veneam pe buc-pitesti mergeam cam cu 110-120 cand incep luminile sa se stinga sa se aprinda bordu lafel o luase razna toata masina,trag p dreapta opresc masina cand ii dau cheie merge doar automatu incerc sa pun pozitie nimic lumini nimic o las pe contrat aud un bip bip bip care vine de la sigurante,verific toate sigurantele nimic continua sa se auda si fara contact am aduso tractata acasa pt ca nu merge nimic la ea si acel "bip" vine din spatele sigurantelor de la o cutie are idee cineva ce sa-i fac ?!?!daca pun testeru pe ea imi arata daca e ceva ars sau imi spune ce trb sa fac ?
precizez ca merge automatu,bateria e noua, nam avut probleme cu masina pana acu
Multumesc anticipat
fara curent pe toata masina
Moderator: Echipa Tehnica
OZN-uri ereau ceva?
Lasand gluma deoparte, nu strica sa ii faci si o testare cu lexia.
Sa verifici si blocul de lumini(piesa din jurul axului volanului din care ies manetele de lumini, semnalizare si stergatoare).
Sigurantele toate, si inspecĂžie vizuala pe la fire, poate e sarit vrun papuc si face vrun scurt.
Succes.

Sa verifici si blocul de lumini(piesa din jurul axului volanului din care ies manetele de lumini, semnalizare si stergatoare).
Sigurantele toate, si inspecĂžie vizuala pe la fire, poate e sarit vrun papuc si face vrun scurt.
Succes.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Ceva similar am patit si eu, mai putin povestea cu bip-ul din spatele sigurantelor. Eu totusi am verificat atunci toate sigurantele conform manualului, am cautat vreun contact imperfect, insa n-am avut noroc. A fost alternatorul. Cand ai cumparat bateria ai primit si garantia la ea? Ti-au testat atunci si circuitul de incarcare?
vezi ca ala se mai si repara, in ciuda a ce iti vor spune ca e imposibil
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- pasionat
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”