Salutare!Am un Citroen Xsara Picasso si nu stiu ce sa ma mai fac cu el fiindca imi vine sa ii dau foc uneori in drum

Nu conteaza viteza de deplasare ,treapta de viteza se aprinde martorul luminos de service din bord si se taie alimentare, curent si motorul se opreste din functionare.Dupa aceasta faza iau contactul stau 3 sec masina in acest timp deplasandu-se si dau din nou la automat si pleca motorul din nou si mai merg cat vrea ea dupa care o iau de la capat.Uneori nu se mai tureaza

iar apoi isi da drumul si merge o perioda indelungata.faza tare eeste ca am fost cu ea la reprezentanta la Sibiu,Valcea,Timisoara din laptop in laptop si nimeni nu gaseste nimik si toti isi dau cu presupusu poate e aia sau cealalta sau poate aia

.Va rog din suflet daca ati mai patit cineva asa ceva si ati gasit solutia sa mi-o spuneti si mie ca mai am umpic si am scimbat motorul si ea tot cum vrea ea merge

.(am inlocuit injectoare,pompa de presiune,pompa de alimentare,regulator,filtre....)astazi citeam despre filtrul de particule oare sa fie din cauza lui?Treaba e ca nu e ceva constant , si cand isi revine merge doua luni foarte bine dar cand o apuca iar o tine o luna.Poate ma ajuta cineva cu un sfat !