schimb ulei in cutia de viteze
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
adica a potrivit cineva o cutie de viteze automata cu ciocanu in masina ta? si cum se intelege cu calculatorul central? doamne cite baliverne indruga astia. mergi undeva si fa o schimbare de ulei cum ti-am spus, dar afla exact de care ulei iti trebuie si cit intra in total. asta poate sa difere in fct de cutie
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
-
- simpatizant
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- simpatizant
Da! azi am fost in vizita la cei de la Fetcom sa ii vad ce mai fac, nu de alta dar eram la vecinii lor de la VW la o revizie , si am fost sa intreb de un cablu de frana de mana si dupa ce am aflat informatiile necesare l-am intrebat pe seful de atelier cam cat ulei intra intr-o cutie automata la un C5 din 2001 si mi-a spus ca in jur de 6 litri, si cand l-am intrebat de ce mie mi s-a spus de numai 2 litri cand am facut schimbul a ridicat din umeri. Apoi i-am spus cum se comporta masina cand da eroare si a zis ca e terminata cutia si ca ei nu se baga la cutii automate.Dar cand i-am spus ca el a spus cu gura lui ca intra 6 litri si eu am numai 2 ,a intors-o ca e posibil sa fie dusa cutia, deci pana la urma nu e dusa .Si mi-a spus foarte amabil ca daca vreau sa imi faca o programare poate sa mi-o faca chiar azi si sa duc masina, dar am spus ca mai bine merg 150 de km decat sa ma duc la ei si apelez la cei de la Iasi
Am ajuns la concluzia ca astia daca nu pot sa te lamureasca , mai bine te baga mai tare in ceata ca sa nu mai stii nici cate urechi ai si sa ajungi la concluzia ca, citroen este o masina proasta si ca mai bine o vinzi si iti iei alta, parca nu ar lucra la Citroen ci la VW.
Am ajuns la concluzia ca astia daca nu pot sa te lamureasca , mai bine te baga mai tare in ceata ca sa nu mai stii nici cate urechi ai si sa ajungi la concluzia ca, citroen este o masina proasta si ca mai bine o vinzi si iti iei alta, parca nu ar lucra la Citroen ci la VW.
-
- simpatizant
Nu stiu Fane ce vei face cu masina la Iasi ca Citroen a fost preluat de Peugeot iar cand m-am dus la ei sa-mi spuna pe unde pierde masina mea antigel mi-au raspuns ca .. nu pierde masina antigel dupa verificarile lor !!! La Suceava mi-au zis ca e garnitura de chiuloasa si ca trebuie sa las masina la ei vreo 3 zile (eu fiind din Iasi) . Intre timp am schimbat antigelul si am pus G12 si masina mea nu mai consuma nici un dram de antigel. Iti doresc bafta si sa alegi bine!
-
- simpatizant
Înapoi la “Mecanica - C5 I-II”