oricum, anul asta stam la casuta, insa la etaj ...

Moderator: Echipa Tehnica
WLD scrie:Anul trecut, din cauza discutiilor legate de taxa de participare mi-au albit cateva mii de fire de par. Anul asta prefer sa fiu mai relaxat.
Pretul mediu al "premiilor" tombolei a fost in intervalul mentionat anterior. Diferenta e ca taxa se percepea fiecarui participant, pe cand acum fiecare masina, indiferent de nr de participanti aduce un singur obiect.
albuster Casa de Piatra !
dj01fad scrie:ca doar nu or veni toti cu un autobuz, si sa aduca un singur trofeu....
pare tare interesanta treaba asta cu adusul de trofeu de acasa... poate chiar mai interesanta decat cumparatul de premii din colecta; bine, banuiesc ca asta nu inseamna ca se duce fiecare pe la magazin sa caute ceva intre 50-70 de lei, ca de exemplu cablu de frana de mana bx = 70 de lei, adjudecat; apoi sa il castige cineva care nu are nici o legatura cu bx (a fost doar un exemplu); fiecare sa se gandeasca la ceva interesant, care ar prinde bine si ar bucura pe toti ceilalti. totusi, colecta pt gulas ar trebui sa ramana... sa se gandeasca toata lumea ca este o activitate in comun a tuturor participantilor, sa nu incerce sa o vada numai ca pe o introducere a mainii in buzunar
iwa scrie:de ce toate discutiile de aici se rezuma la bani ?
Eu vin sa ma simt bine, nu sa ma uit la cine ce aduce sau nu pentru tombola... Anul trecut am ras copios cand un sofer de KIA a primit o sfera centrala de bx... totusi s-a gasit rezolvare...
Sincer sa fiu eu unul as fi amuzat sa primesc o cheie pliabila de CX pe post de breloc, sau un piston pe post de scrumiera, sincer nu cred ca au valoare materiala. Asta este doar un exemplu, credeti-ma mai sunt multe...
Ce ziceti sa nu mai ne ciondanim pe tema banilor, macar aici...
Înapoi la “Intalniri nationale”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori