Participa si tu la Caravana Citroen AutoPortret - Bucuresti

Filiala Citroën Romania, unic importator.
Laura Antonov
Citroen Romania

Participa si tu la Caravana Citroen AutoPortret - Bucuresti

Mesajde Laura Antonov » Joi 20-Aug-2009 12:13

Daca ai un automobil Citroen de colectie si vrei sa-l expui la Caravana Citroen AutoPortret care are loc in acest weekend in Bucuresti (intre 21 si 23 august in Piata George Enescu langa hotel Hilton) contacteaza-ma la telefon 0744 676 598 sau la adresa de e-mail: laura.antonov@citroen.com.

Asa ne cunoastem si noi si in plus, am pregatit un cadou special pentru tine.

O zi frumoasa,
Laura Antonov
Director Marketing
Citroen Romania

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Joi 20-Aug-2009 18:52

Asa ne cunoastem si noi si in plus, am pregatit un cadou special pentru tine.

Pentru mine? :lol: Am ĂŽnĂželes ideia acestui mesaj Âşi nu este nevoie a fi postat ĂŽn toate secĂžiunile; mai existĂŁ unul ĂŽn secĂžiunea Evenimente http://www.clubcitroen.ro/forum/about11213.html. Este un eveniment, nu? De asemnea, acest mesaj apare Âşi pe pagina principalĂŁ. :wink:
Numai bine,

Laura Antonov
Citroen Romania

Mesajde Laura Antonov » Lun 24-Aug-2009 07:42

Buna dimineata.

Vroiam doar sa ma asigur ca il citeste cat mai multa lume. Imi cer scuze daca am deranjat in vreun fel.

O zi frumoasa,
Laura Antonov

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Lun 24-Aug-2009 12:24

Chiar nu este niciun deranj... pe viitor ar fi bine sĂŁ anunĂžaĂži din timp evenimentele ca sĂŁ existe anumit timp pentru reacĂžii Âşi organizare. :wink:
SĂŁ auzim de bine.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 24-Aug-2009 13:11

parerea mea ...
a fost NASOL! mai multe cucoane cu fuste scurte.. decat masinile propriu zise ! la 90 de ani de citroen.. sa nu prezinti nici un model clasic? id,sm,ds ,gsa ,cx(a fost doar 1 a lui bebe) macar bx sau xm ! nimic ... pusi numai pe vanzari! foarte trist !!!!
p.s. pardon au fost modele clasice.... cateva machete puse intr`un colt :lol: :lol: !
Dupa cum a spus si marian ! anuntati din timp ! daca nu comunicam intre noi e foarte rau ! clubul poate oferii suport cu masini clasice din dotare ,daca si voi oferiti suport in alte domenii !! participati intr`un fel la activitatile clubului ! desigur doar daca vreti !!
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 24-Aug-2009 16:39

cred ca te omori de pomana, nu este pasiune la citroen, ci marketing. asta este parerea mea si gata; de fapt... nu numai la citroen, ci la orice alta marca.

MARIAN
Admin CITROclub

Mesajde MARIAN » Lun 24-Aug-2009 16:48

Marketingul se face cu pasionaĂži, pasionaĂžii au nevoie de marketing Âşi tot aÂşa; una peste alta cred cĂŁ nicio parte nu a speculat momentul :razz:
a fost NASOL! mai multe cucoane cu fuste scurte..

Fiecare cu pasiunea lui... :D hai cĂŁ nu poate fi chiar rĂŁu printre "cucoane" :twisted:

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 24-Aug-2009 17:10

totusi la 90 de ani de citroen ... vroiam ceva mai mult .. si mai special..."cucoane" gasesc oriunde :wink: !
In fine... la fiecare eveniment daca le batem obrazul./.. poate crapa undeva :wink: participam si in nr mai mare !

sorin69
pasionat
Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006

Mesajde sorin69 » Lun 24-Aug-2009 17:41

mihaistan scrie:parerea mea ...
a fost NASOL! mai multe cucoane cu fuste scurte.. decat masinile propriu zise ! la 90 de ani de citroen.. sa nu prezinti nici un model clasic? id,sm,ds ,gsa ,cx(a fost doar 1 a lui bebe) macar bx sau xm ! nimic ... pusi numai pe vanzari! foarte trist !!!!
p.s. pardon au fost modele clasice.... cateva machete puse intr`un colt :lol: :lol: !
Dupa cum a spus si marian ! anuntati din timp ! daca nu comunicam intre noi e foarte rau ! clubul poate oferii suport cu masini clasice din dotare ,daca si voi oferiti suport in alte domenii !! participati intr`un fel la activitatile clubului ! desigur doar daca vreti !!

Eu cred ca, esti un pic rautacios, "cucoanele" erau niste fete foarte dragute, nu aveau deloc aerul acela vulgar pe care eu unul l-am intalnit la alte expozitii auto cat despre caravana eu unul am fost multumit este adevarat mi-as fi dorit sa cumpar cateva suveniruri Citroen care din pacate nu existau.

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 24-Aug-2009 21:11

:wink: foarte urat daca ti s`a parut ok ... la intalnirea nationala au fost masini de exceptie !!!!!! aici au fost ... banale ! le vedem pe strada !
exemple de masini obligatorii pt caravana de 90 DE ANI!!!!! Citroen ds sport(ceva de genu :"> ) (s`au fabricat doar 10 bucati din cate am inteles?) ,citroen ds ,citroen Traction Avant , banalul 2cv care te face mereu sa zambesti si tot asa ! pai mai oameni buni .. daca se numea Caravana Citroen(simplu si sec sau caravana pentru discounturi mari :shock: ) nu eram asa rautacios ! dar atata timp cat se sarbatoresc 90 de ani de la inceputul Citroen ...nu este normal sa nu apara nici un model ... repet NICI un model clasic.. care practic a scris istoria Citroen ,dealungul celor 90 de ani !

Repet asta este parerea mea... asa mi se pare normal ... !

Laura Antonov
Citroen Romania

Mesajde Laura Antonov » Joi 27-Aug-2009 10:18

Caravana Citroen AutoPortret nu este singurul eveniment din acest an care marcheaza aniversarea de 90 de ani. Scopul principal al acestei caravane a fost prezentarea gamei actuale si de a da posibilitatea celor interesati sa afle mai multe informatii despre marca, sa testeze modele actuale si, da, a fost o actiune de marketing.
Ideea de a avea expuse si cateva automobile Citroen de colectie a venit in ultimul moment si am incercat sa o exploatam cat se poate de bine in timpul scurt pe care l-am avut la dispozitie.

Laura Antonov

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 27-Aug-2009 15:17

mihaistan scrie:parerea mea ...

Din pacate in vremurile astea nu se mai fac masini... se fac bani. Din pacate pe circa noastra, a celor care le cumparam.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 27-Aug-2009 15:24

Eu cred ca, esti un pic rautacios, "cucoanele" erau niste fete foarte dragute, nu aveau deloc aerul acela vulgar pe care eu unul l-am intalnit la alte expozitii auto cat despre caravana eu unul am fost multumit este adevarat mi-as fi dorit sa cumpar cateva suveniruri Citroen care din pacate nu existau.[/quote]

Daca vreau sa admir fuste scurtesibluze decoltate e suficient sa ies in oras, nu trebuie sa ma duc la un eveniment auto ;)
Uite aici o poza de la intilnirea de anul asta din Harghita:

Imagine

Pe cei de la Citroen Romania ii intereseaza sa vinda gama actuala, suporta 2 modele anterioare (ma refer la piese de schimb) si gata. O diferenta foarte mare fata de Citroen Franta sau Germania, si in toate cazurile nu vorbesc din auzite.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

iwa
pasionat

Mesajde iwa » Sâm 29-Aug-2009 17:15

Railor :)

Eu unul am trecut pe acolo 5 minute... in care am aruncat un ochi la prototip... un gigel de la ei a venit la mine sa ma intrebe daca imi place, l-am intrebat daca are suspensie hidraulica... s-a uitat la mine lung, am reformulat: "are suspensie ca c6?" el a raspuns sec "nu". Am spus ca nu imi place si am dat sa plec, el s-a uitat la mine lung, a dat mana cu mine si m-a intrebat ce masina am, cand am raspuns "XM" s-a schimbat la fata... iar cand sa ies din "balon" o tanti mi-a oferit un breloc....

Asa ca un breloc la 5 minute :d => time well spent ! (si asa nu aveam breloc la cheile de la masina)
--
I @m the B0Rg`
Blog RPR - www.oltcit.eu

So.
simpatizant

Mesajde So. » Dum 30-Aug-2009 17:25

nu stiu cum a fost pe acolo, dar eu am avut masinuta la expozitia din sibiu... Am apreciat foarte mult cand au sunat sa merg sa pun prelata ca a inceput sa picure, dar m-a deranjat la culme faptu ca ei au inceput sa adune si sa plece(cam toti au plecat) si nu au dat nici un senm sa merg sa-mi iau masina (lasata decapotata pe trotuar)... n-am stat 2 zile non stop acolo, ca mai are omu si treaba, dar din moment ce m-au invitat acolo si le-am lasat masina decapotata cu fisa tehnica pe ea si aranjata de expo, ma asteptam ca atunci cand pleaca sa dea un semn macar..
in rest, a fost ok... :D
inainte sa ma critici, arunca o privire si la tine...

Înapoi la “Citroën Romania”