Membri inactivi

Aici sunt asteptate sugestiile de imbunatatire a forumului.

Moderator: Echipa Tehnica

paga
pasionat

Membri inactivi

Mesajde paga » Lun 28-Mar-2005 19:27

M-am uitat pe lista membrilor inscrisi si am vazut ca sunt foarte multi care nu au scris nimic, nici macar un "guten tag".
Asta arata ori dezinteres ori ca s-au inscris "la plesneala".
Nu credeti ca dupa un timp oarecare, in care un memrbu al forumului nu se arata interesat de aceste discutii sa-i fie retrasa aceasta calitate?
Stiu, va scadea numarul (si noi ne dorim sa fim cat mai multi), dar ar fi cel real.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 28-Mar-2005 21:21

e posibil sa fie si inregistrari esuate... dar oricum ar trebui cred sterse dupa un timp. 60 de zile?
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 28-Mar-2005 22:31

Frumos ar fi fost ca fiecare la inscriere sa scrie un mesaj de "buna ziua".

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Mar 29-Mar-2005 07:38

daca au adresa de mail completata, poate ar fi bine sa li se fca o intrebare, daca mai doresc sau nu sa "activeze" in randurile acestui club....
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 29-Mar-2005 08:34

Cred ca cel mai bine ar fi sa se faca o setare, ca dupa o perioada de inactivitate, contul sa se stearga automat. Pe de alta parte, am observat ca sint multi care nu scriu, dar se logheaza in mod constant pe forum si citesc posturile.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

cristi
simpatizant

Mesajde cristi » Mar 29-Mar-2005 11:16

Salut,

Eu spre exemplu ma numar printre cei descrisi de nicum. Adica zilnic sunt logat si ma mai uit pe chestiile noi aparute.
Primul "Buna ziua" l-am dat cu ocazia descrierii problemei care m-a facut sa ma inscriu aici.
Pot sa spun ca am citit pana acum toate posturile la toate subiectele. Nu scriu insa nimic, pentru ca nu ma pricep deajuns. Sunt insa chestii interesante aici si multi au ce invata.
Daca ar fi sa se faca o "regula", cred ca ar fi corect ceva de genul - la mai mult de 2 luni nelogat, delete cont (ca mai sunt concedii etc.)... parerea mea :)

paga
pasionat

Mesajde paga » Mar 29-Mar-2005 16:21

Ma refeream in primul rand la cei cu 0 mesaje. Si sunt cam 80 de inscrisi in aceasta situatie.
Acum sa nu trecem in cealalta extrema si sa fie sterse conturile celor care nu scriu foarte des sau au pauze mai lungi.

Ford_V6
pasionat

Mesajde Ford_V6 » Mar 28-Iun-2005 10:33

ar trebui sa existe o regula in care sa se specifice ca trebuie sa dea macar un buna ziua . . . . .

nu puteti sterge conturile oamenilor care nu posteaza dar totusi se logheaza . . . sunt multi oameni care considera ca e mai bine sa taca si sa asculte decat sa vobeasca, daca nu au nimic valoros de spus.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mar 28-Iun-2005 11:46

Nu va faceti probleme ca nu va strege nimeni nici un cont!
Nu vreau sa obligam oamenii sa scrie doar de dragul de a umple forumul cu mesaje fara nici un continut. Consider ca acest forum este unul din cele mai civilizate si utile site-uri monomarca din internetul .ro si asta ne deosebeste de altii.
Sunt f. multi utilizatori care intra si citesc zilnic posturile noi, desi nu au postat niciodata. Daca asta e dorinta lor, atunci o vom respecta.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 28-Iun-2005 12:35

Corect :!: :!: :!:
Sint forumuri unde adminii si moderatorii stau cu ochii pe utilizatori si dau sanctiuni la cea mai mica abatere.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

pava
simpatizant

Mesajde pava » Joi 27-Oct-2005 19:42

Intradevar asa cum spune WLD foarte multi dintre cei care se logheaza citesc dar nu scriu. :roll: Problema sesizata are legatura directa cu moderatorii. Cu tot respectul , va atrag atentia ca disputele interminabile dintre unii membri importanti pot scade apetitul pentru scris a unora. 8-[
Va rog sa acordati mai multa atentie subiectelor si cat mai putine divagatii.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Vin 28-Oct-2005 09:32

pava scrie:Intradevar asa cum spune WLD foarte multi dintre cei care se logheaza citesc dar nu scriu. :roll: Problema sesizata are legatura directa cu moderatorii. Cu tot respectul , va atrag atentia ca disputele interminabile dintre unii membri importanti pot scade apetitul pentru scris a unora. 8-[
Va rog sa acordati mai multa atentie subiectelor si cat mai putine divagatii.

Este adevarat ce spui, dar daca te referi la faptul ca mai facem cate o gluma din cand in cand, nu ai dreptate. Incercam sa pastram si o doza de lejeritate si sa nu devenim un forum rigid. Multi dintre noi suntem deja buni prieteni (eu asa inclin sa cred) si ne mai permitem cate o "mica rautate". Cand s-a deviat serios de la subiect s-a intervenit, zic eu, destul de prompt.
Sesizari poate sa faca orice membru si vom lua masurile de rigoare, daca e cazul.

Eu unul, ma simt cu cu musca pe caciula :oops:

pava
simpatizant

Mesajde pava » Vin 28-Oct-2005 22:55

Poate ca am exagerat :( , ideea este sa stimulati sa posteze si pe cei care nu sunt inca familiarizati cu marca CITROEN, care sufera in romania de o imagine stearsa . Faptul ca forumul nu este ,, rigid" si atmosfera este lejera in comparatie cu alte frumuri este de salutat. =D>

edgar
just curious

Mesajde edgar » Sâm 29-Oct-2005 14:10

Hai sa imi zic si eu parerea... de exemplu eu citesc mesajele cu un client de RSS si nu stiu daca ma logeaza automat au ba. In cazul in care nu ma logeaza automat, sunt considerat mai mult decat inactiv... ceea ce e doar pe jumatate adevarat. Adica am zis "buna ziua" (a se citi am zis ce masina am) si, in rest, citesc posturile dar nu zic mare lucru, pentru ca nu am simtit ca as contribui cu ceva la discutie, cel putin pana in acest moment.
Weekend fain,
Edgar

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Dum 30-Oct-2005 06:51

Sunt cazuri si cazuri. Eu scriu foarte mult uneori ("scrieti baieti, numai scrieti!"), dar sunt total (sa nu zic Total :lol: ) pe dinafara cu mecanica.
Cand miros ca un subiect devine prea specializat mecanic, ies cuminte din joc. In schimb, imi place sa ma bag unde se discuta chestii mai...generale.
Asadar, un forum de superexperti m-ar lasa rece.
Unii, dimpotriva, nu agreeaza discutiile pe alaturi.
Nu cred ca trebuie intervenit cu pusca, in maniera de-acum cunoscuta din Primaverii :twisted:
Mai bine lasam oamenii sa citeasca si sa scrie cand simt nevoia. De aceea e forum, sa fie libertate (civilizata). Asadar, merg in directia "batranilor" WLD si Adytzu.
Apropos, nu mai critica nimeni Citroenul, sa vin si eu cu informatii noi...?

Înapoi la “Sugestii/Discutii despre forum”