sugestii ....
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
locasurile acelea din spate nu sunt pt boxe ci pentru intrarea aerului.am demontat eu acele grilaje si nu ies decat sa le rupi piciorusele k asa ma gandeam si eu k sunt locasuri pt boxe dar pana la urma m-am lamurit.pana la urma am decupat din fetele de usa si au intrat perfect boxele spui k sunt locul lor acolo.as avea si eu o intrebare la mine telecomanda de la inchidere nu functioneaza de la distanta ci doar de langa masina si atunci cu greu iam schimbat si baterii si tot asa merge.la voi la fel de mica este distanta de actionare?
-
- pasionat
felicitari pentru lucrare....totusi le-ai prins pur si simplu de plastic?
sau au sustinere de tabla prin interior?
interiorul meu e cel din plastic simplu, nu este invelit in material....desi e o idee buna ce ai facut tu acolo....
eu mi-am facut un sistem audio in masina format din boxe de 10 cm pe fata, si 6x9 cm pe placa din spate, subwoofer si amplificator.....
se aude elegant...in schimb trebuie mult lucrat la antifonare...multa tablarie goala
referitor la kitul de vts...inca sunt in cautare...de asemenea jante....
daca este cineva interesat pot pune niste poze cu masinutza mea....si ce-am mai facut pe la ea...
numai bine pana revin data viitoare....
prin nordul tarii nu organizati niciodata intalniri???
ca as sta primul la coada
sau au sustinere de tabla prin interior?
interiorul meu e cel din plastic simplu, nu este invelit in material....desi e o idee buna ce ai facut tu acolo....
eu mi-am facut un sistem audio in masina format din boxe de 10 cm pe fata, si 6x9 cm pe placa din spate, subwoofer si amplificator.....
se aude elegant...in schimb trebuie mult lucrat la antifonare...multa tablarie goala
referitor la kitul de vts...inca sunt in cautare...de asemenea jante....

daca este cineva interesat pot pune niste poze cu masinutza mea....si ce-am mai facut pe la ea...
numai bine pana revin data viitoare....
prin nordul tarii nu organizati niciodata intalniri???
ca as sta primul la coada

In 2 lucruri sa nu ai incredere niciodata: in femei si in franele de la masina.
Din pozele postate de tine, doar cele de la masina din poza din mijloc sunt jante OEM de Citroen VTS. Poti pune orice jante care au distanta la prezoane 4x108, cu ET parca de 16 sau 18, nu mia stiu exact care trebuie... Pune de 15 (la cele pe 15 o sa ai nevoie de cauciucuri 195/45/15). Daca pui mai mari de 15 deja o sa ai de lucru cu omologarea, iar talonul o sa fie foarte mic... o sa ai mari probleme la parcari, borduri... etc.
Jante gaseti noi pe la diferiti producatori.. asta daca te tine buzunarul.... sau second... apar periodic pe diferite site-uri auto sau de anunturi....
Poti pune orice janta cu specificatiile de mai sus..... cele de Peugeot in general se potrivesc iarasi, insa nu pune jate de pe Ford... care chiar daca au aceeasi distanta intre prezoane... eu alt ET si o sa ai nevoie de distantiere.
Pentru bandouri... aici o sa fie mai greu.... doar daca ai noroc sa gasesti pe la dezmembrari.... insa eu zic ca te complici detul de mult...
Cel mai simplu e sa cauti sa-ti iei direct un VTS.
Spor la cautare.
Jante gaseti noi pe la diferiti producatori.. asta daca te tine buzunarul.... sau second... apar periodic pe diferite site-uri auto sau de anunturi....
Poti pune orice janta cu specificatiile de mai sus..... cele de Peugeot in general se potrivesc iarasi, insa nu pune jate de pe Ford... care chiar daca au aceeasi distanta intre prezoane... eu alt ET si o sa ai nevoie de distantiere.
Pentru bandouri... aici o sa fie mai greu.... doar daca ai noroc sa gasesti pe la dezmembrari.... insa eu zic ca te complici detul de mult...
Cel mai simplu e sa cauti sa-ti iei direct un VTS.
Spor la cautare.
A BAD DAY OF FISHING IS BETTER THAN A GREAT DAY AT WORK !!