diagnoza (scanare stergere erori) gratuita pentru membrii
Moderatori: Rica, Echipa Tehnica
diagnoza (scanare stergere erori) gratuita pentru membrii
diagnoza (scanare stergere erori) gratuita pentru membrii forumului
in saptamana 2-6 noiembrie pe baza de programarii la mail rodiag@yahoo.com
diagnoza se efectueaza cu tester de reprezentanta: lexia
in saptamana 2-6 noiembrie pe baza de programarii la mail rodiag@yahoo.com
diagnoza se efectueaza cu tester de reprezentanta: lexia
Te intreb pentru ca si eu am clona, dar nu am reusit sa ma conectez cu ea la panoul de AC manual pe un C3 II (full CAN, 2006). Am sapat prin toata documentatia si stiu sigur ca am panou de AC manual multiplexat, conectat la bus-ul CAN de confort (am motorizare diesel cu AC manual). Ma pot conecta la toate celelalte ECU-uri pe CAN, dar la asta nu, desi e configurat in lista de ECU-uri a BSI-ului. Panoul de AC functioneaza normal, trimite comenzile la BSI, lucru confirmat si de Lexia in meniurile de diagnoza pentru ECU de injectie si BSI. Nu ma pot insa conecta direct la ECU de AC
D-asta te-am intrebat daca ai originalul, pentru ca vroiam sa vad daca si cu el e aceeasi problema. Probabil e o chestie normala, dar n-am reusit sa gasesc pe nicaieri o confirmare sigura.
Bafta si cat mai multi clienti!

D-asta te-am intrebat daca ai originalul, pentru ca vroiam sa vad daca si cu el e aceeasi problema. Probabil e o chestie normala, dar n-am reusit sa gasesc pe nicaieri o confirmare sigura.
Bafta si cat mai multi clienti!

- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- mesersmith
- Moderator - C5
- mesersmith
- Moderator - C5
dupa cum vezi, eu te-am intrebat punctual de pretul unei verificari si nu de stergerea unor ereori...
in ceea ce priveste programarea, sa inteleg ca ai un service si ca acolo s-au format randuri?...
eu preferam varianta telefonica si o discutie directa cu cel care manuieste lexia, pt ca de receptioneri ca la ats, cae-ti iau masina si o predau nu stiu carui mecanic fara sa stie sa-i repete macar ceea ce i-am povestit eu despre defecte, m-am saturat...
in ceea ce priveste programarea, sa inteleg ca ai un service si ca acolo s-au format randuri?...
eu preferam varianta telefonica si o discutie directa cu cel care manuieste lexia, pt ca de receptioneri ca la ats, cae-ti iau masina si o predau nu stiu carui mecanic fara sa stie sa-i repete macar ceea ce i-am povestit eu despre defecte, m-am saturat...
- mesersmith
- Moderator - C5
Înapoi la “Magazine, Servicii, Firme piese-accesorii-tuning”