GPL pentru Xantia 1.8 16 v , sfaturi , idei ?
Moderator: Echipa Tehnica
GPL pentru Xantia 1.8 16 v , sfaturi , idei ?
Salutare ! Ma bate gandul sa pun GPL pe Xantia mea din '96 , 1.8 16 v 110 cp , dar nu stiu ce sa aleg sau daca merita pusa...In Pitesti singura instalatie gasita este facuta de Tomasseto...are cineva alta idee , sfat , chestii , etc. ? Eu fac in medie 1000 km / luna......si ma gandeam ca ar renta.....Voi ce ziceti ?
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
La noi majoritatea pun BRC secvenĂžialĂŁ. Uite o adresĂŁ de la montatorii BRC din PiteÂşti.
http://www.prosperanta.ro/
http://www.prosperanta.ro/
-
- pasionat
- Masina: Citroen c5 hdi
- 2: Vw t5-2.5tdi
- 3: Chrysler Grand voyager
sincer eu stiu pe cineva care are tomasato secventiala pe o xantia de 2000 turbo si e foarte multumit din ce zice el dif e ca nu fuge la fel detareca pe benzina dar in demaraj e la fel.la costat 25mil dar stiu si o xantia de 1,6 90cp(ca a mea) cu instalatie clasica de gpl (masina adusa din italia) omologata la rar fara probleme si care mergea super omu zicea ca lua un mixt 8-9 gpl.multi la noi nu vor sa monteze instalatii clasice pe xantia ca are admisie de plasic(15mil cu butelie toroidala) ca in caz de rateu plesneste... e vor sa monteze numa secventiale(25-28mil)si cand leam arata o xantia cu gpl de la mama lui montat in italia,instalatie clasica au inghitit in sec,si e o exceptie zic ei.daca o pui in rate merita pt ca din economie platesti rata practic,asta e parea mea
Am inteles...Merci frumos....Apropos....cei care si-au pus Tomasseto...au pus cu rezervor toroidal sau normal ? Nu de alta , insa am inteles ca trebuie sa fie un spatiu de siguranta de min. 20 de cm intre partea de jos a rezervorului de gaz si sol...
Nu sunt un tip agitat sau violent , doar ca simt nevoia sa crap cate un cap in fiecare zi.....
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
eu unul am neomologata, si merge de rupe, ba chiar fuge ca pe benzina daca ii dau voie. nu as da 2500 de lei pe o instalatie nici batut, nu merita. plus ca cei specializati care monteaza sunt niste tembeli si isi bat joc. intreaba-l pe sorin. ce si cum ca el si-a pus noua, si a avut numai probleme. si... nu trebuie sa ii pui secventiala, e frectie la picior de lemn. am pus instalatie clasica pe honda accord din 2008 si merge super bine.