o intrebare scurta....c1 sau aygo??
Moderator: Echipa Tehnica
Frumos splashul. Masina moderna cu design ok, motor euro 4, eventual dak vrei cutie automata. Imi place si bordul, restilzat. La preturi suzuki intodeauna a stat bine de asemenea.
Singura problema este deprecierea in timp, care mie unul la suzuki mi se pare cam accentuata.
Oricum nefiind posesor de suzuki, daca iti cumperi, iti doresc sa ma fi inselat eu la ultima parere:).
Singura problema este deprecierea in timp, care mie unul la suzuki mi se pare cam accentuata.
Oricum nefiind posesor de suzuki, daca iti cumperi, iti doresc sa ma fi inselat eu la ultima parere:).
-
- just curious
- redandrei
- pasionat
- Masina: Citroen C1 1.0 68 cp (2007) 285.000 km
- 2: Citroen C4 1.6i 109 cp (2007) 85.000 km + C5 2013
- 3: Citroen C6 2.7 HDI 204CP (2006) 286.000 km
vreau sa te contrazic la sgomotul motorului al viteze mari :| Am vazut pe o gramada de forumuri gen "te scoate din masina "etc... Se comporta excelent.... va spun eu ca va intelegeti perfect vorbind normal cu acul peste 170 ;) intr-adevar scoate un zgomot in treapta a 2-a la 100 km/h dar frumos ;) bft
-----scz, era un reply pt ram84----

-----scz, era un reply pt ram84----
---
Sa nu te superi pe mine, dar eu sincer cred ca ai probleme cu auzul
.
in primul rand nu te rupe zgomotul motorului, ci zgomotul de rulare , fiindca masina nu este aproape deloc antifonata. dupa fiecare drum la mare ajung ragusit de cat de tare trebuie sa zbier ca sa ma pot intelege cu nevasta-mea. nu mai vorbesc de muzica la care daca nu e dat volumul bine peste jumatate nu auzi nimic.

in primul rand nu te rupe zgomotul motorului, ci zgomotul de rulare , fiindca masina nu este aproape deloc antifonata. dupa fiecare drum la mare ajung ragusit de cat de tare trebuie sa zbier ca sa ma pot intelege cu nevasta-mea. nu mai vorbesc de muzica la care daca nu e dat volumul bine peste jumatate nu auzi nimic.
:)
ba baieti dar voi sunteti surzi. Cd-player stock pe autostrada soarelui.. INFO PRO merge tot drumul la 31 auzi belea chiar si la 170km/h, cu geamurile inchise evident
In oras orice radio... 19-23volumul cu geamurile inchise, 29-31 cu geamul sofer deschis.
Intr-adevar daca bag un cd trebuie sa folosesc 35-47 volumul. Dar la radio merge bine..

In oras orice radio... 19-23volumul cu geamurile inchise, 29-31 cu geamul sofer deschis.
Intr-adevar daca bag un cd trebuie sa folosesc 35-47 volumul. Dar la radio merge bine..
Cateva imbunatatiri:
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)
- jante MAK Fever-5R (vara);
- jante MAK Audace Mirror (iarna);
- becuri Osram Ultra Life (puse pe 07 Mai 2012)