Montare I-Pod pe cd-playerul de pe Citroen?!? (cei fara Mp3)
Moderator: Echipa Tehnica
Montare I-Pod pe cd-playerul de pe Citroen?!? (cei fara Mp3)
are cineva asa ceva?
ati auzit de montarea nunei chestii ca asta pe un cd-player auto?
din cate am auzit s-ar folosi comanda pentru magazie de la cd-player!!!
ati auzit de montarea nunei chestii ca asta pe un cd-player auto?
din cate am auzit s-ar folosi comanda pentru magazie de la cd-player!!!
Exista niste modele de CD/MP3 playere auto mai noi care au port (mufa speciala) sa conectezi I-pod-ul. Vazusem asa ceva la Pioneer. In afara de faptul ca puteai sa controlezi I-pod-ul direct din tastatura cd/mp3 playeru-lui, iti afisa pe ecran si numele piesei si se incarca si acumulatorul acestuia. Din pacate cd/mp3 playerul costa 160 USD, adaptorul in care sa infigi I-pod-ul era 150 USD si se vindea in SUA. E posibil sa fie si in RO, dar la alte preturi. Probabil ca si alti producatori ofera facilitatea astea, totul e sa cauzti pe net.
Fun Citroen
montare I-pod pe cd-player
Ce este I-pod?
Re: montare I-pod pe cd-player
Dan Popa scrie:Ce este I-pod?
http://www.apple.com/ipod/
Un mp3 player celebru facut de Apple. In momentul de fata e cel mai bine vandut mp3 player. Modelul de top are un hard disk miniatural de 40 GB. :P
Adaugire: a aparut deja modelul cu HDD de 60 GB.
Fun Citroen
din cate stiu eu exista un dispozitiv iNuMaiStiuCum care il bagi in iPod si iti emite pe o frecventa de radio (nu e facut tot de apple dar parca in colaborare). Si asa poti sa asculti muzica de pe iPod pe radio-ul masinii
costis scrie:din cate stiu eu exista un dispozitiv iNuMaiStiuCum care il bagi in iPod si iti emite pe o frecventa de radio (nu e facut tot de apple dar parca in colaborare). Si asa poti sa asculti muzica de pe iPod pe radio-ul masinii
Asta se cheama iTrip si e facut de griffin technologies. Se gaseste de cumparat la mac gallery, in bucuresti, pe b-dul natiunile unite. DAR, la sistemul audio dintr-o masina cat de cat in regula iti dai seama cand asculti muzica de pe ala si cand asculti de la radio, ca sa nu mai zic de CD. Eu am unul si depun marturie ca in Tico nu ma deranja calitatea, dar in C4 e cel putin aiurea.
edgar scrie:Asta se cheama iTrip si e facut de griffin technologies. Se gaseste de cumparat la mac gallery, in bucuresti, pe b-dul natiunile unite. DAR, la sistemul audio dintr-o masina cat de cat in regula iti dai seama cand asculti muzica de pe ala si cand asculti de la radio, ca sa nu mai zic de CD. Eu am unul si depun marturie ca in Tico nu ma deranja calitatea, dar in C4 e cel putin aiurea.
In lipsa de altceva....
-
- just curious
Ipod
ma duc eu zilele acestea la reprezentanta la blaupunkt sa vad daca se potriveste pe RCD de la C4. in site-ul celor de la blaupunkt (la rubrica accesorii) spune ca se poate monta in mufa magaziei de CD.
zilele trecute cand am discutat cu cei de la reprezentanta mi-au spus ca trebuie sa vada exact RCD, pt. ca au intalnit modele diferite la masini (C4) facute in aceiasi perioda.
zilele trecute cand am discutat cu cei de la reprezentanta mi-au spus ca trebuie sa vada exact RCD, pt. ca au intalnit modele diferite la masini (C4) facute in aceiasi perioda.
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Pina si casetofonul meu antic, pe care nu l-am mai folosit de 2 ani, are o mufa pe care scrie "CD in", la care in principiu se poate conecta orice cu o mufa jack. Voi unde si cum vreti sa conectati I-Pod-ul ala?
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Sa iti legi iPOD-ul la cd player inseamna ca comanzi iPOD-ul direct din tastatura cd playerului si sa iti afiseze numele piesei pe afisaj. Mufa rca in au o groasa de casetofoane sau cd-playere dar acolo folosesti mc/cd-ul pe post de amplificator, daca vrei sa schimbi piesa tre sa umbli la iPOD.
Fun Citroen
-
- just curious
Ipod
mufa este pe RCD. Ipod-ul are asa zisul "doc connector"
-
- just curious
ipod
intrati pe site-ul celor de la blaupunkt si cred ca o sa va lamuriti (www.blaupunkt.de )
eu personal nu stiu germana...dar am cautat si am gasit ceva in franceza care pare f util doar ca din ce am inteles eu nu poti sa-l controlezi de la comenzile masinii...
http://www.doeuv.com/ipod-for-Citroen-C4-314853.html
http://homepage.mac.com/robegian/EnPass ... bum23.html
http://www.doeuv.com/ipod-for-Citroen-C4-314853.html
http://homepage.mac.com/robegian/EnPass ... bum23.html