Promtitudine
Moderator: Echipa Tehnica
Promtitudine
Toata stima pentru service-ul Champion. Sper sa ramana asa si in continuare. Luni dupa-masa am dus masina sa-i schimb aripa stanga-fata si azi m-au sunat sa ma duc s-o ridic. Nu ma intrebati de pret ca nu-l stiu inca si oricum e pe asigurare.
cei de la Champion sant foarte de treaba.
am avut o problema cu revizia de 1500-2500, am depasit putin din cauza unui drum la Oradea iar cei de la ATS m-au bagat in sperieti ca nu trebuia sa depasesc, ca e nasol........am sunat la Champion si a doua zi am facut revizia in 30 min, fara nici o problema.
am avut o problema cu revizia de 1500-2500, am depasit putin din cauza unui drum la Oradea iar cei de la ATS m-au bagat in sperieti ca nu trebuia sa depasesc, ca e nasol........am sunat la Champion si a doua zi am facut revizia in 30 min, fara nici o problema.
-
- de-abia inscris
SERVICE 1500-2500
Se poate face revizia intre 1500-2500 la orice service autorizat din tara. Cel mai aproape de Oradea este cel de la Cluj.
So SO
Sincer si eu am fost multumit de promptitudine cu Champion, dar in schimb am fost dezamagit sa vad ca au facut ceva kilometri cu masina mea inainte sa o predea plus ca am gasit doar jumate din benzina lasata in rezervor.
Masina in interior era murdara de pamant, au disparut cativa bani marunti pe care ii lasasem intentionat acolo plus faptul ca masina avea o zgarietura in plus dupa ce am luat-o din service.
Ei desigur sustin ca masina o avea deja, dar stiu cum am lasat-o pentru ca ma uitasem atent inainte sa o predau.
Da sunt super ok daca mergi la revizie cu ea sau alte chestii care nu necesita sa lasi masina acolo, dar sincer eu alta data ma gandesc de doua ori inainte sa merg la ei.
Masina in interior era murdara de pamant, au disparut cativa bani marunti pe care ii lasasem intentionat acolo plus faptul ca masina avea o zgarietura in plus dupa ce am luat-o din service.
Ei desigur sustin ca masina o avea deja, dar stiu cum am lasat-o pentru ca ma uitasem atent inainte sa o predau.
Da sunt super ok daca mergi la revizie cu ea sau alte chestii care nu necesita sa lasi masina acolo, dar sincer eu alta data ma gandesc de doua ori inainte sa merg la ei.
PT AMAROK
Salut,
Este greu sa vezi ca iti duci masina la service si nu au grije de ea.In locul tau nu o preluam pana nu era macar la fel cum ai dus-o.Daca s-au si luat "obiecte" din ea e si mai grav.Pt murdaria din interior faceam scandal indiferent ca e dealer sau importator...."clientul nostru stapanu nostru"
E valabil..
Este greu sa vezi ca iti duci masina la service si nu au grije de ea.In locul tau nu o preluam pana nu era macar la fel cum ai dus-o.Daca s-au si luat "obiecte" din ea e si mai grav.Pt murdaria din interior faceam scandal indiferent ca e dealer sau importator...."clientul nostru stapanu nostru"
E valabil..
So SO
Sincer dupa ce am asteptat 3 saptamani fara masina m-am bucurat ca mi-am luat-o inapoi si mi-am bagat picioarele, dar din punctul asta de vedere au fost jegosi.
Masina a fost lovita, din cauza asta am stat atat cu ea in service. Alt lucru nasol a fost faptul ca desi imi schimbasera bara din fata cu una noua pentru ca cea veche a fost putin zgariata din cauza accidentului, pe cea veche nu mi-au mai dat-o inapoi.
Initial au zis ca mi-o dau si cand am fost sa iau masina au evitat subiectul.
I-am sunat dupa cateva zile sa ii intreb de ea si au zis ca au aruncat-o. Asta e vrajeala de nu se poate.
Masina a fost lovita, din cauza asta am stat atat cu ea in service. Alt lucru nasol a fost faptul ca desi imi schimbasera bara din fata cu una noua pentru ca cea veche a fost putin zgariata din cauza accidentului, pe cea veche nu mi-au mai dat-o inapoi.
I-am sunat dupa cateva zile sa ii intreb de ea si au zis ca au aruncat-o. Asta e vrajeala de nu se poate.
Re: So SO
amarok scrie:Sincer si eu am fost multumit de promptitudine cu Champion, dar in schimb am fost dezamagit sa vad ca au facut ceva kilometri cu masina mea inainte sa o predea plus ca am gasit doar jumate din benzina lasata in rezervor.
.
In momentul in care se face predarea masinii se completeaza un formular tip, unde se trec diverse lucruri, printre care si nr de kilometri de pe bord, detalii despre starea masinii, se noteaza zgarieturile, loviturile, starea generala de curatenie, pozitia indicatorului de benzina. Formularul respectiv se completeaza teoretic la orice service autorizat. Eu am astfel de formulare de la ATS si de la service-ul autorizat din Constanta, Diesel, pe unde am fost cu masina. La Champoin nu am fost nici o data, deci nu stiu daca au si ei formularul, desi banui ca daca sunt autorizati trebuie sa il aiba si sa il foloseasca.
Fun Citroen
Formulare ?
Vai de capul meu, singurul formular pe care l-au completat a fost cand mi-au luat masina, nici nu s-au uitat la ea.
La predare pur si simplu mi-au dat cheia, nu fisa de service, nimic altceva.
Singurul document pe care l-am avut de la ei dupa formularul ala de primire a fost factura dupa ce au reparat-o.
La predare pur si simplu mi-au dat cheia, nu fisa de service, nimic altceva.
Singurul document pe care l-am avut de la ei dupa formularul ala de primire a fost factura dupa ce au reparat-o.
Foarte rau. Sunt obligati sa intocmeasca respectivul document (formular) pe care proprietarul masinii il semneaza la predare. La primirea masinii, in fara de factura, primesti si formularul respectiv plus o fisa cu operatiile efectuate la masina. Formularul e semnat de un reprezentant al service-ului.
Fun Citroen
Forumla
Stii care e chestia si mai ciudata ? Am intrebat de vreo cateva ori de el si mi-au spus ca asta e tot, nu trebuie decat sa iau masina.
Daca ceea ce spui e adevarat, atunci nu pot decat sa imi exprim greata fata de ei.
Sper sa nu mai fiu nevoit sa trec prin service decat la revizii.
Oricum mi-e mila de masina cand vad ca mai apare cate o zgarietura.
Acum cateva zile am descoperit dimineata o zgarietura pe bara din fata lateral. S-a intamplat peste noapte cu masina in parcare.
Daca ceea ce spui e adevarat, atunci nu pot decat sa imi exprim greata fata de ei.
Sper sa nu mai fiu nevoit sa trec prin service decat la revizii.
Oricum mi-e mila de masina cand vad ca mai apare cate o zgarietura.
Acum cateva zile am descoperit dimineata o zgarietura pe bara din fata lateral. S-a intamplat peste noapte cu masina in parcare.
Adevărul e că şi noi ne-am luat maşina cam murdară de la Champion, dar ĂŽn mod cert nu s-au plimbat cu ea, iar problema pe care am avut-o a fost rezolvată foarte bine. E drept, nu a fost decât o operaţiune de vopsitorie.
PS. Am "golit" maşina ĂŽnainte să le dăm cheile, cu excepţia unei cârpe (gen bucată de cearşaf uzat) "uitate" ĂŽn torpedou, pe care n-am mai regăsit-o. Măcar dacă s-a şters cineva pe mâini ĂŽnainte să le pună pe volan, şi apoi a aruncat-o, şi tot ar fi ceva.
PS. Am "golit" maşina ĂŽnainte să le dăm cheile, cu excepţia unei cârpe (gen bucată de cearşaf uzat) "uitate" ĂŽn torpedou, pe care n-am mai regăsit-o. Măcar dacă s-a şters cineva pe mâini ĂŽnainte să le pună pe volan, şi apoi a aruncat-o, şi tot ar fi ceva.
Re: So SO
amarok scrie:Sincer dupa ce am asteptat 3 saptamani fara masina m-am bucurat ca mi-am luat-o inapoi si mi-am bagat picioarele, dar din punctul asta de vedere au fost jegosi.
de unde stii ca bara pe care ti-au pus-o e noua?

pot sa presupun ca e cea veche (un pic reparata) ... nu ai spus cat de tare a fost bulita bara

PS: nu am vrut sa iti stric weekendul

toata stima pt cei de la champion
ats gggggg naspa
pentru problema cu care am fost eu la ei strict la asta ma refer
ats gggggg naspa

pentru problema cu care am fost eu la ei strict la asta ma refer
Ultima oară modificat Mie 07-Dec-2005 23:31 de către maximus, modificat 1 dată în total.
CITROEN C3 1.1i (vandut).
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.
HYUNDAI ACCENT 1.5 CRDI 110CP.
OPEL COMBO 1.7 DTI 75 CP.