saptamanii... !
Au trecut 2 sfârșituri de sĂŁptĂŁmânĂŁ de atunci și domnul Stan nimic...
Ămi poate spune cineva ce bucșe sunt necesare? de la magazinul de piese nu m-au lamurit cu nimic, au zis ca probabil vin doar originale. Coduri de piese, ceva...? Sau de unde cumpĂŁr un astfel de kit? E pĂŁcat s-o țin pe dreapta... Mulțumesc anticipat.
da , spunetine si noua de unde sa cumparam acest kit ca la mine a inceput sa scartaie din ce in ce mai tare spatele.am o intrebare , pot sa plec la mare cu masina in concediu saptamana care vine, sa merg normal 110 - 130 pe autostrada ? cade spatele
nu cade, ca momentan nu am bani sa o fac, macar sa cumpar kitu si vad io unde loi monta.

- abarth_mcm
- pasionat
de cazut nu iti cade...
dar vei uza fff mult bratele si in final nu vei rezolva nimic doar cu rulmenti
amanand, operatia va costa mult mai mult decat initial
acum cu o saptamana in plus sau in minus cat ai tu nevoie de masina nu e o nenorocire iti dai seama..
dar vei uza fff mult bratele si in final nu vei rezolva nimic doar cu rulmenti

Citroen BX 19RD Break 1986, rosu, Seria 2, Orga number: 3496.
Domnilor, Khan in special, eu nu am negociat nici un pret, nu mi-am exprimat optiunea de a cumpara de la unul sau de la altul, ci am pus doar doua intrebari:
1. pe langa rulmenti mai vine de cumparat si vreo bucsa acolo? la magazin, din fisa cu piesele pentru masina nu au gasit nimic in plus
2. ce contine in plus acel kit de reparatie pentru a justifica pretul de 300 roni?
Daca se poate sa primesc un raspuns bine, daca nu sanatate. E totusi o distanta intre Radauti si dumneavoastra pentru a putea vorbi fata in fata. Toate cele bune.
1. pe langa rulmenti mai vine de cumparat si vreo bucsa acolo? la magazin, din fisa cu piesele pentru masina nu au gasit nimic in plus
2. ce contine in plus acel kit de reparatie pentru a justifica pretul de 300 roni?
Daca se poate sa primesc un raspuns bine, daca nu sanatate. E totusi o distanta intre Radauti si dumneavoastra pentru a putea vorbi fata in fata. Toate cele bune.
raspunsul meu era in mod special pentru rtrd-dud, dar si ceilalti pot intelege ca e bine sa se duca la un garaj unde se poate face operatiunea si sa nu cumpere piese aiurea si sa le ia degeaba. acum ca sa raspund la intrebari
1. da, e posibil sa mai trebuiasca si puntea (sau bratele, ca nu mai stiu exact ce e acolo) sau, in fct de atelier, doar bucsile. 2. niste rulmenti, niste simeringuri si niste capacele, dupa caz. pretul (il confirm cu ocazia asta) se justifica in masura in care rezolva problema, cu alte cuvinte daca puntea e stricata si doar asa se repara, da se justifica. daca n-ai bani, nu se justifica nici macar faptul ca ai masina
1. da, e posibil sa mai trebuiasca si puntea (sau bratele, ca nu mai stiu exact ce e acolo) sau, in fct de atelier, doar bucsile. 2. niste rulmenti, niste simeringuri si niste capacele, dupa caz. pretul (il confirm cu ocazia asta) se justifica in masura in care rezolva problema, cu alte cuvinte daca puntea e stricata si doar asa se repara, da se justifica. daca n-ai bani, nu se justifica nici macar faptul ca ai masina
am zis eu pretul mai inainte(factura ats)
Din cate stiu brate nu se gasesc decat originale, eu am incercat inainte la 2 service-uri si le aduceau mai scumpe decat reprezentanta pt ca le luau de la ei.Tot din cate stiu nu poti afla daca tre sa schimbi bratele decat dupa ce desfaci.
Incearca la piese pe autokarma sau pe ingaraj.ro
Din cate stiu brate nu se gasesc decat originale, eu am incercat inainte la 2 service-uri si le aduceau mai scumpe decat reprezentanta pt ca le luau de la ei.Tot din cate stiu nu poti afla daca tre sa schimbi bratele decat dupa ce desfaci.
Incearca la piese pe autokarma sau pe ingaraj.ro
ms, am vorbit si cu khan si mia zis ca la mine tre schimbate bratele daca puntea e ok.oricum se ridica pe la 50 mil reparatia, poate si mai bine.ma gandesc sa o vand asa daca nu fac rost de bani pe un pret mic dar.... in fine. om vedea ce o fi, poate dupa o diagnosticare amanuntita o fii altceva si poate un pret mai mic.