sugestii ....

Forum de discutii generale despre Citroen Saxo. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

florin trifan
pasionat

Mesajde florin trifan » Lun 30-Noi-2009 18:39

locasurile acelea din spate nu sunt pt boxe ci pentru intrarea aerului.am demontat eu acele grilaje si nu ies decat sa le rupi piciorusele k asa ma gandeam si eu k sunt locasuri pt boxe dar pana la urma m-am lamurit.pana la urma am decupat din fetele de usa si au intrat perfect boxele spui k sunt locul lor acolo.as avea si eu o intrebare la mine telecomanda de la inchidere nu functioneaza de la distanta ci doar de langa masina si atunci cu greu iam schimbat si baterii si tot asa merge.la voi la fel de mica este distanta de actionare?

florin trifan
pasionat

Mesajde florin trifan » Sâm 09-Ian-2010 20:15

salut.uite am facut niste poze cum mi-am pus eu boxele in spate in panoul de usa
sper sa va ajute cu ceva
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

n3gry
just curious

Mesajde n3gry » Vin 22-Ian-2010 20:40

felicitari pentru lucrare....totusi le-ai prins pur si simplu de plastic?
sau au sustinere de tabla prin interior?

interiorul meu e cel din plastic simplu, nu este invelit in material....desi e o idee buna ce ai facut tu acolo....
eu mi-am facut un sistem audio in masina format din boxe de 10 cm pe fata, si 6x9 cm pe placa din spate, subwoofer si amplificator.....
se aude elegant...in schimb trebuie mult lucrat la antifonare...multa tablarie goala

referitor la kitul de vts...inca sunt in cautare...de asemenea jante.... 8)
daca este cineva interesat pot pune niste poze cu masinutza mea....si ce-am mai facut pe la ea...

numai bine pana revin data viitoare....
prin nordul tarii nu organizati niciodata intalniri???
ca as sta primul la coada :supz:
In 2 lucruri sa nu ai incredere niciodata: in femei si in franele de la masina.

asalt_ini
simpatizant

Mesajde asalt_ini » Dum 24-Ian-2010 18:09

pai baga si cateva poze... :supz:

cocosatul
simpatizant

Mesajde cocosatul » Mar 26-Ian-2010 00:41

asteptam poze ,iar daca auzi pe undeva de jenti de vts sau de kit da-mi si mie de veste
multumesc frumos
Imagine

Imagine

Imagine

apropos ,astazi am fost la khan (Andrei) si am schimbat filtrele toate ,uleiul si tot kitul de distributie ,plus o verificare totala a masinii , pe aceasta cale ii multumesc frumos

esox
simpatizant

Mesajde esox » Mar 26-Ian-2010 17:28

Din pozele postate de tine, doar cele de la masina din poza din mijloc sunt jante OEM de Citroen VTS. Poti pune orice jante care au distanta la prezoane 4x108, cu ET parca de 16 sau 18, nu mia stiu exact care trebuie... Pune de 15 (la cele pe 15 o sa ai nevoie de cauciucuri 195/45/15). Daca pui mai mari de 15 deja o sa ai de lucru cu omologarea, iar talonul o sa fie foarte mic... o sa ai mari probleme la parcari, borduri... etc.

Jante gaseti noi pe la diferiti producatori.. asta daca te tine buzunarul.... sau second... apar periodic pe diferite site-uri auto sau de anunturi....

Poti pune orice janta cu specificatiile de mai sus..... cele de Peugeot in general se potrivesc iarasi, insa nu pune jate de pe Ford... care chiar daca au aceeasi distanta intre prezoane... eu alt ET si o sa ai nevoie de distantiere.

Pentru bandouri... aici o sa fie mai greu.... doar daca ai noroc sa gasesti pe la dezmembrari.... insa eu zic ca te complici detul de mult...

Cel mai simplu e sa cauti sa-ti iei direct un VTS.

Spor la cautare.
A BAD DAY OF FISHING IS BETTER THAN A GREAT DAY AT WORK !!
Imagine

cocosatul
simpatizant

Mesajde cocosatul » Mar 26-Ian-2010 22:08

esox ,era vb de colegul nostru n3gry care ceruse ajutor , el cauta un kit de vts si alte cele
eu am zis sa ii dau o mana de ajutor
oricum si eu sunt in cautare de asa ceva
multumim pt sfaturi
stii cum este ,fiecare si-o customizeaza dupa bunul plac

asalt_ini
simpatizant

Mesajde asalt_ini » Joi 28-Ian-2010 02:11

@cocosatul, eu sunt in cautare de jante pentru a mea. cand o sa gasesc daca le vrei, vorbim si ne intelegem. sunt cele de vts pe 14".

numai bine

cocosatul
simpatizant

salut

Mesajde cocosatul » Dum 31-Ian-2010 11:23

asalt_ini banuiesc ca merg si la mine ,oricum ,daca iti iei ceva sa imi zici si mie,eventual link cu ce ti-ai luat

Înapoi la “Citroen Saxo”