Mugurel, dupa cum ai observat, nimeni nu a zis SERVICE-ul CITROEN e prost ci SERVICE-ul ATS.
Cand am sa vin cu masina la tine si voi fi tratat la fel ca la ATS, fii sigur ca vei aparea si tu cu bulina neagra.
Daca tie ti s pare normal ca o masina sa stea 3 luni in service si cand o iei a doua zi sa observi ca nu mai merge pompa de servodirectie (iar cei din service sa-mi spuna ca e coincidenta si ca pur si simplu s-a stricat) si ca radiatorul e atins in nenumarate locuri de cheia cu care au fost stranse suruburile, ca pragul pe partea dreapta a ramas lovit de la accident in conditiile in care au fost schinbate portiera si aripa pe acea parte (sa nu-mi spuna nimeni ca nu avea cum sa-l vada), ca mi-au vopsit 2 portiere in alta nuanta (intr-adevar, destul de greu de observat, dar care totusi se observa), iar cand i-am luat la bani marunti sa-mi spuna ca nu-mi mai gasesc dosarul de daune, atunci ne meritam soarta de romani, pentru ca numai la noi se poate intampla asa ceva.
Si inca ceva: oare de ce ANPC-ul nu se leaga de ATS, desi au fost facute nenumarate sesizari la adresa lor?

Si de ce toate piesele de Citroen intra in tara tot prin intermediul ATS?
Asta nu e MONOPOL???
In conditiile in care intampini chestii din astea, e cam greu sa mai ramai indragostit de Citroen si te cam bate gandul sa schimbi masina.
Si vrei sa mai stii ceva? Mie nu-mi place absolut deloc C4 iar C5 e prea lenes pentru mine.
Daca e sa schimb Xsara acum, chiar nu stiu ce mi-as putea lua.