C4 by Loeb nr 2745

Aşteptam descrieri şi poze cu maşinile membrilor

Moderator: Echipa Tehnica

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Lun 01-Iun-2009 00:03

mersi mersi...vedem ce va mai fi poate intre timp mai umblu si eu pe la ea....depinde de fonduri...
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Lun 01-Iun-2009 08:03

stai linistit :D pregateste`te ca vei avea surpriza :wink:
TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Lun 28-Sep-2009 20:04

Masina a mai primit un amplificator separat doar pt tweetere, acum merg pe 5 canale amplificate independent dar filtrele au ramas si au fost modificate pentru ca sunetul este mai placut impreuna cu ele.
Imagine
C4 By Loeb 2.0 180+ HP

Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing

THUNDER77
pasionat

Mesajde THUNDER77 » Lun 28-Sep-2009 20:41

Super tare si bafta la modificari.......pe partea de audio suntem asemanatori si eu am tot un 9853R....deocamdata nu ma fondurile pentru boxe dar.....pic cu pic.....se face sistemul complet :D In orice caz, frumoasa masina si da-i inainte cu modificatul....astept poze cu evolutia ei :D
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....

albuster
pasionat

salut

Mesajde albuster » Dum 11-Oct-2009 18:44

ofer 70 ron pe boxe. poti da dimensiunile ?
2.0 HDI octombrie '00A/C, ABS, ESP, Metal Gray, bixenoned eyes. Citro FAN

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Lun 02-Noi-2009 13:39

Sezonul competitional EMMA 2009 s-a incheiat, masina a luat locul 1 in clasa ei iar eu sunt multumit de rezultate.
Din primavara urmeaza schimbarea amplificatorului pt midbasi impreuna cu schimbarea woferului si adaugarea unui amplificator separat pt subwoofer, plus un montaj mai interesant.

De curand multumita celor de Pro Motor Rm Valcea masinuta a primit si un set nou de sincroane :D si treaba prin cutie se simte mai bine acum..
C4 By Loeb 2.0 180+ HP

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 02-Noi-2009 23:32

ciudat totusi, au crapat cam repede sincroanele. sa nu fie o problema cu ambreiajul, cu comanda lui mai exact, sa iti dea impresia ca a ajuns la capat dar in realitate sa nu decupleze complet. asta ar insemna ca mai crapa inca o data daca nu verifici
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Aiurica
simpatizant

Mesajde Aiurica » Lun 23-Noi-2009 12:00

nu vreau sa fiu ipocrit, dar am vrut sa cumpar masina asta iar din cauza trecutului am renuntat.
nu vreau sa intru in detalii de nici un fel.
nu vreau sa pun intr-o imagine proasta vanzatorul de nici un fel( mai mult ii apreciez)
nu vreau sa crezi ( Rollerman) ca sunt invidios pe tine.....

sper totusi ca le-ai schimbat pe garantie.

ai o masina superba , extrem de rara pe la noi( vreo 3), felicitari si pt sunetul din ea.

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Sâm 05-Dec-2009 01:45

Fratilor si tu si bogdan(matrixu) si mihay m-ati zapacit de creieri ca domne ce s-a intamplat cu masina asta....
Hai ma sa aflu si eu ce s-a facut cu masina inainte sa ajunga p mainile mele. A facut cerculete pe zapada cu aia la MTV ? stiam asta.... mare chestie...si eu am facut din astea...
A vazut forja? Va garantez eu ca de cand e la mine a mancat mai mult jar decat in aia 11.800 de km cat avea din care vreo 6000km in drumu din franta si inapoi.
Nu i s-a facut rodaju cum terbuie?? mare frectie stiu nu stiu cate masini luate de noi si care numai forja au vazut din secunda 1....si ca idee fug mai tare ca alea menajate...sa stiti si voi...
Daca voi credeti ca are ceva motoru aflati ca nu a mancat ulei intre schimburi desi a mers si in trafic infernal de bucuresti a vazut si 7000 de ture destul de des.
Altceva ce a patit? ca de lovita daca a fost nu se vede nimic, deci daca au reparat-o au facut o treaba excelenta cei de la pro motor deci... nu ma intereseaza.....in rest nu troncane nici o planetara, directia e perfecta ....CARE E PROBLEMA???? Hai ziceti odata daca toti aveti problema asta cu ce s-a intamplat cu masina inainte sa ajunga la mine....si toti va dati viteji ca ati fi cumparat-o voi...

Eu zic sa nu mai fiti cu unghia in gat ca nu va sta bine..mai ales lu bogdan cu ferrari-ul lui de 1.4....

Daca te refereai la sincroane da le-am schimbat pe garantie....si daca mai apare vreo problema la ea tot p garantie o sa o schimb sau pe casco...

In alta ordine de idei nu am de gand sa o tin o eternitate cu componentele stoc, deci ce ar putea sa cada la ea oricum va fi schimbat intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.
Exista o posibilitate sa ajunga si turbo aceasta masina candva....deci...Altceva mai aveti de comentat?
C4 By Loeb 2.0 180+ HP

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 05-Dec-2009 10:19

da adevaru e ca de fiecare data cand am vazut masina ... nu a facut nici un fel de figura :D

p.s. de la primavara trebuie facut ceva... ca e cam lenta :twisted: :twisted: :twisted:

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Sâm 05-Dec-2009 10:45

Ni la el, s-au umflat muschii aia pe bx de la cati steroizi i-ai dat ? :))

Facem facem de la primavara, sunt in tratative pt o admisie acum...dupa care alte mici modificari si dupa ele un soft custom...care inca nu stiu unde il voi face dar tot studiez...
C4 By Loeb 2.0 180+ HP

mihaistan
Moderator

Mesajde mihaistan » Sâm 05-Dec-2009 11:46

offff .... nu intelegi ca fumu face diferenta ?!? :lol: macar sa rezolvi la anu ce ti`ai propus :wink: sa vedem imbunatatirileee :twisted:

Aiurica
simpatizant

Mesajde Aiurica » Lun 07-Dec-2009 11:45

pacat ca scrii asa...."Eu zic sa nu mai fiti cu unghia in gat ca nu va sta bine"

am scris ceva....am sters....
mai bine o lasam asa!

RollerMAN
pasionat

Mesajde RollerMAN » Lun 07-Dec-2009 13:56

Imi pare rau dar asta reiese din reactia ta...si a lui bogdan...si a lui mihay....
C4 By Loeb 2.0 180+ HP

Aiurica
simpatizant

Mesajde Aiurica » Lun 07-Dec-2009 16:33

e posibil sa intelegi asta dintr-un limbaj decent ( zic eu) folosit de mine?
eu am incercat sa ma abtin cat am putut dar se pare ca nu se poate conversa cu tine.
motiv pt care te las sa suferi cu masina ta unica si la care altii saliveaza .
succes.

Înapoi la “Masina mea”