C4 by Loeb nr 2745
Moderator: Echipa Tehnica
Aiurica cred ca tu esti cel care a inceput discutia si posibilul scandal din momentul cand ai postat prima oara pe acest topic...deci m-as abtine in locul tau!
Postul lui khan este cat se poate de echilibrat spre deosebire de cel al lui bogwol care chiar s-a bagat aiurea in discutie.
Hai sa o lasam moarta ca oricum nu se ajunge nicaieri nici daca ne certam 60 de pagini pe tema asta....
Postul lui khan este cat se poate de echilibrat spre deosebire de cel al lui bogwol care chiar s-a bagat aiurea in discutie.
Hai sa o lasam moarta ca oricum nu se ajunge nicaieri nici daca ne certam 60 de pagini pe tema asta....
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing
Alpine 9855r , Genesis Profile 4 Ultra, Genesis Series III Stereo 60 , Genesis Audiophile A16.02 , Ground Zero GZRB25x, Standartplast soundproofing
ce discutii am inceput ????
faptul ca ti-am spus ca ma asteptam la asta?
faptul ca ti-am laudat masina?
faptul ca stiam ( desi tu nu poti accepta asta) ca masina ta are podeaua indoita?
faptul ca masina ta a mers cu bara atarnand la o viteza in coasta pt amatori?
faptul ca masina asta a lovit un parapet tot la o viteza in coasta?
faptul ca un anumit domn Filip a condus masina asta?
faptul ca masina asta are poze cu scaune de curse?
faptul ca masina asta a avut mocheta scoasa?
da....sunt nimicuri.
credeam ca este un topic in care se discuta despre masina ta......
nu inteleg ce discutii am inceput eu.
dupa ce citesti te rog sa imi spui cu ce am jignit eu!
faptul ca ti-am spus ca ma asteptam la asta?
faptul ca ti-am laudat masina?
faptul ca stiam ( desi tu nu poti accepta asta) ca masina ta are podeaua indoita?
faptul ca masina ta a mers cu bara atarnand la o viteza in coasta pt amatori?
faptul ca masina asta a lovit un parapet tot la o viteza in coasta?
faptul ca un anumit domn Filip a condus masina asta?
faptul ca masina asta are poze cu scaune de curse?
faptul ca masina asta a avut mocheta scoasa?
da....sunt nimicuri.
credeam ca este un topic in care se discuta despre masina ta......
nu inteleg ce discutii am inceput eu.
dupa ce citesti te rog sa imi spui cu ce am jignit eu!
Interesant....
Tare as vrea sa vad si niste dovezi pt afirmatiile tale....
Desi unele lucruri care le spui sunt total ilogice....dat fiind starea actuala a masinii.
Oricum daca intradevar s-au intamplat toate cele care le spui tu..nu pot sa zic decat ca citroen face niste masini al draq de rezistente....din moment c nu se vede nimic stricat si reparat nici mecanic si nici vizual...
Cu ce m-ai jignit...cu faptul ca ai fost a 3 a persoana care a inceput aceasta discutie despre trecutul masinii mele dar fara sa spui nimic de fapt...doar acuzatii ...
Acum vad ca in fine ai avut curajul sa scrii ce vroiai tu sa zici....acum sunt curios daca sunt si fondate afirmatiile..
Tare as vrea sa vad si niste dovezi pt afirmatiile tale....
Desi unele lucruri care le spui sunt total ilogice....dat fiind starea actuala a masinii.
Oricum daca intradevar s-au intamplat toate cele care le spui tu..nu pot sa zic decat ca citroen face niste masini al draq de rezistente....din moment c nu se vede nimic stricat si reparat nici mecanic si nici vizual...
Cu ce m-ai jignit...cu faptul ca ai fost a 3 a persoana care a inceput aceasta discutie despre trecutul masinii mele dar fara sa spui nimic de fapt...doar acuzatii ...
Acum vad ca in fine ai avut curajul sa scrii ce vroiai tu sa zici....acum sunt curios daca sunt si fondate afirmatiile..
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
pai nu e simplu?
te bagi sub ea si te uiti! Ca sa vezi ca sunt un dragutz cauta pe sub scaunul soferului spre contra aripa.
cat despre bara.....la fel vezi daca a fost vopsita.....
te astept sa imi spui!
Dorin nu uita ca la ora 20 intr-o sambata eram sub masina asta in show room!!!!
PS: nu stiu la ce te referi cand spui al dracu de rezistente cand tocmai ai schimbat sincroanele!
te bagi sub ea si te uiti! Ca sa vezi ca sunt un dragutz cauta pe sub scaunul soferului spre contra aripa.
cat despre bara.....la fel vezi daca a fost vopsita.....
te astept sa imi spui!
Dorin nu uita ca la ora 20 intr-o sambata eram sub masina asta in show room!!!!
PS: nu stiu la ce te referi cand spui al dracu de rezistente cand tocmai ai schimbat sincroanele!
Am fost sub masina de multe ori..si n-am vazut nimic....am si poze...ia stai ca le caut...
Si bara fata sau spate?
Cat despre sincroane...eh...se mai intampla...ca idee as fi putut sa merg cu ele asa fara nici o problema dar ma deranjau la stilul meu de mers....asa ca mai bine le-am schimbat ....
Si bara fata sau spate?
Cat despre sincroane...eh...se mai intampla...ca idee as fi putut sa merg cu ele asa fara nici o problema dar ma deranjau la stilul meu de mers....asa ca mai bine le-am schimbat ....
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
bara spate!
dar Dorin nu imi place ceea ce fac.
Am incercat sa ma abtin.
Eu nu contesc ca ai o masina extraordinara. Da, visez la asa ceva.
Discutia a degenerat si daia am ajuns aici.
Nu pot garanta pt afirmatia cum ca masina are poze cu scaune de raliu.
Restul a fost recunoscut si mie in fata de catre persoane implicate.
dar Dorin nu imi place ceea ce fac.
Am incercat sa ma abtin.
Eu nu contesc ca ai o masina extraordinara. Da, visez la asa ceva.
Discutia a degenerat si daia am ajuns aici.
Nu pot garanta pt afirmatia cum ca masina are poze cu scaune de raliu.
Restul a fost recunoscut si mie in fata de catre persoane implicate.
Nu pot decat sa iti multumesc pt ce ai spus, si ca in fine cineva a avut curajul sa isi sustina afirmatiile alta data aruncate aiurea in vant... iar daca intradevar ai dreptate imi cer scuze pt cele spuse, insa mai repet odata.... am fost de multe ori sub masina si chiar la stanga fata am avut ocazia sa ma uit de si mai multe ori din alte motive si nu am vazut nimic. Din pacate nu am poze exact cu zona aia dar abia astept sa o pun din nou p un elevator....tocmai urmeaza ITP-ul saptamana asta deci va fi in curand...treaba asta cu bagatu sub masina....chiar sunt foarte curios...
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
Stiu ca s-a dat la o cursa de indemanare, eu eram chiar in spatele masinii...unde a stat cat a fost parcata...asta s-a intamplat in MAI 2008 la craiova unde eu si cu pesteimputit eram prezenti pt o etapa EMMA...si eu la vremea aia nu stiam ce e cu masina.... ma uitam crucis ca nu intelegeam de ce e coalantata si care e treaba cu ea, am vazut ca e by loeb...dar clar nu era a lui mugurel....ulterior mi-am dat seama abia cand am vazut-o de vanzare pe forum...
La cursa aia de indemanare nu avea cum sa dea de nici un parapet ca singurele chestii de pe acolo erau niste cauciucuri puse pe jos...si mai gasisera astia sa faca un lantz de carucioare pe post de gard....ca sa nu treaca lumea...deci daca ar fi fost lovita de alea....cred ca iesea urat...la modu se spargea bara sau ceva...nasol oricum...ori cand am luat masina, bara spate avea niste mici zgarieturi verticale , care nu sunt de la altceva decat pietre aruncate de masina....intre timp acele zgarieturi s-au inmultit pe bara si au ajuns si pe hayon chiar....nu stiu cum arunca aeru masina asta in spate dar cert e ca il arunca rau in sus...
Chiar sa incerc sa gasesc filmulete de la indemanarea de atunci de la supermarketu PIC....poate o gasesc...
La cursa aia de indemanare nu avea cum sa dea de nici un parapet ca singurele chestii de pe acolo erau niste cauciucuri puse pe jos...si mai gasisera astia sa faca un lantz de carucioare pe post de gard....ca sa nu treaca lumea...deci daca ar fi fost lovita de alea....cred ca iesea urat...la modu se spargea bara sau ceva...nasol oricum...ori cand am luat masina, bara spate avea niste mici zgarieturi verticale , care nu sunt de la altceva decat pietre aruncate de masina....intre timp acele zgarieturi s-au inmultit pe bara si au ajuns si pe hayon chiar....nu stiu cum arunca aeru masina asta in spate dar cert e ca il arunca rau in sus...
Chiar sa incerc sa gasesc filmulete de la indemanarea de atunci de la supermarketu PIC....poate o gasesc...
Ultima oară modificat Joi 10-Dec-2009 12:41 de către RollerMAN, modificat 1 dată în total.
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
un post in care se afirma ca s-a dat!
http://www.craiovaforum.ro/curse-auto-m ... 93-25.html
filmele f ciudat cat si pozele au disparut toate.
e posibil din cauza faptului ca se pare nu a existat nu stiu ce autorizatie si a existat si un accident cu victme acolo.
http://www.craiovaforum.ro/curse-auto-m ... 93-25.html
filmele f ciudat cat si pozele au disparut toate.
e posibil din cauza faptului ca se pare nu a existat nu stiu ce autorizatie si a existat si un accident cu victme acolo.
va rog frumos sa vorbiti pe privat ... si cand se afla ce se afla.. postati ce si cum si gata ... sau facem un topic la chatroom .. si aia e... adevarul despre c4 vts
Hai sa fim oameni de treaba... sa nu mai incepem cu alte chestii ... ne prezentam masinile.. radem glumim ... eventual facem un meeting si vorbiti in real life ... si aia e.. daca masina a fost lovita ,a fost refacuta ok.. am mers cu ea.. si chiar e ok ... din cate imi amintesc i`am facut si o scanare cu lexia a iesit curata... deci e ok ... sa se bucure de ea asa cum e

Hai sa fim oameni de treaba... sa nu mai incepem cu alte chestii ... ne prezentam masinile.. radem glumim ... eventual facem un meeting si vorbiti in real life ... si aia e.. daca masina a fost lovita ,a fost refacuta ok.. am mers cu ea.. si chiar e ok ... din cate imi amintesc i`am facut si o scanare cu lexia a iesit curata... deci e ok ... sa se bucure de ea asa cum e

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade
sarbatori fericite Aiurica!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Masina tocmai ce a primit 4 bucati Dunlop SP WinterSport M3 noi noutze si se descurca de minune prin zapezile astea.
I-am facut si ITP-ul intre timp...m-a amuzat tare rau ca aia de la prestige nu stiau unde e seria motorului...se uitau ca vitelu la poarta noua...si pana la urma am ajuns sa fac itp-ul la un service de cartier....pe motiv ca...n-am stergator p spate...si domne nu trece masina....la citroen... dar in rest n-au fost probleme.
P.S. Aiurica m-am bagat sub masina si am vazut ce spuneai tu insa sunt asa de nesemnificative incat dak nu imi ziceai tu de ele unde sa ma uit si mai ales daca nu difereau stanga dreapta......nu cred ca le obsevam vreodata. Oricum bucatile alea 2 sunt o podea falsa si nu prea au cu ce afecta masina...deci nu e nici un stres....
I-am facut si ITP-ul intre timp...m-a amuzat tare rau ca aia de la prestige nu stiau unde e seria motorului...se uitau ca vitelu la poarta noua...si pana la urma am ajuns sa fac itp-ul la un service de cartier....pe motiv ca...n-am stergator p spate...si domne nu trece masina....la citroen... dar in rest n-au fost probleme.
P.S. Aiurica m-am bagat sub masina si am vazut ce spuneai tu insa sunt asa de nesemnificative incat dak nu imi ziceai tu de ele unde sa ma uit si mai ales daca nu difereau stanga dreapta......nu cred ca le obsevam vreodata. Oricum bucatile alea 2 sunt o podea falsa si nu prea au cu ce afecta masina...deci nu e nici un stres....
C4 By Loeb 2.0 180+ HP
rollerman ... ma bucur ca ai avut orgoliu si ai raspuns ! si eu ma confrunt cu o rautate,un grup format pe clubc4 ...si orice as zice ,dovedit nedovedit ... tot ca ei este !primesc ban din cauza unor frustrati ... si priceputi in toate ... mai ales Citroen C4 ! Ai o masina superba...ma bucur foarte mult pt tine si ma bucur si ca frustratii sufera ! Mult noroc in planurile de viitor ! ps: sa vedem cine e cu musca pe caciula ... !
C4 1.6 gris.fer.VTRpp.resolfen.17" OE