NU MAI CITESTE CD-UL
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
NU MAI CITESTE CD-UL
de la un timp asa dintr-o data radio-ul cd nu mai vrea sa citeasca...nust de ce...pana acum mergea impecabil...o fi oare de vina umezeala din masina??a mai patit cineva??
ALEXXX
- robistan25
- pasionat
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
NU MAI CITESTE CD-UL
Ai cititorul ( lentila ) murdara. Cumpara un<< VCD-CD-DVD-Lens Cleaner >>( disc cd de curatat ). Gasesti in mai toate mag.cu accesorii IT la 10-12 ron/buc.
nu mai citeste
tin mnte ca am cumparat acum vreo 2 ani ptr home cinema-ul de acasa un cd de curatare si solutie....solutia cred ca era apa chioara....normal ca nu s-a intamplat absolut nimic...
ALEXXX
-
- pasionat
- Masina: C.Xsara II 2004 16i - Coupe 110 cp.
- 2: Ford Ranger Pick-Up 2.0 EcoBlue- Double Cab.(2018)
NU MAI CITESTE CD-UL
Vezi ca sunt CD-uri cu doua mici puncte diametral opuse dintr-un material plus sau piele fina (cred) si pe care pui o picatura de alchool.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
nu vreau sa fiu rau, nici sa te fac sa te simti nashpa, dar:
Este unitate optica, se uzeaza, nu mai citeste, get over it. Schimb-o, i-ati ceva cu card sau cu usb daca vrei sa fii sigur de o chestie. Da, mi s-a intamplat de foarte multe ori (si nu exagerez deloc) sa mi se strice unitatile optice. Asta si la cd-player de masina, si la cd-rom de computer si la laptop (deja is la al 3-lea) dar stiu ca asa se intampla si asta ii viata. Unele se strica mai repede, altele mai tarziu.
Cd-ul de curatare este o prostie, nu-ti mai cheltui banii pe el. Singura situatie teoretica in care te ajuta este daca ar exista depuneri de impuritati pe lentila (slaaaabe sanse).
Nu duce la service unitatea (decat daca e in garantie). Exista metode de a-l face sa functioneze foarte bine pentru o perioada scurta de timp iar dupa aceea e mort de tot.
Ia-ti un cdplayer decent (ai dat 20 000 pe masina, nu te zgarci, da vreo 700-800 pe un cdplayer bun) si monteaza-l in masina. Va functiona mult si bine pe USB stick sau card SD.
Sper ca te-au ajutat informatiile la ceva.
Este unitate optica, se uzeaza, nu mai citeste, get over it. Schimb-o, i-ati ceva cu card sau cu usb daca vrei sa fii sigur de o chestie. Da, mi s-a intamplat de foarte multe ori (si nu exagerez deloc) sa mi se strice unitatile optice. Asta si la cd-player de masina, si la cd-rom de computer si la laptop (deja is la al 3-lea) dar stiu ca asa se intampla si asta ii viata. Unele se strica mai repede, altele mai tarziu.
Cd-ul de curatare este o prostie, nu-ti mai cheltui banii pe el. Singura situatie teoretica in care te ajuta este daca ar exista depuneri de impuritati pe lentila (slaaaabe sanse).
Nu duce la service unitatea (decat daca e in garantie). Exista metode de a-l face sa functioneze foarte bine pentru o perioada scurta de timp iar dupa aceea e mort de tot.
Ia-ti un cdplayer decent (ai dat 20 000 pe masina, nu te zgarci, da vreo 700-800 pe un cdplayer bun) si monteaza-l in masina. Va functiona mult si bine pe USB stick sau card SD.
Sper ca te-au ajutat informatiile la ceva.
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
daca nu ma insel, Alex are C5 seria 2 la care nu poti inlocui cd-playerul fara pierderea comenzilor computerului de bord... la seria 1 merge fara probleme.
In cel mai rau caz va fi nevoit sa cumpere altul din afara nou si recodat pentru VIN-ul masinii in cauza...
In cel mai rau caz va fi nevoit sa cumpere altul din afara nou si recodat pentru VIN-ul masinii in cauza...
Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive 280cp dpf off 

nu mai citeste
@mbc
eu cred ca te bagi intr-o discutie f aiurea...in primul rand ar trebui sa stii si u despre ce e vb si dupa aia sa iti dai cu parerea...in primul rand ca nu am cum sa imi inlocuiesc cd-playerul...ptr ca nu este posibil...in al doilea rand nu stiu de ce pomeste de cd-rom si alte chestii asemanatoare care nu au nici cea mai mica legatura...si in al treilea rand este o masina din 2005 care din pacate oricat as vrea eu nu mai poate fi in garantie....poate pe viitor inainte sa postezi ceva iti dai si tu seama despre ce e vorba....
eu cred ca te bagi intr-o discutie f aiurea...in primul rand ar trebui sa stii si u despre ce e vb si dupa aia sa iti dai cu parerea...in primul rand ca nu am cum sa imi inlocuiesc cd-playerul...ptr ca nu este posibil...in al doilea rand nu stiu de ce pomeste de cd-rom si alte chestii asemanatoare care nu au nici cea mai mica legatura...si in al treilea rand este o masina din 2005 care din pacate oricat as vrea eu nu mai poate fi in garantie....poate pe viitor inainte sa postezi ceva iti dai si tu seama despre ce e vorba....
ALEXXX
Înapoi la “Electrica - C5 I-II”