mda.... nu ma mai stresez prea tare cu treaba asta; chiar mi-as dori sa fie numar clonat, ca sa am pe cine da in judecata

, ca sa ma mai distrez putin. a mea sigur nu e clona pt ca am fost cu ea la rar acum 2 saptamani si am trecut instant; ori a aluia, ori au gresit astia;
totusi, am fost azi pe la gaseta de sud, si am vorbit direct cu autorul articolului; cand a auzit cum sta treaba, s-a cracanat de ras; omul mi-a explicat ca datele astea le ia de la politie, si el sigur nu a gresit, singuri care cica ar fi putut sa gresasca sa fi fost politzaii la comunicarea numarului...
am sunat si un prieten din politie si mi-a spus ca o sa imi afle maine numarul exact ce il avea golful. oricum, se complica treaba daca ala chiar are acelasi numar cu mine, pt ca cineva trebuie sa dea niste explicatii grele; nu eu sau celalalt, ci acela care a eliberat acele numere...
a mai existat un caz dinasta in craiova, cand au fost 2 masini cu nr DJ xx PJD, si asta din cauza ca inmatriculand masina copilului unuia de la sri, cand omul a spus ce nr vrea, aia nu au mai verificat, si i l-au dat... si... era numarul de la o duba de politie; treaba s-a rezolvat in cateva zile, dar na... se poate intampla;
asa... cazuri cu masini clonate mai stiu, si sunt chiar destule, dar aici nu e vorba de clona, pt ca trebuia sa fie aceeasi masina.