covorase
Moderator: Echipa Tehnica
covorase
Am vazut in oferta de accesorii 3 tipuri de covorase. Care le recomandati?
Set 4 covorase de podea din mocheta Surfing --------- 118 LEI
Set 4 covorase de podea din cauciuc---------------------184 LEI
Set 4 covorase de podea din mocheta 3D----------------334 LEI
Set 4 covorase de podea din mocheta Surfing --------- 118 LEI
Set 4 covorase de podea din cauciuc---------------------184 LEI
Set 4 covorase de podea din mocheta 3D----------------334 LEI
tu stii ce e mai bine pentru masina ta, tu stii pe unde umbli (noroi/praf/apa).
daca as avea bani, mi le-as cumpara pe toate si le-as utiliza dupa cum as avea chef.
prin urmare, eu am ales solutia de compromis (cauciuc).
avantaje: se uzeaza greu, sunt impermeabile
dezavantaje: pentru mine personal, nici unul. pentru altii - sunt mai urate decat celelalte 2 variante.
avantajele si dezavantajele celorlalte 2 optiuni ti le pot spune cei care le-au testat.
daca as avea bani, mi le-as cumpara pe toate si le-as utiliza dupa cum as avea chef.
prin urmare, eu am ales solutia de compromis (cauciuc).
avantaje: se uzeaza greu, sunt impermeabile
dezavantaje: pentru mine personal, nici unul. pentru altii - sunt mai urate decat celelalte 2 variante.
avantajele si dezavantajele celorlalte 2 optiuni ti le pot spune cei care le-au testat.
Xsara 1.6 / C4 1.4
Eu mi-am luat initial "Surfing", ca doar astea erau pe stoc. Dupa doua luni (de vara!) se tocisera atat de tare, ca le-am aruncat fara mila si am luat de cauciuc. E adevarat ca arata mai aiurea decat cele de mocheta, dar le am de peste doi ani si arata ca in prima zi. Ca sa nu mai spun ca se spala foarte usor - foarte important intr-un oras noroios.
Tot cauciucar sunt si eu
In Occident, nu e nici o problema daca ai covorase din stofa. La noi, insa, nu imi par practice. Am avut si experienta unui Golf care avea astfel de covorase. Totdeauna erau imbibate de praf. Era o adevarata jale cand spalam masina si incercam sa scot covorasele din "boala". Rezultatul: la Citroen C4 n-am stat pe ganduri si am luat covorase din cauciuc. Se spala imediat si nu iti faci griji nici chiar daca ar fi sa aplici cateva "ciubote cu noroi" pe ele. :D
Daca, totusi, doresti, din cand in cand, sa dai un aspect mai elegant masinii, poti lua si covorase din stofa (daca ai si cu ce dori, respectiv bani, pentru ca, oricum, as recomanda sa iei presuri originale, de calitate, si care se potrivesc perfect), numai ca, daca vrei sa arate si bine, as zice sa le pui numai in zilele de sarbatoare, cum faceau taranii pe vremuri, cu porturile nationale. :D
Daca, totusi, doresti, din cand in cand, sa dai un aspect mai elegant masinii, poti lua si covorase din stofa (daca ai si cu ce dori, respectiv bani, pentru ca, oricum, as recomanda sa iei presuri originale, de calitate, si care se potrivesc perfect), numai ca, daca vrei sa arate si bine, as zice sa le pui numai in zilele de sarbatoare, cum faceau taranii pe vremuri, cu porturile nationale. :D
Nu am observat asa ceva
La Golf nu am observat asa ceva (respectiv condens); covorasele originale VW, dintr-o combinatie de cauciuc natural si de cauciuc sintetic, s-au comportat admirabil. Mentin umezeala numai daca sunt ude in momentul in care le pui la loc. Iarna, daca au fost montate uscate, nu are cum sa patrunda apa sub ele. Acopera perfect suprafata, iar marginile un pic ridicate nu permit apei sa treaca, chiar daca ai "balta" in masina.
La Citroen C4 nu am apucat inca sa imi dau seama bine cum se comporta covorasele de cauciuc. Nici macar nu am reusit inca sa scot presul de la sofer. Stie cineva cum il scoti? Are niste chestii de prindere destul de ciudate. Cand spal masina imi voi bate capul mai mult.
Oricum, fiind si astea de la C4 originale, arata dragut si sper sa fie si materialul bun. Astept sa ne impartasiti alte experiente legate de covorasele de cauciuc Citroen.
La Citroen C4 nu am apucat inca sa imi dau seama bine cum se comporta covorasele de cauciuc. Nici macar nu am reusit inca sa scot presul de la sofer. Stie cineva cum il scoti? Are niste chestii de prindere destul de ciudate. Cand spal masina imi voi bate capul mai mult.
Oricum, fiind si astea de la C4 originale, arata dragut si sper sa fie si materialul bun. Astept sa ne impartasiti alte experiente legate de covorasele de cauciuc Citroen.
-
- just curious
daca nu vrei sa te usuce la reprezentanta, poti incerca aici: www.auto-accesorii.ro pentru C4 cred ca e 105ron. uita-te la sectiunea accesorii auto, in stanga paginii, deasupra pozei cu opelul astra, dupa care mergi jos, la produse-tavi protectie portbagaj. tot jos ai si un link catre o lista de preturi.
despre covorase
unde ai vazut oferta asta de covorase?
Vazusem intr-un supermarket niste covorase cu baza de cauciuc iar deasupra prinsa mocheta. In momentul in care ploua sau mergi prin noroi strangi frumusel mocheta de deasupra si o bagi in portbagaj. Sunt curios daca or exista si particularizate pt diverse modele auto.
Accelerezi, virezi simti usor cum derapeaza, pulsul se acelereaza, adrenalinĂŁ.. si toate grijile dispar...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...
Cei care au nevoie pot apela cu incredere pentru Studii Geotehnice, foraje...