Daca ai un automobil Citroen de colectie si vrei sa-l expui la Caravana Citroen AutoPortret care are loc in acest weekend in Bucuresti (intre 21 si 23 august in Piata George Enescu langa hotel Hilton) contacteaza-ma la telefon 0744 676 598 sau la adresa de e-mail: laura.antonov@citroen.com.
Asa ne cunoastem si noi si in plus, am pregatit un cadou special pentru tine.
O zi frumoasa,
Laura Antonov
Director Marketing
Citroen Romania
Participa si tu la Caravana Citroen AutoPortret - Bucuresti
-
- Citroen Romania
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Asa ne cunoastem si noi si in plus, am pregatit un cadou special pentru tine.
Pentru mine?

Numai bine,
-
- Citroen Romania
parerea mea ...
a fost NASOL! mai multe cucoane cu fuste scurte.. decat masinile propriu zise ! la 90 de ani de citroen.. sa nu prezinti nici un model clasic? id,sm,ds ,gsa ,cx(a fost doar 1 a lui bebe) macar bx sau xm ! nimic ... pusi numai pe vanzari! foarte trist !!!!
p.s. pardon au fost modele clasice.... cateva machete puse intr`un colt
!
Dupa cum a spus si marian ! anuntati din timp ! daca nu comunicam intre noi e foarte rau ! clubul poate oferii suport cu masini clasice din dotare ,daca si voi oferiti suport in alte domenii !! participati intr`un fel la activitatile clubului ! desigur doar daca vreti !!
a fost NASOL! mai multe cucoane cu fuste scurte.. decat masinile propriu zise ! la 90 de ani de citroen.. sa nu prezinti nici un model clasic? id,sm,ds ,gsa ,cx(a fost doar 1 a lui bebe) macar bx sau xm ! nimic ... pusi numai pe vanzari! foarte trist !!!!
p.s. pardon au fost modele clasice.... cateva machete puse intr`un colt

Dupa cum a spus si marian ! anuntati din timp ! daca nu comunicam intre noi e foarte rau ! clubul poate oferii suport cu masini clasice din dotare ,daca si voi oferiti suport in alte domenii !! participati intr`un fel la activitatile clubului ! desigur doar daca vreti !!
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
- sorin69
- pasionat
- Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
- 2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006
mihaistan scrie:parerea mea ...
p.s. pardon au fost modele clasice.... cateva machete puse intr`un colt![]()
!
Eu cred ca, esti un pic rautacios, "cucoanele" erau niste fete foarte dragute, nu aveau deloc aerul acela vulgar pe care eu unul l-am intalnit la alte expozitii auto cat despre caravana eu unul am fost multumit este adevarat mi-as fi dorit sa cumpar cateva suveniruri Citroen care din pacate nu existau.

exemple de masini obligatorii pt caravana de 90 DE ANI!!!!! Citroen ds sport(ceva de genu :"> ) (s`au fabricat doar 10 bucati din cate am inteles?) ,citroen ds ,citroen Traction Avant , banalul 2cv care te face mereu sa zambesti si tot asa ! pai mai oameni buni .. daca se numea Caravana Citroen(simplu si sec sau caravana pentru discounturi mari

Repet asta este parerea mea... asa mi se pare normal ... !
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
-
- Citroen Romania
Caravana Citroen AutoPortret nu este singurul eveniment din acest an care marcheaza aniversarea de 90 de ani. Scopul principal al acestei caravane a fost prezentarea gamei actuale si de a da posibilitatea celor interesati sa afle mai multe informatii despre marca, sa testeze modele actuale si, da, a fost o actiune de marketing.
Ideea de a avea expuse si cateva automobile Citroen de colectie a venit in ultimul moment si am incercat sa o exploatam cat se poate de bine in timpul scurt pe care l-am avut la dispozitie.
Laura Antonov
Ideea de a avea expuse si cateva automobile Citroen de colectie a venit in ultimul moment si am incercat sa o exploatam cat se poate de bine in timpul scurt pe care l-am avut la dispozitie.
Laura Antonov
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
mihaistan scrie:parerea mea ...
p.s. pardon au fost modele clasice.... cateva machete puse intr`un colt![]()
!
Din pacate in vremurile astea nu se mai fac masini... se fac bani. Din pacate pe circa noastra, a celor care le cumparam.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu cred ca, esti un pic rautacios, "cucoanele" erau niste fete foarte dragute, nu aveau deloc aerul acela vulgar pe care eu unul l-am intalnit la alte expozitii auto cat despre caravana eu unul am fost multumit este adevarat mi-as fi dorit sa cumpar cateva suveniruri Citroen care din pacate nu existau.[/quote]
Daca vreau sa admir fuste scurtesibluze decoltate e suficient sa ies in oras, nu trebuie sa ma duc la un eveniment auto ;)
Uite aici o poza de la intilnirea de anul asta din Harghita:
Pe cei de la Citroen Romania ii intereseaza sa vinda gama actuala, suporta 2 modele anterioare (ma refer la piese de schimb) si gata. O diferenta foarte mare fata de Citroen Franta sau Germania, si in toate cazurile nu vorbesc din auzite.
Daca vreau sa admir fuste scurtesibluze decoltate e suficient sa ies in oras, nu trebuie sa ma duc la un eveniment auto ;)
Uite aici o poza de la intilnirea de anul asta din Harghita:

Pe cei de la Citroen Romania ii intereseaza sa vinda gama actuala, suporta 2 modele anterioare (ma refer la piese de schimb) si gata. O diferenta foarte mare fata de Citroen Franta sau Germania, si in toate cazurile nu vorbesc din auzite.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Railor
Eu unul am trecut pe acolo 5 minute... in care am aruncat un ochi la prototip... un gigel de la ei a venit la mine sa ma intrebe daca imi place, l-am intrebat daca are suspensie hidraulica... s-a uitat la mine lung, am reformulat: "are suspensie ca c6?" el a raspuns sec "nu". Am spus ca nu imi place si am dat sa plec, el s-a uitat la mine lung, a dat mana cu mine si m-a intrebat ce masina am, cand am raspuns "XM" s-a schimbat la fata... iar cand sa ies din "balon" o tanti mi-a oferit un breloc....
Asa ca un breloc la 5 minute :d => time well spent ! (si asa nu aveam breloc la cheile de la masina)

Eu unul am trecut pe acolo 5 minute... in care am aruncat un ochi la prototip... un gigel de la ei a venit la mine sa ma intrebe daca imi place, l-am intrebat daca are suspensie hidraulica... s-a uitat la mine lung, am reformulat: "are suspensie ca c6?" el a raspuns sec "nu". Am spus ca nu imi place si am dat sa plec, el s-a uitat la mine lung, a dat mana cu mine si m-a intrebat ce masina am, cand am raspuns "XM" s-a schimbat la fata... iar cand sa ies din "balon" o tanti mi-a oferit un breloc....
Asa ca un breloc la 5 minute :d => time well spent ! (si asa nu aveam breloc la cheile de la masina)
nu stiu cum a fost pe acolo, dar eu am avut masinuta la expozitia din sibiu... Am apreciat foarte mult cand au sunat sa merg sa pun prelata ca a inceput sa picure, dar m-a deranjat la culme faptu ca ei au inceput sa adune si sa plece(cam toti au plecat) si nu au dat nici un senm sa merg sa-mi iau masina (lasata decapotata pe trotuar)... n-am stat 2 zile non stop acolo, ca mai are omu si treaba, dar din moment ce m-au invitat acolo si le-am lasat masina decapotata cu fisa tehnica pe ea si aranjata de expo, ma asteptam ca atunci cand pleaca sa dea un semn macar..
in rest, a fost ok...
in rest, a fost ok...

inainte sa ma critici, arunca o privire si la tine...