Salutare,
stie cineva cum pot activa functia si ce piese imi mai trebuie? am butoanele pe volan.
Activare bluetooth pe c5 cu rd4 n2. stie careva?
Moderator: Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
piese?...cum dzeu sa-ti mai trebuiasca piese?....
nu stiu ce varianta ai, dar eu am facut drive test cu un c5 III si era activa functia asta si mergea f bine...
ar trebui din cate cred eu, sa imperechezi dispozituvul tau cu cel al masinii...
de regula, asta e o operatie f simpla...
nu ai manualul masinii?
nu stiu ce varianta ai, dar eu am facut drive test cu un c5 III si era activa functia asta si mergea f bine...
ar trebui din cate cred eu, sa imperechezi dispozituvul tau cu cel al masinii...
de regula, asta e o operatie f simpla...
nu ai manualul masinii?
- mesersmith
- Moderator - C5
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
Mersi viorel, am gasit pana la urma un kml.
Am tot ce trebuie acum, am montat microfonul, mai ramane de montat kml-ul si de activat cu laptopul si gata.
Daca are careva nevoie de sfaturi il ajut cu placere.
Dupa montaj cred ca am sa fac si un topic cu montarea modulului bluetooth daca intereseaza pe cineva.
Am tot ce trebuie acum, am montat microfonul, mai ramane de montat kml-ul si de activat cu laptopul si gata.
Daca are careva nevoie de sfaturi il ajut cu placere.
Dupa montaj cred ca am sa fac si un topic cu montarea modulului bluetooth daca intereseaza pe cineva.
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
- mesersmith
- Moderator - C5
Salut and welcome to the club.
In principiu gasesti la francezi dar sunt cam ... si nu prea vor sa trimita in romania. Pe la dezmembrari cam rar, eu asa am cautat si nu stiau despre ce e vorba. Asta pe care l-am gasit avea anunt la dezmembrari si cand l-am sunat a zis ca are ca scrie pe bord. Cand m-am dus a zis sa-l demontez si sa-l iau ca el habar nu are ce e ala si unde e montat
Ai nr meu pe privat, daca vrei iti caut si sper sa-ti fac rost. De montat si alte alea te descurc eu.
Sarbatori Fericite tuturor si La Multi Ani!
In principiu gasesti la francezi dar sunt cam ... si nu prea vor sa trimita in romania. Pe la dezmembrari cam rar, eu asa am cautat si nu stiau despre ce e vorba. Asta pe care l-am gasit avea anunt la dezmembrari si cand l-am sunat a zis ca are ca scrie pe bord. Cand m-am dus a zis sa-l demontez si sa-l iau ca el habar nu are ce e ala si unde e montat

Ai nr meu pe privat, daca vrei iti caut si sper sa-ti fac rost. De montat si alte alea te descurc eu.
Sarbatori Fericite tuturor si La Multi Ani!