nu merge abs
Moderator: Echipa Tehnica
nelu1976 scrie:senzorii i-am verificat cu ajutorul uni program pe mufa abs de langa sigurantele de la motor.programul imi rata pini pt fiecare senzor.si trebuie sa dea cam 1080 aproximativ(daca are cineva nevoie va pot ajuta sa nu mai datzi jos senzorii).aerisire eu ashe shtiu stanga fata.stanga spate.dr fata. dr spate--corect?o sa aerisesc si revin.sa vedem rezultatul(din 95 e xantia).multumesc.Stima!
exista si alte metode de a verifica senzorii ABS? imi sta aprins la bord un indicator! am verificat fiicare roata mizerie nu exista.
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
ba da, poti sa ii masori direct in mufe...
cei di fata au mufele sub masina, pe punte, spre partea din fata. de fapt, daca urmaresti unde merge firul ai sa le gasesti sigur, dar ai nevoie de rampa/canal; cei din spate au mufele deasupra puntii din spate, cu accesul destul de greu sincer sa fiu, dar, masoara-i pe cei din fata prima data pt ca de regula aia se strica. daca vrei, incerc sa pun eu poze cu pozitionarea mufelor; fiecare senzor trebuie sa aibe cam 1000-1100 ohmi...
cei di fata au mufele sub masina, pe punte, spre partea din fata. de fapt, daca urmaresti unde merge firul ai sa le gasesti sigur, dar ai nevoie de rampa/canal; cei din spate au mufele deasupra puntii din spate, cu accesul destul de greu sincer sa fiu, dar, masoara-i pe cei din fata prima data pt ca de regula aia se strica. daca vrei, incerc sa pun eu poze cu pozitionarea mufelor; fiecare senzor trebuie sa aibe cam 1000-1100 ohmi...
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Scuze. Electronic control unit (ECU) este termenul generic pentru toate modulele electronice Âşi se confundĂŁ adesea cu "engine control unit", o subcategorie a precedentei. Denumirea corectĂŁ ar fi fost ABS ECU’s, dar nu am fost explicit pentru cĂŁ se fĂŁcea referire doar de ABS.
Cam ĂŁÂştia ar fi pinii:

Cam ĂŁÂştia ar fi pinii: