Problemute la C4...

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

kata
pasionat

Mesajde kata » Lun 07-Noi-2005 10:53

awlan, fa o poza la sistemul de prindere...o sa poti primi mai multe sugestii asa.

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Lun 07-Noi-2005 11:18

kata scrie:awlan, fa o poza la sistemul de prindere...o sa poti primi mai multe sugestii asa.

din pacate la mine nu am decat un telefon cu camera si pozele nu ies stralucit. sistemul de prindere al banchetei mi se pare ca seamana foarte tare cu cel de inchidre a usii (s-ar putea sa fie de dimensiuni reduse).

sper ca in zilele urmatoare sa imi iau ap foto la mine.

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 07-Noi-2005 12:45

awlan, cum e treaba cu lumina din portbagaj? Adica eu am lumina in portbagaj, provenita de la o lampa ascunsa in partea stg. In partea dreapta nu am nimic. Sa fiu sincer, nu e prea luminos la mine in portbagaj. Unde este lampa la tine?

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Lun 07-Noi-2005 13:26

Arise scrie:awlan, cum e treaba cu lumina din portbagaj? Adica eu am lumina in portbagaj, provenita de la o lampa ascunsa in partea stg. In partea dreapta nu am nimic. Sa fiu sincer, nu e prea luminos la mine in portbagaj. Unde este lampa la tine?

ar fi trebuit sa fie in stanga ... deocamdata e bezna la mine in portbagaj. eu nu am crezut ca exista lumina in portbagaj si mi s-a parut chiar nasol. cand am fost la siab am deschis portbagajul la un c4 berlina si am observat ca e lumina. m-am dus repede si la c4 coupe expus acolo si am vazut ca are lumina in portbagaj. am sunat dealerul si am rezolvat problema. probabil sapt viitoare imi voi "trage curent" in portbagaj-ul masinii :lol:

firele le am :)

ovidiub
simpatizant

Mesajde ovidiub » Mar 08-Noi-2005 09:10

Multumesc Mugurel. O sa fiu cu ochii atat pe nivelul de ulei cat si pe cel de lichid de racire. Oricum asta fac cam saptaminal (un vechi obicei ramas de la supernova cind in 2 ani jumate am schimbat 3 radiatoare si trebuia sa completez frecvent lichidul de racire. La C4 nu stiu cu ce trebuie sa completez, in caz ca este ar trebui, ptr ca in cartea de intretinere sunt trecute 4 repere.
La bancheta spate inca nu am probleme, in schimb am la fata de la usa din dreapta care scirtaie intr-o veselie indiferent ca ascult radio sau trec peste denivelari. M-as baga s-o desfac sa vad ce se poate face dar parca mie frica fiind posibil sa nu mai pot sa o pun la loc cum trebuie si sa faca si mai rau.
Ce as mai vrea sa adaug la Citromobilul meu nivel echipare X ar fi: lumini in usile din fata, capitonaj pe interiorul capotei la motor (btw nici la mine nu indica ca ar fi deschisa), un cirlig de remorca (sunt patit la semafor cind unul a venit gramada peste mine) si bare ptr portbagaj. Cam scumpe dar poate asa step by step.

Offtopic : La multi ani ptr sarbatoritii de azi!

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Mar 08-Noi-2005 09:46

Raspund la Offtopic: MULTUMESC!!!!!!!1 :p

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Mar 08-Noi-2005 09:52

@ovidiub merci ca mi-ai adus aminte de supernova :)
eu aveam probleme cu usa din dreapta de la supernova ... era asa de prost pusa ca la o viteza de peste 100km/h incepea sa te doara capul.

cum iti scartie usa din fata? ai observat un joc la ea. iti scartaie cand ai geamurile deschise?

poti sa iti adaugi lumini in usile din fata? din cate stiu eu doar vts are asa ceva.

NttSkippy
simpatizant

Mesajde NttSkippy » Mar 08-Noi-2005 09:56

Iti spun eu cum scartaie...
Scartaie de te apuca nervii :)...mai exact nu e un sunet...nu foarte puternic insa este mai tot timpul:(. La mine..parca e ceva in usa..un Gremlin ceva :))
Am desfacut usa si n-am rezolvat nimic..trebuie schimbata macaraua. Nu e stricata ci pur si simplu e idiot proiectata. Am comandat alta...poate o sa mearga cu aia dar am mari indoieli.
Hai ca asta cu scartzaitul in usa mai e cum e...dar am niste sunete pe spate la denivelari de zici ca se rupe masina. Nu stiu inca de la ce sunt dar o sa ma duc cu ea la testat...sa vad ce si cum.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 08-Noi-2005 10:08

Zgomotele alea pe spate sunt de la suspesie, daca zici ca se aud de se rupe masina. Eu am un greieras, chiar in stanga undeva pe montant, de imi vine sa innebunesc, partea buna e ca nu face tot timpul. Sper sa ii dau de cap cumva ca ala chiar ma deranjeaza.

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Mar 08-Noi-2005 10:39

@NttSkippy ... sincer nu prea ma mira zgomotele din portiera la c4 coupe. usa e enorma si geamul la fel, dar totusi nu ar trebui sa se auda. mie mi se aud zgomote in usa doar daca am geamul deschis.

@matrixu ... nu stiu daca ai citit mai sus dar si eu am o problema la bancheta din stanga, imi scartaie rau de tot la gropi si la drum cu denivelari (daca nu sta cineva in spatele soferului). verifica mecanismul de prindere al banchetei atat in stanga cat si in dreapta si incearca sa mergi cu ea desfacuta sa vezi daca iti mai face.

ovidiub
simpatizant

Mesajde ovidiub » Mar 08-Noi-2005 10:44

Scirtaie plasticul ala de pe usa cred. Daca apas pe el nu mai zice nimic. Din cite am cercetat eu, asa ochiometric, fata de usa e compusa din 2 plastice puse unul peste altul. Banuiala mea e ca aici e buba. Chiar si in cazul in care trag putin de buzunarul din usa de expl nu mai scirtaie.

Iar lumini in usa sper sa se poata pune. In fetele usilor e o scobitura si probabil ptr asta e. Nu stiu daca are trase fire. Poate cineva care a desfacut fata de usa ne poate spune ceva in sensul asta?!

Si ca opinie personala mi se pare ca se sta mai bine in spate decit pe scaunele din fata. Asta vara am condus Bucuresti-Rm Valcea-Baile Olanesti si mi-au amortit toate cele. Ceea ce nu mi s-a intimplat la supernova pe un drum de 2 ori mai lung. (asta ca sa-i mai duc aminte lui awlan de supernova ) :P

sile_98
pasionat

Mesajde sile_98 » Mar 08-Noi-2005 10:47

Usile n-ar trebui sa se incuie automat la plecarea de pe loc?

awlan24
pasionat

Mesajde awlan24 » Mar 08-Noi-2005 11:03

@ovidiub ... corpul tau vrea la dacie, dar mintea cere c4 de aia ai amortit :lol:

daca e sa vorbim despre ce te doare atunci cand conduci ... pe mine ma doare glezna piciorului stang (cel pt ambreiaj), mai ales cand merg prin bucuresti si/sau schimb vitezele des. cred ca nu apas eu corect ambreiajul si incerc sa tin calcaiul sprijinit in podea. corect ar fi sa nu ma sprijin de nimic. la drum lung nu am avut alte probleme

@sile_98 ... usile ar trebui sa se inchida automat doar daca ai activat optiunea asta apasand mai mult de x secunde pe butonul pt inchiderea usilor. tot prin apasarea mai mult de x secunde se si dezactiveaza. cred ca x=5,10 sec.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 08-Noi-2005 12:18

Usile se incuie automat dupa ce atingi viteza de 10km/ora. Pentru a activa setarea, se pune contactul si se tine apasa butonul de inchidere a usilor pentru cateva secunde. Pe display va aparea un mesaj.

Ati vazut ce apare cand temperatura e sub 3 grade? Pe langa faptul ca temperatura apare intermitent, scrie pe display: RISK of ICE, asta e chiar misto.

AWLAN Zgomotele care dau senzatia ca masina se rupe in doua cand treci pe la denivelari sunt datorita suspensie care e destul de rigida chiar foarte rigida si zgomotoasa. Nu stiu daca amarata aia de bancheta poate scoate asemenea sunete.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 08-Noi-2005 13:33

Matrixu scrie:Ati vazut ce apare cand temperatura e sub 3 grade? Pe langa faptul ca temperatura apare intermitent, scrie pe display: RISK of ICE, asta e chiar misto.

Parca sunteti copii mici...se vede ca nu ati mai avut o masina cu computer de bord. Sper sa nu va apara ceva de genul: "Illegal opperation, please shutdown the computer!" :lol:

Înapoi la “Probleme C4”