garnitura de chiulasa...

Forum de discutii generale despre Citroen C5 I-II (2001-2008). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

garnitura de chiulasa...

Mesajde mesersmith » Mie 09-Sep-2009 08:23

am postat aici diverse tread-uri referitoare la problema pe care o aveam cu faptul ca imi arunca apa afara din vas...
dupa multe "cercetari", am ajuns la concluzia ca e garnitura de chiulasa...

am gasit un mester, undeva la 25 km de buc, care mi-a luat 350 lei pt schimbare garnitura, inlocuirea tampoanelor de la motor ca toate erau rupte, schimbarea pompei de apa, descarcarea si curatarea curbutoarelor.

consider ca e un pret bun pt operatiile astea si ma gandesc ca daca cineva are probleme serioase la motor si cutie, baietii sunt calificati...

pe mester mi l-a recomandat cineva cand am avut o problema cu un ford tranzit, la care nu a vrut nimeni sa se bage, ba mai mult, nici nu a stiut nimeni in calarasi cum se dau injectoarele jos...
niciun service nu a vrut sa se bage la motorul asta...

mai mult, tot ce a spus baiatul asta asa a fost adevarat...

baiatul este dintr-un sat de langa bucuresti si lucreaza intr-un solar :)...

C i t r o n e l
pasionat

Mesajde C i t r o n e l » Mie 09-Sep-2009 08:44

si eu zic ca este bun pretul daca totul este ok.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mie 09-Sep-2009 10:25

Pai lasa si tu aici datele de contact ale baiatului: telefon si localitatea in care se afla.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

mesersmith
Moderator - C5
Masina: C5 III
2: C5 II
3: Peugeot 308

Mesajde mesersmith » Mie 09-Sep-2009 18:29

totul este ok, nu am nicio alta problema in plus sau din cele vechi...
este din satul varasti, jud giurgiu si se ajunge f usor daca se iese din buc prin popesti-leordeni, si se tine catre oltenita pana la indicatorul de heresti...

il keama marian, lucreaza intr-un solar, face din ce am inteles eu orice tip de motor, orice schimbare, cutii automate si-mi spunea ca poate face si casete de directie...

0721 241 015 este telefonul lui...
nu e nevoie sa-i spuneti ca sunati la recomandarea mea pt ca eu nu am comision din eventualele lucrari, ci doar sunt multumit de serviciile lui de asa maniera incat mi-am reparat 3 masini la el si nici una cu schimbat de pivoti... :D :D :D

Înapoi la “Citroen C5 I-II”