sunt si io nou pe forum;deci multumesc anticipat pentru injuraturile care le voi primi daca nu am postat unde trebuie
de fapt e pentru prima data cand postez ceva si asta din nevoie
posed un citroen Xantia 1.9d din 94 si vreau sa trec la un C5 model 2005 http://fr.autoscout24.be/Details.aspx?id=166232822 adika exact asta mai precis , si sunt interesat de cei care au asa ceva ;daca ma pot ajuta cu niste sugestii;ce sa verific ,la ce sa ma uit cand fac drive testu , precizez ca e o masina sh adika exact cea din anunt, am vorbit cu omu si ma asteapta sambata pentru drive test
locuiesc in belgia si aici e cam nasol , adika din moment ce ai vb si faci un drive test si omu a acceptat sa il faci e aproape imposibil sa nu cumperi masina si sa nu dai un avans
deci nu vreau sa pierd nici masina nici banii de avans ,cam 500 euro pana ies toate actele
ce vreau eu sa aflu ......cum se comporta masina ? e fiabila ? cam ce consum are ? zgomot interior acceptabil ? manevrabilitate ?bubele obisnuite ale modelului,fiabilitatea motorului
precizez fara nici o suparere pentru nimeni ca prefer sa imi raspunda doar cei care au acest model dar si ceilalti sunt bineveniti
am mers si cu primul model de C5 din 2002 2000hdi si am fost placut impresionat dar prefer modelul 2 e mai stilat si prefer motor 1.6 in loc de 2.0. multumesc tuturor binevoitorilor cara ma pot ajuta cu niste raspunsuri sau macar sugestii