buna.
am un citroen xara picasso 2000 HDi, din 2001 si am urmatoarea problema: in partea stanga a afisajului de la bord, langa termometru, apare o cheie. totodata, in partea dreapta sunt avertizat ca trebuie sa fac o veificare. la ce anume? Frane, directie, parte electrica?
mentionez ca am schimbat amortizoare, discuri fata+placute,cilindru spate, iar la motor curele si filtre. (totul in service la Augsburg).
are cineva idee despre ce este vorba.sau un manual de explicare a afisajelor de la bord? nu vreau sa platesc aiurea niste bani pe o noua verificare.
multumesc si astept un raspuns cat mai curand
nelamuriri
Moderator: Echipa Tehnica
Arise are dreptate. Este avertizorul care te anunta ca e timpul pt. o revizie. Daca tocmai ai facut-o, tot trebuie sa te duci la service, ca sa-ti reseteze contorul. Am patit-o si eu. Am facut revizia si dupa 1000km imi tot aparea chestia asta. Tipii de la service uitasera sa mai reseteze contorul de service.
Cred ca acel contor se poate reseta din bord. Am reusit sa-l resetez dar nu i-mi aduc aminte . Cred ca se foloseste pentru a memora km de la ultima revizie . In acest fel nu uiti cati km au trecut de la ultima revizie sau poti sti cand trebuie sa faci urmatoarea revizie . Vineri ajung la Champion si o sa-i intreb pe ei .
Cat au costat amortizoarele si placutele la AUGSBURG ?
Cat au costat amortizoarele si placutele la AUGSBURG ?
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Nu este nevoie sa mergeti la service. Daca vorbim de aceeasi cheita, scrie si in manualul de utilizare cum se anuleaza:
Tineti apasat pe butonul de kilometraj partial(trip) in timp ce puneti contactul pe ultima treapta. Cu butonul apasat si contactul pus, asteptati sa scada cifrele afisate de la 10 pana la 0. Luati contactul si il puneti din nou: minune: cheita dispare si apar urmatorii km pana la urmatoarea revizie.
Tineti apasat pe butonul de kilometraj partial(trip) in timp ce puneti contactul pe ultima treapta. Cu butonul apasat si contactul pus, asteptati sa scada cifrele afisate de la 10 pana la 0. Luati contactul si il puneti din nou: minune: cheita dispare si apar urmatorii km pana la urmatoarea revizie.
Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”