Credeti ca merita C4...?
Moderator: Echipa Tehnica
eee... Macar sa imi modelez emblema VTS pe bandouri si sa le vopsesc
.. Auzisem si eu de ornamentul acela! Am inteles ca eleronul nu e serie la VTS! Am vazut asta si in poze pe net!

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Re: Merită Citroen C4 ?
[/quote]daria_na scrie:Revista franceză AUTO MOTTO, a efectuat un sondaj la ĂŽntrebarea,
ce maşini preferaţi PEUGEOT, CITROEN, RENAULT ?
Rezultat:
PEUGEOT 26%
CITROEN 36%
RENAULT 36%
Revista franceza a facut probabil un sondaj in Franta. Daca il facea in Germania sau Romania valorile erau altele cu siguranta.

Fun Citroen
Adrian scrie:eee... Macar sa imi modelez emblema VTS pe bandouri si sa le vopsesc.. Auzisem si eu de ornamentul acela! Am inteles ca eleronul nu e serie la VTS! Am vazut asta si in poze pe net!
Daca ii pui si sigla M3 cu siguranta ca o sa fie mai cool. Nu am inteles inca de ce unii isi pun sigla Renault pe Dacia, de ce altii pun sigla cu M3 pe un BMW 316 obosit, etc; masina oricum e aceeasi.
Fun Citroen
Re: Merită Citroen C4 ?
tartorul scrie:daria_na scrie:Revista franceză AUTO MOTTO, a efectuat un sondaj la ĂŽntrebarea,
ce maşini preferaţi PEUGEOT, CITROEN, RENAULT ?
Rezultat:
PEUGEOT 26%
CITROEN 36%
RENAULT 36%
Revista franceza a facut probabil un sondaj in Franta. Daca il facea in Germania sau Romania valorile erau altele cu siguranta.

Sondajul a fost făcut printre cititorii revistei. Revista este distribuită şi ĂŽn celelalte tări din E U nu numai ĂŽn Franţa, iar la sondaj cred că au răspuns şi cititori din Germania şi Romania.
Ăntebarea a fost clară: Ce maşini preferă, Peugeot Citroen sau Renault.
La ce bani ai spus, cumperi un Leon chiar chel chel. Si cred ca incepi cu preturile de la 15.620€ DDP (asa era ultima oara cand am verificat)
X-ul care il iei la Citroen are mai multe optiuni
Nu cred ca merita sa faci modificarile la masina. Las-o asa cum a lasat-o Dumnezeu. Eu zic ca daca ai o martoaga sa nu o transformi in cal de curse.
Vezi ca pretul la revanzare va scadea drastic cand vei prezenta unui potential cumparator un C4 echiparea X VTS-at. Nimic nu sperie mai rau cumparatorii decat tuning-ul.
Cumparatorii pasnici prefera o masina STOCK, pentru ca arata ca o masina normala, utilizata normal. O masina tunata o asociaza instant cu o masina alergata si obosita.
Cumparatorii entuziasti (care sunt si rari), iar te vor evita, pentru ca desi le plac masinile tunate, vor prefera sa si le tuneze singuri dupa cum le place lor.
Eu sunt PRO tuning, dar macar sa fie un tuning cu gust. Nu vad de ce ai pretinde ca ai un VTS daca nu ai.
Adica mi se pare acceptabil sa schimbi masca din fata asa cum este de la VTR in sus.
Iar mi se pare acceptabil sa pui chiar si eleronul ala in spate ca la VTS. (desi mie mi se pare un impediment vizual suplimentar)
Si poti sa pui jenti de 17". Si cred ca poti gasi jenti de 17" mai ieftine si mai frumoase decat alea de la Citroen.
Evident, poti sa iti pui si folie pe geamurile din spate.
Dar te rog, NU scrie pe masina VTS. Pentru ca nu este!!!
P.S. Eu am vrut mereu sa imi cumpar Seat Leon. La 1 sapt. dupa ce am luat Citroen C4, a aparut noul Leon si ma zgariam pe ochi ca nu am asteptat inca o saptamana.
Ceva mai tarziu, dupa inca vreo 3 saptamani, m-am linistit definitiv, cand am vazut preturile la Leon.
Zic ca nu am gresit ca am ales C4.
X-ul care il iei la Citroen are mai multe optiuni

Nu cred ca merita sa faci modificarile la masina. Las-o asa cum a lasat-o Dumnezeu. Eu zic ca daca ai o martoaga sa nu o transformi in cal de curse.
Vezi ca pretul la revanzare va scadea drastic cand vei prezenta unui potential cumparator un C4 echiparea X VTS-at. Nimic nu sperie mai rau cumparatorii decat tuning-ul.
Cumparatorii pasnici prefera o masina STOCK, pentru ca arata ca o masina normala, utilizata normal. O masina tunata o asociaza instant cu o masina alergata si obosita.
Cumparatorii entuziasti (care sunt si rari), iar te vor evita, pentru ca desi le plac masinile tunate, vor prefera sa si le tuneze singuri dupa cum le place lor.
Eu sunt PRO tuning, dar macar sa fie un tuning cu gust. Nu vad de ce ai pretinde ca ai un VTS daca nu ai.
Adica mi se pare acceptabil sa schimbi masca din fata asa cum este de la VTR in sus.
Iar mi se pare acceptabil sa pui chiar si eleronul ala in spate ca la VTS. (desi mie mi se pare un impediment vizual suplimentar)
Si poti sa pui jenti de 17". Si cred ca poti gasi jenti de 17" mai ieftine si mai frumoase decat alea de la Citroen.
Evident, poti sa iti pui si folie pe geamurile din spate.
Dar te rog, NU scrie pe masina VTS. Pentru ca nu este!!!
P.S. Eu am vrut mereu sa imi cumpar Seat Leon. La 1 sapt. dupa ce am luat Citroen C4, a aparut noul Leon si ma zgariam pe ochi ca nu am asteptat inca o saptamana.
Ceva mai tarziu, dupa inca vreo 3 saptamani, m-am linistit definitiv, cand am vazut preturile la Leon.

Adrian scrie:eee... Macar sa imi modelez emblema VTS pe bandouri si sa le vopsesc.. Auzisem si eu de ornamentul acela! Am inteles ca eleronul nu e serie la VTS! Am vazut asta si in poze pe net!
Arunca o privire la Cituning, si acolo cu bani ce-i drept iti rezolvi toate problemele(prelungiri fata/spate, praguri, alte bandouri).
http://www.cituning.ltd.uk/ProductList.aspx - selectezi C4 si bodystyling.
Mie asta mi se pare cel mai de bun gust tuning, din cate am vazut pana acum, si e facut destul de elegant, nu cum e cel de la carzone, care e prea prea extrem, plus ca daca il pui pe asta, trebuie automat sa schimbi si suspensiile(ceea ce nu iti recomand decat daca ai de gand sa te duci cu ea la curse)
Arunca o privire si aici pt mini kitul acesta(mie personal nu imi place)
http://www.citroen-auch.com/accessoires ... at_id=2491
Voi nu ati inteles ce vreau eu sa fac... Nu vreau o masina sa o alerg, nu vreau sa fac tuning... Pur si simplu imi plac jantele stock de 17 si daca tot ii dau look mai agresiv, nu ar strica 2 embleme si un ornament de toba!
Cat despre valoarea de revanzare... NU intentionez sa o vand cel putin pana ma casatoresc
! Asta pt ca e Coupe
... La 22 de ani neimpliniti, C4 ar fi cea mai mare realizare a mea, avand in vedere ca va fi suportat din banii castigati de mine, nu ai parintilor!
Deci: pot cumpara jantele de 17???
Cat despre valoarea de revanzare... NU intentionez sa o vand cel putin pana ma casatoresc

Deci: pot cumpara jantele de 17???
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
- White Wizard
- pasionat
Daca ai vrea , poti sa-i pui si jante pe 18"
... si atuncea ar parea mult mai "agresiva" decat 2 embleme.
Cu ornament de toba , eleron si jante , yo zic ca ar fi OK. Nu o strica cu embleme de "VTS" ... o sa rada lumea de tine , pe bune!
Uite , ca un exemplu: exista prin oras un Subaru Impretza, gri , care are in mare masura kit-ul de la STI ... asta nu ar fi nimic rau , dar a mai si srcis pe ea STI cu umbleme ... cu tot tacamul!!! Omul , are un motor de 1.6 , de vro 105 cp ... si se vad si tamburii pe spate!!! ...deci , in concluzie , omul vrea sa arate lumii ca defapt are un STI de 265 cp
Sincer , tu ce parere ti-ai face despre acest om
Sfatul , cred ca ar tuturor dupa acest forum este , nu-ti pune embleme

Cu ornament de toba , eleron si jante , yo zic ca ar fi OK. Nu o strica cu embleme de "VTS" ... o sa rada lumea de tine , pe bune!
Uite , ca un exemplu: exista prin oras un Subaru Impretza, gri , care are in mare masura kit-ul de la STI ... asta nu ar fi nimic rau , dar a mai si srcis pe ea STI cu umbleme ... cu tot tacamul!!! Omul , are un motor de 1.6 , de vro 105 cp ... si se vad si tamburii pe spate!!! ...deci , in concluzie , omul vrea sa arate lumii ca defapt are un STI de 265 cp

Sfatul , cred ca ar tuturor dupa acest forum este , nu-ti pune embleme

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”