Problemute la C4...
Moderator: Echipa Tehnica
.ovidiub scrie:Nu Daria_na! Chiar era scrisa in limba romana, numai ca explicau in detaliu de la punerea cricului pana la instalatia electrica cu schema cu tot. Eu unul nu ma pricep decit sa bag cheia in contact si sa-i dau talpa dar poate sunt pasionati care vor sa repare singuri. In schimb acum se fabrica masini de dragul de a se fabrica. Faptul ca apar probleme, chiar si banalii greierasi dupa citiva km spune mult despre cum se doreste a se fabrica o masina... nu sa te tina si sa cumperi cit mai des, si sa ajungi cat mai des prin service-uri. Nu vorbesc aici despre Citroen ci in general de toata piata auto. Poate mai putin "japonezele", care inca mai mentin un anumit standard de calitate. De pe piata din SUA si Canada, Citroen a iesit primul, urmat de Peugeut si apoi de Renault. Poate ar trebui sa ne intrebam de ce?!
De acord cu ce spui "ovidiub", dar mă ĂŽntreb de ce cumpărăm maşini Renault, Peugeot sau Citroen?
Numai de dragul de a asculta greeraşii, care au aceleaşi sunete (poate şi ĂŽn alte tonalităţi decât la Citroen) la toate maşinile de import, inclusiv la cele ruseşti sau americane?
Dan
MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Activarea autoinchiderii de pe butonul din bordul de C4 este scrisa in Romaneste la pagina 71 coloana din mijloc.
Sunteti convinsi ca ati citit manualul de utilizare?
Da, sunt destul de convins ca am citit manualul. Cum am mai spus, se pare ca mi-a scapat respectiva informatie. Si nu este nevoie de atata aciditate pentru o mica greseala, mai ales cand oricine greseste, nu? Sau ati uitat deja? Imi place sa cred ca forumul este pentru a ne ajuta reciproc, totusi nu am intrebat unde este volanul si cum se invarte.
Pentru Matrixu: Am avut de la inceput nivelul aproape de minim si tot spuneam in service de problema pana cand intr-0 sambata la munte masina era in panta si a a parut mesajul...asta e acu s-a rezolvat.
E bine ca s-a intamplat asa ca altfel era de rau
Acum sunt cu ochii pe borcan sa vad daca mai scade sau am pierderi pe undeva. Pana acu totul este ok
M-a pregatesc de revizia de 30000...se aproprie cu pasi repezi
O zi buna
P.S.
KM la bord 25550 (fara probleme majore)
Greierasi am dar nu ma deranjeaza.. Eu zic ca apar din cauza drumurilor noastre de cacao nu din cauza masinii
E bine ca s-a intamplat asa ca altfel era de rau
Acum sunt cu ochii pe borcan sa vad daca mai scade sau am pierderi pe undeva. Pana acu totul este ok
M-a pregatesc de revizia de 30000...se aproprie cu pasi repezi
O zi buna
P.S.
KM la bord 25550 (fara probleme majore)
Greierasi am dar nu ma deranjeaza.. Eu zic ca apar din cauza drumurilor noastre de cacao nu din cauza masinii
sile_98 scrie:MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Activarea autoinchiderii de pe butonul din bordul de C4 este scrisa in Romaneste la pagina 71 coloana din mijloc.
Sunteti convinsi ca ati citit manualul de utilizare?
Da, sunt destul de convins ca am citit manualul. Cum am mai spus, se pare ca mi-a scapat respectiva informatie. Si nu este nevoie de atata aciditate pentru o mica greseala, mai ales cand oricine greseste, nu? Sau ati uitat deja? Imi place sa cred ca forumul este pentru a ne ajuta reciproc, totusi nu am intrebat unde este volanul si cum se invarte.
moshu ... relax ... vorbim tot despre deformare profesionala. omu' este dealer citroen si il tot streseaza oamenii cu telefoane de genul "cum se activeaza inchiderea automata", "cum se strang oglinzile", etc.

si eu am rasfoit manualul citroen c4 ... ca orice manual

sincer mi se pare ca manualul este de slaba calitate (si nu ma gandesc la hartia fina si stralucitoare) ... dar cred ca asta au mai zis-o si altii.
rayan scrie:Greierasi am dar nu ma deranjeaza.. Eu zic ca apar din cauza drumurilor noastre de cacao nu din cauza masinii
te dai cu drumul sau cu masina

stiu ca c4 nu e masina de teren ... dar totusi cred ca pana la un anumit nr de km parcursi si o anumita varsta nu ar trebui sa auzi nici un fel de greieras. mie mi s-a bulit (sau imi era deja bulit) mecanismul de prindere al banchetei rabatabile si scartaie rau. si asta dupa 3 luni de la cumpararea masinii la 9000 km. chiar nu mi se pare ok

sile_98 scrie:awlan, sunt chiar calmIdeea e ca Mugurel a vrut sa ma traga de urechi cam tare, pentru ca raspunsul il primisem deja. Iar problema expusa de tine n-ar trebui sa fie deformare profesionala deoarece el trebuie tot timpul sa explice calm si politicos unui client tot ce-i de explicat
una e pe net alta e in showroom ... tind sa cred ca oamenii is mai curajosi pe net

Rayan si ce antigel ti-au pus? In carte sunt date 4 repere. Nu stiu ce inseama asta dar presupun ca trebuie sa fie vreo diferenta. Si iar daca le amesteca nu stiu ce se poate intimpla. La ulei clar nu trebuie sa-l amesteci cu alt tip, dar la antigel nu stiu.
La mine asta vara nivelul lichidului de racire era cu 0.5 cm mai jos fata de nivelul maxim. Acum este cu 0.5 cm peste nivelul de minim. Cu motorul cald este fix in dreptul unei gradatii PP .
La mine asta vara nivelul lichidului de racire era cu 0.5 cm mai jos fata de nivelul maxim. Acum este cu 0.5 cm peste nivelul de minim. Cu motorul cald este fix in dreptul unei gradatii PP .
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Eu am schimbat filtrul de aer la sub 10000 de km, asta in conditiile in care peste 80% din km sint facuti afara din oras, la viteza de croaziera. Si l-am mai suflat de vreo 2 ori inainte. Nu uitati ca traim in RO, unii dintre noi chiar in Bucuresti
Acum am pus un filtru cu ulei. Sa vad asta cum se comporta... teoretic ar trebui sa se imbicseasca si mai repede, dar sa filtreze mai bine...

Acum am pus un filtru cu ulei. Sa vad asta cum se comporta... teoretic ar trebui sa se imbicseasca si mai repede, dar sa filtreze mai bine...
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Putin off-topic, rayan ne poti spune cat a costat revizia de 15000? Se apropie si la mine si trebuie sa ma pregatesc.
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]
Daca vedeai Kata cum arata filtru de aer la 15000 nu mai faceai misto de mine acum (parca era filtru de aspirator si nu fusese schimbat de un an).
Nu cred ca este cazul sa ma iei peste picior ca ne suparam
Am crezut ca este un forum serios si nu umblam cu prostioare si tot felul de raspunsuri la misto
Tot ce am scris pana acu a fost din experienta si exact ce am patit cu masina asa ca te rog pe viitor sa fi putin mai atent cu raspunsurile pe care le dai
Nero: revizia a fost facuta de mult prin august si nu mai tin minte exact ce si cum ....manopera a fost cam 960000lei plus materialele care au intrat (filtre la greu ,, am schimbat tot ce sa putut schimba inclusiv filtru de polen care arata jalnic, 4 litri de ulei si cam atat)
OvidiuB: am sa ma uit in masina sa vad ce scrie pe bidon[/quote]
Nu cred ca este cazul sa ma iei peste picior ca ne suparam
Am crezut ca este un forum serios si nu umblam cu prostioare si tot felul de raspunsuri la misto
Tot ce am scris pana acu a fost din experienta si exact ce am patit cu masina asa ca te rog pe viitor sa fi putin mai atent cu raspunsurile pe care le dai
Nero: revizia a fost facuta de mult prin august si nu mai tin minte exact ce si cum ....manopera a fost cam 960000lei plus materialele care au intrat (filtre la greu ,, am schimbat tot ce sa putut schimba inclusiv filtru de polen care arata jalnic, 4 litri de ulei si cam atat)
OvidiuB: am sa ma uit in masina sa vad ce scrie pe bidon[/quote]