Pret parbriz + Manopera
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- Masina: Citroen C3 facelift 2006 1,1i, 61 CP 225 kkm
- 2: Hyundai Elantra 2015 1,6i 132 CP 59 kkm
ªi al meu nu e unul foarte scump, dar se vede diferenÞa. Se zgârie mai uºor, crapã mai uºor dacã e lovit de pietricele, dar dacã ai noroc te Þine mult ºi bine. Unul original se Învârte În jurul valorii de 900 lei la reprezentanÞã. Dacã ai CASCO schimbã-l cu unul original.
Eu nu repar nimic. Informatii si detalii pe PM.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Kurt Cobain a aratat fanilor ca faima nu inseamna doar stralucirea scenei, adoratia multimilor si gramezile de bani.
Gozmin scrie:ªi al meu nu e unul foarte scump, dar se vede diferenÞa. Se zgârie mai uºor, crapã mai uºor dacã e lovit de pietricele, dar dacã ai noroc te Þine mult ºi bine. Unul original se Învârte În jurul valorii de 900 lei la reprezentanÞã. Dacã ai CASCO schimbã-l cu unul original.
Tocmai m-am intors de la firma care la lipit si au zis ca au ceva polonez la 380lei cu tot cu montaj sau original cum e pe masina (Pilkinson) la 500lei cu montaj inclus. Merita diferenta, avand in vedere ca tot asa s-a spart si cel original? (Nu am Casco).
eu l-am schimbat pe 2 dec, am gasit la craiova unu' la 340 cu tot cu manopera, fara "forme" (acte)
ideea este ca zilele trecute am observat ca am doua "punctulete" mici mici, in stanga, pe la mijloc, am vb cu nenea de la care l-am achizitionat si mi-a zis ca "ma rezolva" intr-o zi cu soare...~35RON, dar sa vedem cd ajung, si sper sa nu se agraveze "boala".
@Mihai Parerea mea: nu merita sa dai banii pe unu org.
ideea este ca zilele trecute am observat ca am doua "punctulete" mici mici, in stanga, pe la mijloc, am vb cu nenea de la care l-am achizitionat si mi-a zis ca "ma rezolva" intr-o zi cu soare...~35RON, dar sa vedem cd ajung, si sper sa nu se agraveze "boala".
@Mihai Parerea mea: nu merita sa dai banii pe unu org.
Cand am dreptate, am dreptate, cand ma insel s-ar fi putut sa am dreptate, ca am avut dreptate cand am zis ca s-ar putea sa ma insel...
PĂŽnĂŁ la urmĂŁ, eu m-am oprit asupra unui parbriz Guardian (britanic, cicĂŁ, sau zic unii nemțesc), de la Ager. Imediat urmĂŁtorul ĂŽn jos dupĂŁ vĂŽrful de gamĂŁ.
Cu tentĂŁ, fĂŁrĂŁ senzor.
600 și un pic, montat pe loc, fĂŁrĂŁ mizerii de nici un fel.
Asta ĂŽn noiembrie 2009.
Maistrul supervizor mi-a spus - post-factum, deci nu mi-a bĂŁgat pe gĂŽt nimic - cĂŁ ar fi fost mai bine sĂŁ ĂŽnlocuiesc și chederul, care ar fi ĂŽnsemnat puțin peste 100 roni ĂŽn plus. Data viitoare, dacĂŁ va mai fi cazul, schimbarea chederului e cam obligatorie. Din cam toate punctele de vedere, recomand experiența Ager, cu mențiunea cĂŁ tind sĂŁ ia ochii cu nume mari (Saint Gobain, Pilkington etc.), deși - cel puțin pentru Citroen - n-au mĂŁrcile astea decĂŽt la comandĂŁ și la super-prețuri.
Ca impresii, da, noul parbriz pare mult mai subțire decĂŽt precedentul, ĂŽn sensul cĂŁ aproape cĂŁ simți și ĂŽn mod categoric auzi fiecare pietricicĂŁ izbitĂŁ de el. Și nivelul izolĂŁrii fonice a scĂŁzut, implicit, un pic mai mult decĂŽt m-aș fi așteptat. Dar nu s-a zgĂŽriat mĂŁcar, cu toate cĂŁ s-a mai ĂŽntĂŽmplat sĂŁ ne scape ștergeri "uscate" pe parbrizul acoperit de praf.
Cu tentĂŁ, fĂŁrĂŁ senzor.
600 și un pic, montat pe loc, fĂŁrĂŁ mizerii de nici un fel.
Asta ĂŽn noiembrie 2009.
Maistrul supervizor mi-a spus - post-factum, deci nu mi-a bĂŁgat pe gĂŽt nimic - cĂŁ ar fi fost mai bine sĂŁ ĂŽnlocuiesc și chederul, care ar fi ĂŽnsemnat puțin peste 100 roni ĂŽn plus. Data viitoare, dacĂŁ va mai fi cazul, schimbarea chederului e cam obligatorie. Din cam toate punctele de vedere, recomand experiența Ager, cu mențiunea cĂŁ tind sĂŁ ia ochii cu nume mari (Saint Gobain, Pilkington etc.), deși - cel puțin pentru Citroen - n-au mĂŁrcile astea decĂŽt la comandĂŁ și la super-prețuri.
Ca impresii, da, noul parbriz pare mult mai subțire decĂŽt precedentul, ĂŽn sensul cĂŁ aproape cĂŁ simți și ĂŽn mod categoric auzi fiecare pietricicĂŁ izbitĂŁ de el. Și nivelul izolĂŁrii fonice a scĂŁzut, implicit, un pic mai mult decĂŽt m-aș fi așteptat. Dar nu s-a zgĂŽriat mĂŁcar, cu toate cĂŁ s-a mai ĂŽntĂŽmplat sĂŁ ne scape ștergeri "uscate" pe parbrizul acoperit de praf.
PARBRIZ FISURAT

Si a plecat puternic, pe intreaga lungime a parbrizului.
Drept urmare, caut unul de schimb.
Am citit in topicul asta ceva pareri, dar nu prea mai cred ca sunt de actualitate, asa ca va rog insistent, cine cunoaste un loc de unde achizitiona parbriz la pret bun, si de calitate sa intervina cu pareri.
Mai, e bine ca ai CASCO! E ce ma fac ca nu am! Ma uit pe preturile la reprezentanta si imi vine sa plang cand vad preturile.
Am un ghinion fantastic la chestii d'astea, pt ca un decurs de o jumatate de an este a 2-a pietricica pe care o iau in parbriz. La prima s-a rezolvat la un service de profil, destul de bine, asta a plecat intantaneu, nu cred ca mai exista vreo sansa sa il scot la liman.
Astept si o solutie totusi.
Am un ghinion fantastic la chestii d'astea, pt ca un decurs de o jumatate de an este a 2-a pietricica pe care o iau in parbriz. La prima s-a rezolvat la un service de profil, destul de bine, asta a plecat intantaneu, nu cred ca mai exista vreo sansa sa il scot la liman.
Astept si o solutie totusi.
-
- pasionat
- Masina: Citroen C5 2.0 HDI 2004
Schimbati pe casco un parbriz de vreo 400-500 lei cat costa pentru C3? si pentru asta merita casco? Ma faceci sa rad cu lacrimi. In primul rand casco are fransiza la un pret normal, de obicei de 100 de euro, ceea ce acopera din start paguba. Plus ca daca te duci la firma de casco sa-ti rezolvi ceva, iti creste prima de asigurare.
Intamplarea unui prieten care si-a schimbat parbrizul "pe casco": Parbriz crapat la Chevrolet Kalos, dus la casco, pret parbriz 800 lei, 100 euro detinatorul si restul casco. Asta la firma la care l-au trimis ei. Am cautat eu o alta firma, parbriz Kalos - 300 lei montaj inclus. Logic ca am ras de el 2 zile.
Intamplarea unui prieten care si-a schimbat parbrizul "pe casco": Parbriz crapat la Chevrolet Kalos, dus la casco, pret parbriz 800 lei, 100 euro detinatorul si restul casco. Asta la firma la care l-au trimis ei. Am cautat eu o alta firma, parbriz Kalos - 300 lei montaj inclus. Logic ca am ras de el 2 zile.
"If in doubt, flat out!"
@mbc tu ai idee cat costa un parbriz in reprezentanta?
dar de casco fara fransiza ai auzit????
poate tu razi de vreme de afara:)):)):)):)):))
eu dc am o polita casco merg sa-mi fac reparatia in ce reprezentatnta doresc eu in tara
dar de casco fara fransiza ai auzit????
poate tu razi de vreme de afara:)):)):)):)):))
eu dc am o polita casco merg sa-mi fac reparatia in ce reprezentatnta doresc eu in tara
Cand am dreptate, am dreptate, cand ma insel s-ar fi putut sa am dreptate, ca am avut dreptate cand am zis ca s-ar putea sa ma insel...
-
- pasionat
Ramona09, tu ai idee ca Citroen nu produce parbrize? Parbrizele acelea le poti gasi la magazine individuale la preturi mult mai mici. Da, exista Casco fara fransiza si atunci platesti o gramada. De aia am zis de pret normal la casco. Poti sa mergi sa iti faci reparatia la ce reprezentanta vrei tu in tara ca aproape toate sunt de 2 lei. Sunt angajati acolo o gramada de neprofesionisti si te trateaza ca un om de mana a 10-a. Repet, la majoritatea, or fi exceptii.
Deci, pana la urma, inafara situatiei clare in care iti faci o paguba imensa masinii, zi-mi la ce mai este folositor casco?
Nu, nu rad de vreme. Rad de cei care cred toata povestea asta cu casco. Rad de cei care nu analizeaza lucrurile inainte si se gandesc ce mare afacere fac cu casco.
Deci, pana la urma, inafara situatiei clare in care iti faci o paguba imensa masinii, zi-mi la ce mai este folositor casco?
Nu, nu rad de vreme. Rad de cei care cred toata povestea asta cu casco. Rad de cei care nu analizeaza lucrurile inainte si se gandesc ce mare afacere fac cu casco.
"If in doubt, flat out!"
-
- pasionat
ag26raf scrie:mbc, ramona, NU AM CASCO!
De aia caut si ceva bun si mai ieftin daca se poate.
Sincer imi e frica si de "no-name-urile" de pe piata, daca aveti idee de ce sa ma feresc macar, daca gasesc la un pret bun.
90% aici gasesti cel mai ieftin parbriz pentru masina ta:
http://www.marctec.ro
Ultima oară modificat Lun 13-Feb-2012 12:36 de către mbc, modificat de 3 ori în total.
"If in doubt, flat out!"
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”