Mi-am petrecut seara printre voi, am citit si iar am citit, sunt mult mai destept decat atunci cand am intrat, dar nu sunt mult mai hotarat

Sper sa nu ma injure chiar toti adminii, dar inca nu am gasit un Topic care "sa ma decida", asa ca vin si va intreb:
Ce sa fac, sa-mi iau un C5, sau sa mai citesc si alte Forumuri

Ca sa va dau mai multe detalii:
Suma totala este de 6000 de euro. Nu prea mare, nici prea mica. Ma intereseaza o masina cu portbagaj mare inspre maret ! La banii astia pot lua Combi-urile mai marisoare de la Renault, Peugeot, Toyota, VW, etc si Citroen-ul C5. Toate aste vor trebui sa fie si inmatriculate in Romania, cea aleasa fiind adusa din Germania.
Am gasit oferte destul de interesante, la sub 100.000 km si la preturi bune. Stie cineva daca se mai adauga costuri in plus fata de taxa de prima inmatriculare ? Si daca da, despre ce suma ar putea fi vorba ?
In ce priveste masinile de mai sus... Inca nu sunt hotarat. Cert e ca inima si ochii ma cheama inspre C5, dar neuronul personal este tare speriat de atatea chitibusuri electrice si electronice. Si suspensia ma cam baga in sperieti, cu toate ca ideea mi se pare superba...
Acum, ar fi pacat daca am avea 1 C5 cu probleme si am generaliza ca toate C5 fac probleme. Si totusi, cat de fiabile sunt suspensiile ? Mai ales ca valurile vietii m-a dus inspre Chisinau, iar strazile pe aici sunt chiar mai proaste decat in peste Prutul nostru

Cred ca de fapt tare as vrea sa ma convingeti de C5, dar nici un pic de obiectivitate nu ar strica

Va doresc tuturor o seara linistita
Eu