Salutare,
desi sa spunem ca poate suna ciudat o astfel de invitatie( nu si din punctul meu de vedere) va invit Duminca 6.12.2009, pt o intalnire cu profil umanitar.
Astfel, un membru clubc4.ro cat si clubcitroen.ro, a postat un anunt in care cere ajutorul nostru pt un copil nevinovat care a avut nenorocul sa se nasca cu probleme.Este vb de userul Mituc ( cel care a postat anuntul )
Pe mine cel putin ma misca profund astfel de cazuri, si am hotarat ca noi initial clubc4.ro sa ne mobilizam intr-o intalnire pt a strange macar o mica parte din suma necesara.
Astfel, va invit la data respectiva sa lasam deoparte orice ranchiuna (daca aceasta exista...sper sa nu) si sa fiti prezenti in Piata Constitutiei la data de 06.12.2009 ora 15.
Pt mai multe detalii, puteti urmari topicul :
http://www.clubc4.ro/viewtopic.php?f=23&t=4229&start=0
Va multumesc anticipat tuturor.
Intalnire Duminica 06.12.2009 Ajutor Alexandru
Moderator: Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
nu stiu daca reusesc sa ajung, dar voi contribui cu siguranta
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Avand in vedere ca intalnirea e programata chiar de Sf Nicolae, nu stiu daca voi putea ajunge, insa voi face un transfer azi sau maine.
De asemenea am transformat subiectul in anunt global pt mai multa vizibilitate. Faceam asta mai demult daca vedeam mesajul pana acum. Un PM de la initiatorul topicului era de ajuns.
De asemenea am transformat subiectul in anunt global pt mai multa vizibilitate. Faceam asta mai demult daca vedeam mesajul pana acum. Un PM de la initiatorul topicului era de ajuns.
cred ca ajung si eu la intalnire
Sal. poti sa dai mai multe detali de aceasta intalnire, am intelse ca se tine la academia militara, duminica 6-12-2009 dar la ce ora?
multumesc
multumesc
super frumoasa a fost ziua de azi!
cand am ajuns la Academie nu mi-a venit sa cred cate masini erau.( vreo 50 estimez)..
Multumim tuturor celor care si-au facut putin timp pt a-l ajuta pe Alexandru.
Suma stransa este de 3600 Ron.
daca pana maine nu mai apare nimic nou, aceasta va fi suma stransa in urma intalnirii cluburilor .
Multumim :
Suzuki club
Corsa club
Mithubishi club
Kia club
club seat
hyundai club
club ford
club citroen
Club c4
multumim pt prezenta voastra!
Alexandru, sa dea Domnul sa fie o mare dilema pt tine in a alege una din masinile mebrilor cluburilor de mai sus!
ps: multumim si celor care desi nu au putut ajunge la intalnire, au donat prin plati online
Felicitari tuturor!
@andy25 din pacate am vazut postul tau prea tarziu. Toate detaliile erau urmand linkul din primul post.
Daca vrei poti face o plata online in conturile de mai sus.
Multumesc.
cand am ajuns la Academie nu mi-a venit sa cred cate masini erau.( vreo 50 estimez)..
Multumim tuturor celor care si-au facut putin timp pt a-l ajuta pe Alexandru.
Suma stransa este de 3600 Ron.
daca pana maine nu mai apare nimic nou, aceasta va fi suma stransa in urma intalnirii cluburilor .
Multumim :
Suzuki club
Corsa club
Mithubishi club
Kia club
club seat
hyundai club
club ford
club citroen
Club c4
multumim pt prezenta voastra!
Alexandru, sa dea Domnul sa fie o mare dilema pt tine in a alege una din masinile mebrilor cluburilor de mai sus!
ps: multumim si celor care desi nu au putut ajunge la intalnire, au donat prin plati online
Felicitari tuturor!
@andy25 din pacate am vazut postul tau prea tarziu. Toate detaliile erau urmand linkul din primul post.
Daca vrei poti face o plata online in conturile de mai sus.
Multumesc.
Înapoi la “Intalnirile altora”