Telecomanda deschide centralizata
Moderator: Echipa Tehnica
- florin_budea
- pasionat
Telecomanda deschide centralizata
S-a rupt contactul de placa care a deteriorat cablajul si as vrea sa o repar ,cine ma poate ajuta cu o schema a cablajului, sau cel putin cu o imagine a cablajului
-
- simpatizant
Salutari!
Eu cand am cumparat masina, telecomanda nu avea membrana de cauciuc si ii mai lipsea si unul din cele 2 butonase.
Din testele pe care le-am facut eu, a reiesit ca circuitul e ok si ar functiona daca butonul existent ar avea si el o pereche.
Problema mea este ca nu gasesc nicaieri un butonas de tipul asta, iar la citroen o telecomanda noua, fara cheie este cam 75€ ceea ce mi se pare cam mult.
Daca aveti o solutie si pt mine, nu va sfiiti.
Multam frumos!
Butonasul lipsa:

Eu cand am cumparat masina, telecomanda nu avea membrana de cauciuc si ii mai lipsea si unul din cele 2 butonase.
Din testele pe care le-am facut eu, a reiesit ca circuitul e ok si ar functiona daca butonul existent ar avea si el o pereche.
Problema mea este ca nu gasesc nicaieri un butonas de tipul asta, iar la citroen o telecomanda noua, fara cheie este cam 75€ ceea ce mi se pare cam mult.
Daca aveti o solutie si pt mine, nu va sfiiti.
Multam frumos!

Butonasul lipsa:

poti folosi asa ceva in locul lui http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=8732
m-am gandit si eu la genul ala de buton si nu prea merge. butonul "meu" se monteaza pe suprafata cirvuitului iar celalalt necesita gauri in placa electronica.
as putea incerca dar mi-e frica sa nu stric complet telecomanda.
o sa mai sap putin si daca nu gasesc ce vreau o sa consider si alte variante.
ma mai gandeam ca poate gasesc pe cineva care are o telecomanda defecta sau care si-a schimbat contactul si butucul de la usa si nu mai are nevoie de vechea telecomanda si i se face mila de mine
as putea incerca dar mi-e frica sa nu stric complet telecomanda.
o sa mai sap putin si daca nu gasesc ce vreau o sa consider si alte variante.
ma mai gandeam ca poate gasesc pe cineva care are o telecomanda defecta sau care si-a schimbat contactul si butucul de la usa si nu mai are nevoie de vechea telecomanda si i se face mila de mine

daca e butonul pe care mi l-a recomandat cbx, adica asta http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=8732 nu are rost sa te mai chinui pt ca asta e un tip de buton care se gaseste destul de usor. butonul pe care il caut eu, cel original, nu l-am gasit decat pe un site din cehia dar nu inteleg nimic din ce scrie pe site-ul lor, ca sa il cumpar asa de la ei.
oricum, multumesc de ajutor
oricum, multumesc de ajutor
Înapoi la “Electrica - Xantia”