Citroen C5-III
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
silviu_79 scrie:iosif: daca apesi pe menu iti apar 3 meniuri sau doua? cel mai simplu e sa te uiti sus la plafoniera daca intre leduri ai un dreptunghi negru de 3cm*0.5cm. ala ar trebui sa fie microfonul, daca e bej, e doar un capac si nu ai microfonul acolo, deci nu ai bluetooth pe masina.
....dezamagire mare.Intradevar este doar un capac cu multe gaurele DAR oarbe din pacate......

beeboy
-
- de-abia inscris
C5 in test la ProMotor
Buna ziua. Este primul meu post pe forumul vostru si de aceea o sa incep usor.
Lucrez la revista ProMotor si am in test de anduranta un C5 2.7 HDi V6 Exclusive, pe care il conduc deja de aproape sase luni. Am parcurs aproape 10.000 km cu masina si sunt extrem de multumit de ea. Nu am avut absolut nicio problema cu ea iar consumul este rezonabil - am momentan o medie de 11,1 litri pentru 100 km parcursi pentru luna octombrie, medie afisata pe computerul de bord.
Pana in urma cu o luna media era de 10 litri la 100 km parcursi dar traficul groaznic din capitala a dat masina si implicit consumul peste cap. Daca totusi ma straduiesc suficient de mult, reusesc sa parcurg 500 de km cu un plin de motorina. Ceea ce este foarte in regula pentru o masina de doua tone cu motor V6.
Revin cat de curand cu mai multe informatii despre masina si despre "comportamentul" din plimbarile ProMotor.

Lucrez la revista ProMotor si am in test de anduranta un C5 2.7 HDi V6 Exclusive, pe care il conduc deja de aproape sase luni. Am parcurs aproape 10.000 km cu masina si sunt extrem de multumit de ea. Nu am avut absolut nicio problema cu ea iar consumul este rezonabil - am momentan o medie de 11,1 litri pentru 100 km parcursi pentru luna octombrie, medie afisata pe computerul de bord.
Pana in urma cu o luna media era de 10 litri la 100 km parcursi dar traficul groaznic din capitala a dat masina si implicit consumul peste cap. Daca totusi ma straduiesc suficient de mult, reusesc sa parcurg 500 de km cu un plin de motorina. Ceea ce este foarte in regula pentru o masina de doua tone cu motor V6.
Revin cat de curand cu mai multe informatii despre masina si despre "comportamentul" din plimbarile ProMotor.
Citroen C5 2.7 HDi V6 - Test de anduranta ProMotor
Re: C5 in test la ProMotor
Tudor Bratu scrie:Buna ziua. Este primul meu post pe forumul vostru si de aceea o sa incep usor.
...domnule Tudor de-abia asteptam sa ne spui cat mai multe lucruri despre masina, avand in vedere ca nu suntem chiar foarte multi proprietari de C5-III pana in prezent

beeboy
-
- de-abia inscris
Am vazut ca discutati despre Bluetooth si telefon. Eu am pe masina telefonul cu slot de cartela dar este incredibil de enervant. Trebuie sa vorbesc destul de tare pentru a fi auzit de cel cu care vorbesc si receptia acestuia nu este mereu cea mai buna.
Am mai patit asta si cu un Chrysler 300C, iar cauza sunt microfoanele amplasate foarte departe de locul unde sta capul soferului. La 300C trebuia sa ma apropii de volan destul de mult pentru a putea fi auzit de cel de la capatul celalalt al convorbirii. La C5 nu este atat de grav dar tot trebuie sa ma "concentrez" pentru a ma face auzit. Ar fi nevoie de un microfon mai sensibil sau amplasat pe montantul central langa capul celui de la volan...
Am mai patit asta si cu un Chrysler 300C, iar cauza sunt microfoanele amplasate foarte departe de locul unde sta capul soferului. La 300C trebuia sa ma apropii de volan destul de mult pentru a putea fi auzit de cel de la capatul celalalt al convorbirii. La C5 nu este atat de grav dar tot trebuie sa ma "concentrez" pentru a ma face auzit. Ar fi nevoie de un microfon mai sensibil sau amplasat pe montantul central langa capul celui de la volan...
Citroen C5 2.7 HDi V6 - Test de anduranta ProMotor
-
- pasionat
- Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
- 2: Nissan Micra 1.2 benzina
bogwol scrie:pai si la mine sunt optionale dar am cumparat si pachetul care le include
ieri am intrat pe service citroen sa imi vad masina (dotari, etc) iar la airbag pasageri spate scrie ceva de genul "W/O RR rear passenger protection" si ma inebuneste ce inseamna W/O (sper ca nu without)
ziceai ceva de o verificare fer la airbagurile spate.....
Tudor, e una neagra, sau aproape neagra? daca da cu aia am facut si eu drive-testul pentru AMS acum citeva luni
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- Pro Motor Rm.Valcea
salutare ! Stie sa-mi spuna si mie careva daca la masina se face rodaj, deoarece m-am intalnit cu cineva care mi-a spus ca "vai doamne sa nu merg mai sus de 2500 ture cu ea pana la 10000 km ca asa este la Diesel". Acum sunt intr-o dilema mare avand in vedere ca am avut cu ea un drum pana la Bratislava si inapoi iar eu am mers cu ea la unguri pe autostrada pana in 3000 de ture(165-170 km/h) oare a fost ok pentru masina???
beeboy