cablu ambreiaj

Probleme ce tin de motor si cutia de viteze.

Moderator: Echipa Tehnica

med-mex
just curious

cablu ambreiaj

Mesajde med-mex » Joi 01-Apr-2010 20:03

Am avut probleme k ambreiajul,imi scapa pedala shi nu mai functiona ambreiajul . Am inlocuit cablu de ambreiaj si am intampinat mai multe probleme . Cablul de ambreiaj este produs de catre firma ATE (cablul fiind cu auto-reglaj) am uitat sa precizez este pt un xsara picasso 2.0 Hdi . Prima problema - cablul este mai scurt k 1cm . Am zis k daka e k aoto-reglaj nu e nicio problema crezand k al meu este mai lung deoarece este defect . M-am chinuit shi pana la urma l-am montat dar ambreiaju nu cupla . (masina intra in viteza dar nu pleca dupa loc , nu ii dadea voie la parghie sa duca cat trebuie). Am fost nevoit sa-l tai si sa il lungesc si totusi trebuia lungit mai mult . Am dat 160 ron kred eu k degeaba . Va cer ajutor k poate am gresit eu !!!! . Multumesc anticipat !

mariuss
pasionat

Mesajde mariuss » Joi 01-Apr-2010 20:11

Salut! Daca ai fi citit forumul inainte de a cumpara cablul ai fi gasit foarte multe posturi in care se precizeaza ca trebuie sa cumperi cablul de la reprezentanta,restul fiind pocnitori.
Creed ca e cam 280 lei,o suma imensa,oricum.
^
^

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 01-Apr-2010 20:11

am patit si eu asa ceva, si singura varianta a fost sa tai putin din camasa (vreo 4 spire) apoi a mers, dar m-am chinuit de m-a luat durerea de cap; vezi sa nu cumva sa fie reglajul prea strans, incearca sa dai racul ala inapoi ca poate merge...
nu trebuia sa tai cablul ca sa il lungesti, era mai simplu sa tai din camasa;

nicu_ak
pasionat
Masina: Xsara Picasso 1.6 hdi
2: Xsara Picasso 2.0 hdi
3: Xsara Picasso 1.6 i

Mesajde nicu_ak » Vin 02-Apr-2010 00:11

Salut,ce iti recomand eu si poate si alti e sa iei un cablu original ca nu e prea scump fata de unul aftermarket si daca ai masina de mult sau multi km schimba kit-ul ambreaj sa vezi apoi diferenta si trage mult mai bine motoru.te costa vreo 450 kit valeo,400 manopera si cablu vreo300 cred,si o sa vezi ca nu o sa mai ai probleme.
bafta

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Vin 02-Apr-2010 10:35

se pune fff usor cablul cu conditia sa il deblochezi inainte de montaj, are un inel care trebuie impins ca sa scape din autoreglaj. va las sa il descoperiti
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Înapoi la “Mecanica - Xsara”