iuliu m. scrie:videosuzy scrie:OMEN scrie:khan scrie:ce treaba are valva EGR cu apa din motorina? esti sigur ca nu ai inteles altceva? ca de ex de la apa se cam strica regulatorul de presiune din pompa, dar ala nu ar trebui sa depaseasca 900 ron. ia mai intreaba inca o data
Cand am cumparat masina am pus-o pe Lexia si avea 2 mesaje
1 presiune sczuta in roata ......
2 EGR blah blah....
S-a facut o testare a EGR-ului cu ajutorul Lexiei ,am auzit si eu cum mergea si n-am inteles prea mare lucru.Zicea omul ca a fost doar o eroare de comunicare intre computer si Valva EGR eroare pe care a sters-o si care se pare ca a reaparut.Este singurul mesaj de eroare pe langa cel cu prsiunea din rota.DECI???Vedem cum se comporta cu EGR-ul nou si apoi o luam de la capat cu dignoza.
Off...cand vad cate probleme aveti cu HDI-ul vostru, prefer consumul de 12% dar sa stau linistit...

Nu te aseza prea comod

Nici "benzinarele" nu sunt excluse de la "distractia" asta...
Drumuri bune!
Dragul meu, cred ca n-ai citit prea bine...nu am avut pana acum, in 6 ani, alte probleme decat cele expuse mai sus...Repet...prefer sa ma plang de un consum mai mare decat sa am mereu probleme ba cu FAP, ba cu Antipoll.........
Am avut si eu probleme de Antipollution Fault dar rezolvarea am postat-o mai sus...
In semnatura spui ca ai HDI, deci nu pot sa te conving ca, fata de cei doi amici ai mei cu C5 HDI, am avut probleme infim de putine...
Stima