Salut @Mexic!
Problema ta se aseamana cu a mea descrisa aici?
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... o&start=15
Si la mine cand ceasurile de bord ramaneau pe "0" si nu se aprindeau martorii de bord (cu exceptia martorului pt baterie, nu aveam 12V pe siguranta F12. Ce am mai remarcat atunci cand nu aveam tensiune pe F12: nu se aprindeau stopurile cand calcam frana. Problema am rezolvat-o romaneste (ca la Dacii): am gasit o siguranta care se alimentezeaza cu 12V atunci cand pui contactul si am luat tensiune de pe ea si am pus pe F12. Cel mai sanatos era sa inlocuiesc contactul, dar...
Tu spui ca F12 se incince foarte tare... Din punctul meu de vedere este un consum foarte mare acolo. Ai avut timp si nervi pt a verifa traseul de la turometru pana la locul de unde ia semnal? Nu ar fi posibil ca turometrul sa-ti faca probleme (bobinajul lui)?
Imi trece ceva prin cap... nu stiu daca este ok, dar daca ai timp, ai putea verifica daca nu problema ti-o face tabloul de sigurante din interior. Este posibil ca problema ta sa fie in spatele tabloului de sigurante. Daca ai avut Dacie, cred ca-mi dai dreptate.
Toti ziceau ca asta nu se poate face; si a venit unul care habar n-avea ce zic toti, si a facut-o... ;)