TOPIC SPECIAL CREAT PT. ABERATII!
Moderator: Echipa Tehnica
Propun sa ii dam primul avertismen
.
Pe de alta parte a vorbi de carute pe un forum despre masini poate fi considerata aberatie.
Deci propun sa nu ii mai dam avertisment.

Pe de alta parte a vorbi de carute pe un forum despre masini poate fi considerata aberatie.
Deci propun sa nu ii mai dam avertisment.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Apropo de carute. Faza tare, pe langa mallul din militari. Un calut trage o caruta, in care se afla o carcasa de berlina iar de caruta mai erea tractat la stanga un break ( ambele dacii).
In spate echipaj de politie, care bineinteles ii opreste pe respectivii transportatori
Se da jos carutasul sa parlamenteze cu politia si..faza tare intreg atelajul tras de respectivul calut pleaca agale spre pasajul lujerului, in timp ce politaiul si conducatorul atelajului care nu observasera initial plecare patrupedului, dupa vro 10 secunde se intorc, observa stau putin consternati parca nu le venea sa creada, apoi ca in desenele animate tasnesc in urmarirea atelajului.
Eu asteptam vis a vis la semafor la semafor si vreau sa spun ca de mult nu am mai ras cu atata pofta.
In spate echipaj de politie, care bineinteles ii opreste pe respectivii transportatori

Se da jos carutasul sa parlamenteze cu politia si..faza tare intreg atelajul tras de respectivul calut pleaca agale spre pasajul lujerului, in timp ce politaiul si conducatorul atelajului care nu observasera initial plecare patrupedului, dupa vro 10 secunde se intorc, observa stau putin consternati parca nu le venea sa creada, apoi ca in desenele animate tasnesc in urmarirea atelajului.
Eu asteptam vis a vis la semafor la semafor si vreau sa spun ca de mult nu am mai ras cu atata pofta.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Nici macar Chuck Norris nu poate repara un XM ca sa fie functional 100
https://www.youtube.com/watch?v=ZkvdX-R8VSo
https://www.youtube.com/watch?v=ZkvdX-R8VSo
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu nu?! poate cu alta ocazie, pt ca acum am inteles ca nu ploua. de asemenea astept sa vad cine clipeste. daca doriti sa castigati marele premiu, trebuie doar sa apasati pe F1, si va veni cineva sa va indrume; unde anume, eu nu am descoperit pt ca mi-a fost frica sa apas pe F1. puteti sa scrieti pe google "find chuck norris"
pe de alta parte, cine are de vanzare o bila de ping-pong sa stiti ca pe mine nu ma intereseaza intreaga. vreau doar jumatatea cu stampila, ca sa o repar pe a mea. stampila sa fie albastra.
pe de alta parte, cine are de vanzare o bila de ping-pong sa stiti ca pe mine nu ma intereseaza intreaga. vreau doar jumatatea cu stampila, ca sa o repar pe a mea. stampila sa fie albastra.