lumini bord?
Moderator: Echipa Tehnica
lumini bord?
Stie cineva cum se poate schimba lumina la cele 3 display-uri la xsara picasso: bord cu cele 2 si clima. dar la butoane? Stiu ca exista o folie in spatele ecranului... unde gasesc?
Ce tipuri de becuri sunt la bord la xsara picasso. STima
Ce tipuri de becuri sunt la bord la xsara picasso. STima
Vand C5 2,0 HDi full-option, masina de reprezentanta 0743 493 922
eu am xsara dar presupun ca sunt la fel becurile, si sunt in spatele display-ului fixate cu un suport de plastic alb pe care-l rotesti si iese afara. Becurile nu stiu sa-ti spun exact cum se numesc dar parca T5, sunt mici cam de marimea unui led, daca nu gasesti cu suportul de plastic si ai degetele mici poti sa-l scoti din el. Eu am gasit fara suport si a fost 1 leu bucata.

Daca are sani sau pistoane o sa te coste o gramada bani !!!
???
mersi. astea sunt becurile ca le stiu. dar unde gasesc becuri alte culori?
cele originale ale masinii sunt dinalea cu filament. eu vreau sa fac butoanele rosii si displayele albastre, ca la vw.
eu am avut un c3 inainte si stiu ca am desfacut displayul de sus si avea o folie portocalie in spate. deci culoarea la display e data de folie. acolo ce fac?
)
Stima.
cele originale ale masinii sunt dinalea cu filament. eu vreau sa fac butoanele rosii si displayele albastre, ca la vw.
eu am avut un c3 inainte si stiu ca am desfacut displayul de sus si avea o folie portocalie in spate. deci culoarea la display e data de folie. acolo ce fac?

Stima.
Vand C5 2,0 HDi full-option, masina de reprezentanta 0743 493 922
mega-man scrie:eu am xsara dar presupun ca sunt la fel becurile, si sunt in spatele display-ului fixate cu un suport de plastic alb pe care-l rotesti si iese afara. Becurile nu stiu sa-ti spun exact cum se numesc dar parca T5, sunt mici cam de marimea unui led, daca nu gasesti cu suportul de plastic si ai degetele mici poti sa-l scoti din el. Eu am gasit fara suport si a fost 1 leu bucata.
am desfacut si eu toate cele prin bord dar nu stiu cum ajung sa scot si becurile din display...am citroen xsara si am vazut ca sunt becuri simple fara acel plastic....(eu nu am clima)
astept un raspuns...ms mult
-
- pasionat
- Masina: Xsara Picasso 1.6 hdi
- 2: Xsara Picasso 2.0 hdi
- 3: Xsara Picasso 1.6 i
salut eu am desfacut un display de picasso si nu cred ca gasesti becuri colorate dar poti sa schimbi cele 2 bucati de plastic verzi din imagine.becurile se scot usor:demontezi display-ul scoti mufele desfaci carcasa de plastic si inlocuiesti bucatile de plastic pt a schimba culoarea.Cam asta e.Bafta

-
- de-abia inscris
instructiuni
nu puteti sa faceti niste poze cu pasi de demontare pentru a ajunge la display, eu tot m-am uitat pe acolo dar nu prea imi dau seama cu ce unealta sa ma apuc si din ce parte. Vreau si eu sa schimb beculetele arse ca nu mai vad aproape nimic pe display.
eu am un xsara picasso 2000HDi din 2004
eu am un xsara picasso 2000HDi din 2004
-
- pasionat
- Masina: Xsara Picasso 1.6 hdi
- 2: Xsara Picasso 2.0 hdi
- 3: Xsara Picasso 1.6 i
Salut, e simplu,urmeaza pasii:scoti plasticu negru usor,are cateva cleme,desfaci cele 2 suruburi.trtagi usor (vezi ca mai are 2 cleme sub suruburi)apoi scoti display-ul afara.pui contacut si te uiti unde se vede intunecat si cauti becul in zona aia sau le vreifici pe rand pe toate.ca sa scoti becul rotesti usor si iasa usor.Multa bafta.
-
- de-abia inscris
display picasso
Salut! de dimineata nu imi mai aparea nimic la bord,atat displayurile, becurile martor si cas-ul erau moarte. am inteles ca asta este un defect la picasso. ma poate ajuta cineva cu o info?? multumesc