awlan24 scrie:decat sa dai banii pe benzina tu vrei sa ii dai pe telefoane, cartele la metrou sau bilete de autobuz ... nu e bine.
am uitat sa iti zic ... Felicitari.
Mersi mult.
Pai o sa merg pe jos, ca lucrez la arcul de triumf, "langa" ATS

Moderator: Echipa Tehnica
emilpaun scrie:S-a intamplat minunea si pentru mine.
In doua luni si trei saptamani trebuie sa-mi vina un c4 vtr cu ESP, climatizare, volan imbracat in piele, senzori de parcare si alarma.
Pana atunci ma urc frumos pe pereti.
emilpaun scrie:segnorita scrie:Felicitari!
Asa eram si eu (doar ca nu am asteptat atat de mult). Ma urcam pe pereti! M-am informat cat se poate despre detaliile masinii, poze peste poze... forumul...
Mersi.
Acum regret ca nu l-am luat pe cel de pe stoc(nu avea decat climatizare)
Dar imi trece
segnorita scrie:Am si eu o problema. Sau... mai bine o nelamurire.
Eu am condus pana acum masina pe benzina si la C4 nu se opreste motorul la fel ca la cea pe benzina. Mai vibreaza o perioada scurta (nu ma pricep sa explic prea bine fenomenul). Mi s-a spus ca asa se opresc motoarele pe motorina.
Inca ceva - sa nu uit - nu stiu cum sa schimb ora la ceas!!!
Ma ajuta cineva???
awlan24 scrie:segnorita scrie:Am si eu o problema. Sau... mai bine o nelamurire.
Eu am condus pana acum masina pe benzina si la C4 nu se opreste motorul la fel ca la cea pe benzina. Mai vibreaza o perioada scurta (nu ma pricep sa explic prea bine fenomenul). Mi s-a spus ca asa se opresc motoarele pe motorina.
Inca ceva - sa nu uit - nu stiu cum sa schimb ora la ceas!!!
Ma ajuta cineva???
in problema cu motorul diesel nu pot sa te ajut prea mult pt ca am avut putine contacte cu masini diesel.
ora se schimba destul de simplu ... pe radio cd ai un buton Menu. apesi pe el si iti apare meniul masinii folosesti sageti sus/jos stanga/dreapta si butonul ok tot de pe radio cd. intr-unul din meniurile alea gasesti setarile pt ora/minut/zi/luna/an (dar meniul nu se numeste "time/hour settings" se numeste un pic altfel). te joci un pic si tre' sa reusesti
eu am schimbat ora duminica seara si acum nu am masina pe aproape
nicum scrie:@segnorita: motoarele diesel au aceasta "problema" datorita cuplului semnficativ mai mare. Iti propun un experiment: apasa pe ambreiaj, cupleaza treapta 1, si ridica usor ambreiajul, fara sa apesi acceleratia. O sa constati cu surprindere ca masina se pune in miscare
nicum scrie:@segnorita: motoarele diesel au aceasta "problema" datorita cuplului semnficativ mai mare. Iti propun un experiment: apasa pe ambreiaj, cupleaza treapta 1, si ridica usor ambreiajul, fara sa apesi acceleratia. O sa constati cu surprindere ca masina se pune in miscare
segnorita scrie:Dar la C4 ti se intampla mereu? Mie mereu mi se intampla cand opresc motorul. Poate nu sunt eu obisnuita...
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 11 vizitatori