Citroen C5-III

Forum de discutii generale despre Citroen C5 III (2008-prezent). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Lun 19-Oct-2009 21:28

iosif: daca apesi pe menu iti apar 3 meniuri sau doua? cel mai simplu e sa te uiti sus la plafoniera daca intre leduri ai un dreptunghi negru de 3cm*0.5cm. ala ar trebui sa fie microfonul, daca e bej, e doar un capac si nu ai microfonul acolo, deci nu ai bluetooth pe masina.

bogwol
pasionat
Masina: C5 III Comfort, 140 cp, 2.0 HDI
2: Nissan Micra 1.2 benzina

Mesajde bogwol » Mar 20-Oct-2009 07:11

dintre cei care au deja masina, aveti cumva si aibaguri pe spate, la pasageri? sunt marcate in vre-un fel vizibil astfel incat sa pot vedea la receptia masinii daca le-au montat sau nu?
multumesc

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Mar 20-Oct-2009 10:01

Ma duc eu la masina si ma uit, eu am pachetul cu toate airbagurile dar cele de spate parca au fost optionale.

bogwol
pasionat

Mesajde bogwol » Mar 20-Oct-2009 16:53

pai si la mine sunt optionale dar am cumparat si pachetul care le include
ieri am intrat pe service citroen sa imi vad masina (dotari, etc) iar la airbag pasageri spate scrie ceva de genul "W/O RR rear passenger protection" si ma inebuneste ce inseamna W/O (sper ca nu without)

iosif_e
simpatizant

Mesajde iosif_e » Mar 20-Oct-2009 20:52

silviu_79 scrie:iosif: daca apesi pe menu iti apar 3 meniuri sau doua? cel mai simplu e sa te uiti sus la plafoniera daca intre leduri ai un dreptunghi negru de 3cm*0.5cm. ala ar trebui sa fie microfonul, daca e bej, e doar un capac si nu ai microfonul acolo, deci nu ai bluetooth pe masina.

....dezamagire mare.Intradevar este doar un capac cu multe gaurele DAR oarbe din pacate...... :( :( .Atunci nu inteleg de ce au mai lasat butonul de "answer" pe butucul fix la volan :mad: :mad: Intradevar in lista de dotari a masinii cand am cumparat-o nu am vazut sa fi avut bluetooth dar m-am bucurat cand am vazut butonul pe volan si am zis ca poate poate....o fi.Multumesc pentru ajutor. :D
beeboy

Tudor Bratu
de-abia inscris

C5 in test la ProMotor

Mesajde Tudor Bratu » Joi 22-Oct-2009 14:52

Buna ziua. Este primul meu post pe forumul vostru si de aceea o sa incep usor. :)

Lucrez la revista ProMotor si am in test de anduranta un C5 2.7 HDi V6 Exclusive, pe care il conduc deja de aproape sase luni. Am parcurs aproape 10.000 km cu masina si sunt extrem de multumit de ea. Nu am avut absolut nicio problema cu ea iar consumul este rezonabil - am momentan o medie de 11,1 litri pentru 100 km parcursi pentru luna octombrie, medie afisata pe computerul de bord.

Pana in urma cu o luna media era de 10 litri la 100 km parcursi dar traficul groaznic din capitala a dat masina si implicit consumul peste cap. Daca totusi ma straduiesc suficient de mult, reusesc sa parcurg 500 de km cu un plin de motorina. Ceea ce este foarte in regula pentru o masina de doua tone cu motor V6.

Revin cat de curand cu mai multe informatii despre masina si despre "comportamentul" din plimbarile ProMotor.
Citroen C5 2.7 HDi V6 - Test de anduranta ProMotor

iosif_e
simpatizant

Re: C5 in test la ProMotor

Mesajde iosif_e » Joi 22-Oct-2009 15:28

Tudor Bratu scrie:Buna ziua. Este primul meu post pe forumul vostru si de aceea o sa incep usor. :)

Lucrez la revista ProMotor si am in test de anduranta un C5 2.7 HDi V6 Exclusive, pe care il conduc deja de aproape sase luni. Am parcurs aproape 10.000 km cu masina si sunt extrem de multumit de ea. Nu am avut absolut nicio problema cu ea iar consumul este rezonabil - am momentan o medie de 11,1 litri pentru 100 km parcursi pentru luna octombrie, medie afisata pe computerul de bord.

Pana in urma cu o luna media era de 10 litri la 100 km parcursi dar traficul groaznic din capitala a dat masina si implicit consumul peste cap. Daca totusi ma straduiesc suficient de mult, reusesc sa parcurg 500 de km cu un plin de motorina. Ceea ce este foarte in regula pentru o masina de doua tone cu motor V6.

Revin cat de curand cu mai multe informatii despre masina si despre "comportamentul" din plimbarile ProMotor.

...domnule Tudor de-abia asteptam sa ne spui cat mai multe lucruri despre masina, avand in vedere ca nu suntem chiar foarte multi proprietari de C5-III pana in prezent :D . Probabil dupa cum bine ai vazut dintre cei care am postat pana acum nu pare sa fi reclamat nimeni nicio problema la masina asta. :D doar comentarii rautacioase pe alte "siteuri" din partea ..........concurentei. Nu am mai fost de foarte mult timp prin Bucuresti avand in vedere ca ne desparte o bucata mare de drum si PROST :cry: :) dar eu reusesc sa scot un consum mediu urban/extern undeva intre 7.9--8.3 l/100km (in oras nu o calc foarte tare dar afara din oras unde imi permite drumul si este posibil ii dau 130-150km/h). Asteptam mai multe informatii de la tine.Multumim!
beeboy

Tudor Bratu
de-abia inscris

Mesajde Tudor Bratu » Joi 22-Oct-2009 16:22

Am vazut ca discutati despre Bluetooth si telefon. Eu am pe masina telefonul cu slot de cartela dar este incredibil de enervant. Trebuie sa vorbesc destul de tare pentru a fi auzit de cel cu care vorbesc si receptia acestuia nu este mereu cea mai buna.

Am mai patit asta si cu un Chrysler 300C, iar cauza sunt microfoanele amplasate foarte departe de locul unde sta capul soferului. La 300C trebuia sa ma apropii de volan destul de mult pentru a putea fi auzit de cel de la capatul celalalt al convorbirii. La C5 nu este atat de grav dar tot trebuie sa ma "concentrez" pentru a ma face auzit. Ar fi nevoie de un microfon mai sensibil sau amplasat pe montantul central langa capul celui de la volan...
Citroen C5 2.7 HDi V6 - Test de anduranta ProMotor

bogwol
pasionat

Mesajde bogwol » Joi 22-Oct-2009 16:54

bogwol scrie:pai si la mine sunt optionale dar am cumparat si pachetul care le include
ieri am intrat pe service citroen sa imi vad masina (dotari, etc) iar la airbag pasageri spate scrie ceva de genul "W/O RR rear passenger protection" si ma inebuneste ce inseamna W/O (sper ca nu without)

ziceai ceva de o verificare fer la airbagurile spate.....

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Joi 22-Oct-2009 23:46

Tudor, e una neagra, sau aproape neagra? daca da cu aia am facut si eu drive-testul pentru AMS acum citeva luni
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Sâm 24-Oct-2009 22:59

Welcome Tudor. Senzibilitatea microfonului se poate seta cu Lexia, cel putin asa e la modelele cu Bluetooth si RCD fara navi.

silviu_79
pasionat

Mesajde silviu_79 » Dum 25-Oct-2009 14:46

iosif: uite cum arata microfonul de la bluetooth si meniul.

Imagine

Imagine

balanel
pasionat

Mesajde balanel » Mar 27-Oct-2009 17:21

khan scrie:Tudor, e una neagra, sau aproape neagra? daca da cu aia am facut si eu drive-testul pentru AMS acum citeva luni

Din ce poze apar in revista lui, cred ca acela e.
citroen - o pasiune permanenta

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Mie 28-Oct-2009 10:39

cunoastem, cunoastem!
numarul din noiembrie o sa apara cu acest V6 si cu Tractionul pe la Valcea, nu?
eu cu telefonul masinii nu am avut probleme. incearca resensibilizarea microfonului, sau volumul mai incet k sa nu faca ecou.
mugurel

iosif_e
simpatizant

Mesajde iosif_e » Lun 02-Noi-2009 21:51

salutare ! Stie sa-mi spuna si mie careva daca la masina se face rodaj, deoarece m-am intalnit cu cineva care mi-a spus ca "vai doamne sa nu merg mai sus de 2500 ture cu ea pana la 10000 km ca asa este la Diesel". Acum sunt intr-o dilema mare avand in vedere ca am avut cu ea un drum pana la Bratislava si inapoi iar eu am mers cu ea la unguri pe autostrada pana in 3000 de ture(165-170 km/h) oare a fost ok pentru masina???
beeboy

Înapoi la “Citroen C5 III”