oil presure insuficient
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
oil presure insuficient
Buna am o problema de mult timp apare mereu presure insuficient si stop .Imi apare de cand am facut schimbul la ulei.SI dispare dupa un timp
-
- just curious
- viorelovidiu
- pasionat
- Masina: Citroen C6 2010 3.0HDI Exclusive
- 2: Ex: 3 x Citroen c5 2005 (2.0i, 2.0hdi, 2.2hdi)
-
- just curious
nu e de gluma cu presiunea, mai bine mergi la un service si vezi ce se intimpla
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
din descrierile tale pare a fi vorba despre pompa de ulei, asta pt ca nu sesizezi scurgeri vizibile...
deasemenea, ar putea sa fie si sonda de presiune de ulei defecta si sa masoare eronat...
asa cum ai fost sfatuit, iti recoamnd si eu un tester...
vad ca esto di ploiesti si poti merge la colegul mihai stan...
deasemenea, ar putea sa fie si sonda de presiune de ulei defecta si sa masoare eronat...
asa cum ai fost sfatuit, iti recoamnd si eu un tester...
vad ca esto di ploiesti si poti merge la colegul mihai stan...
va salut , cunosc masina ... fiind din familie , am facut test acum ceva vreme si nu a iesit nimic ! o sa refacem testul sa vedem ce iese !
Mesajul apare doar la rece si dispare odata ce motorul se incalzeste .... ii apare de foarte mult timp mesajul ! vara tine doar cateva sec ... iarna tine cam 5-10 minute .
Totul s`a intamplat cand a schimbat uleiul cica .... acum nici nu stiu ce ulei folosese si ce filtre ... iar daca era sonda de presiune ,trebuia sa faca tot timpul , daca o fi ceva cu pompa este foarte ciudat ... teoretic trebuia sa faca probleme la cald cand uleiul este subtirel
cred ca are 40 000 km de cand merge cu mesajul (doar la rece) masina merge la fel ca in ziua in care a aparut ...
Mesajul apare doar la rece si dispare odata ce motorul se incalzeste .... ii apare de foarte mult timp mesajul ! vara tine doar cateva sec ... iarna tine cam 5-10 minute .
Totul s`a intamplat cand a schimbat uleiul cica .... acum nici nu stiu ce ulei folosese si ce filtre ... iar daca era sonda de presiune ,trebuia sa faca tot timpul , daca o fi ceva cu pompa este foarte ciudat ... teoretic trebuia sa faca probleme la cald cand uleiul este subtirel

TOTCITRO Serv & Customs Atelier dedicat Citroen / Intretinere si Upgrade