c3 pluriel...pb cu acoperisul

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

mofluz
just curious

c3 pluriel...pb cu acoperisul

Mesajde mofluz » Joi 17-Noi-2005 22:59

salut
sunt posesorul unui c3 pluriel din 2004.
partea proasta e ca atunci cand ploua intra apa in masina pe la clemele care prind cei doi stalpi care sustin prelata si pe la portbagaj.
intrebarea mea este cam ce trebuie facut .
partea proasta e ca masina e luata la mana a doua si nu stiu daca mai are garantie...da oricum mai intai as vrea sa stiu ce se paote face si cat de dificil este.
ps: nu am primit carte la ea si nu stiu ce sunt cele 2 butoane de langa casetofon...nu prea-mi dau seama
mersi anticipat pt ajutor

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Vin 18-Noi-2005 11:59

ar trebui sa mergi intii la ATS sau la Champions si sa verifici ce e cu garantia. cit despre problema asta stiu ca e des intilnita la Pluriel si e posibil sa existe o remediere gratuita in acest sens, daca nu, cred ca tot la reprezentanta poti afla care e rezolvarea. din cite stiu esti singurul posesor de Pluriel pe forum si nu stiu cine te poate ajuta cu un sfat la obiect despre remedierea problemei. sau poate domnul Pirscoveanu, tin minte ca el pomenea ceva despre problema asta. bafta si s-o stapinesti sanatos! si bine ai venit!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 18-Noi-2005 16:29

Pe undeva pe aici parca, Mugurel spunea ca ploua in Pluriel, deci problema este bine cunoscuta. Cred ca el este persoana potrivita sa te ajute cu ceva sfaturi!

mofluz
just curious

Mesajde mofluz » Vin 18-Noi-2005 16:40

mersi pt primieea asta calduroasa si pt ajutor
trebuie sa ma duc neaparat la service pana nu incep ploile :D [/quote]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 18-Noi-2005 16:52

Ploile ca ploile dar vine ninsoare acum :P

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Vin 18-Noi-2005 16:53

Dute urgent, sa nu te trezesti cu turturi in masina. :twisted:
Fun Citroen

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Vin 18-Noi-2005 17:21

Ar fi misto (la turturi ma refer)!!!! Sa pui poze la sectiunea de tuning
:P hehehe :D

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Vin 18-Noi-2005 18:29

Mesajul lui Mugurel: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... 3278#13278

Sa speram ca nu vor mai infiltratiile de apa de la 206CC si 307 CC... ca sa nu mai vorbim de Pluriel.

Deci du-te la service şi discută problema, poate e cunoscută, şi parte a unei campanii de "rechemare a maşinilor ĂŽn fabrică" (wishful thinking).

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Vin 18-Noi-2005 21:06

Buna seara.

Sotia mea are un Pluriel din vara 2003. Este foarte incanta de masinuta ei portocalie. I se aprind farurile singure, schimba treptele singure, merg toate comenzile fara probleme de 2 ani si ceva. De anul trecut incerc sa o conving sa-i cumpar alta masina, dar nu am cum sa-i ofer o alta masina la fel de portocalie, decapotabila si atat de "trendy".

Cand ploua foarte puternic curg cateva picaturi exact pe piciorul stang al soferului. Initial, dupa ce i-am dat masina, am avut scandal in familie pe acest subiect. Exista in total la CITROEN peste 20 de informari despre ce e de facut in acest caz. Au fost informari de genul"desfaceti aproape tot ce inseamna etansari, montati o garniturica in locul X si gata". Dupa 3 luni aparea alta informare: nu era buna aceea de acu' 3 luni faceti asa! si asa mai departe. Eu nu i-am facut nimic la masina. In continuare dupa 2 ani daca spal masina, sau ploua puternic, intra apa la inchiderea arcului stanga.

Daaaaaar, acum un an a venit pe la noi un prieten cu un Porsche decapotabil si l-am intrebat discret cum e cu apa in masina?. Prietenul mi-a spus ca nu e masina cu prelata la care sa nu-i intre nitica apa, si el avusese si un BMW decapotabil!. Cu asta i-am inchis gura nevestii!

Intrebarea mea este: cat de multa apa intra? Daca se scurg siroaie, atunci se poate face ceva! Daca sunt niste picaturi, crede-ma pe cuvant ca am incercat la un client foooarte nemultumit de aceasta problema de altfel, sa-i aplicam toate metodele, iar acele picaturi apareau intr-un mod atat de exasperant incat imi doream sa nu-i mai vad zambetul din care reiesea clar ca suntem un service de kko, iar orice metoda aplicam, dupa multe ore de desfacere si refacere, picaturile ... erau "chinezesti". Ba s-a si rupt un mecanism de retractare al pavilionului (pe care l-am platit din buzunar) si a mai stat clientul vreo 2 saptamani cu acoperisul deschis.

Asa ca mai bine... nu va luati Pluriel daca va deranjeaza vreo picatura de apa. Daca nu va deranjeaza (asa cum sotia mea este indragostita de Pluriel) cred ca este una din cele mai mishto decapotabile.

Nu-i asa ca 307 CC e o oribilitate in materie de design?

mofluz
just curious

Mesajde mofluz » Sâm 19-Noi-2005 00:22

ca sa-ti dau detalii mai multe gandeste-te ca se aduna apa in clema cre prinde cei doi stalpi care sustin prelata si atunci cand pun frana sau desfac clemele curge apa care se aduna acolo...
sper ca m-am facut inteles...
deci curge destul de multice...
acu se pare ca a venit ninsoarea deci trebuie urgent sa merg la service
mersi mult pt opinii

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”