de ceva timp frantuzoaica a reusit sa ma enerveze de-mi vine so faram cu smuciturile ei,de duce la disperare.indiferent de treapta de viteza intre 2200 si max 3000ture incepe sa smuceasca ca si cum nu sar alimenta sau iar taia curentu,dar smuciturile nu sunt si daca accelerezi numa daca vrei sa mergi constat cu o turatie(intre 2200-3000).de ex daca mergi constat cu 60km/h in tr.3 incepe sa smuceasca si ca sa numai smuceasca nuti ramane decat so accelerezi si nu are nimic dupaia.am banuit ca rezistenta reglabila(iacul sau cum o zice) de pe clapeta de acceleratie e murdara,am dato jos am curatato dar la fel.am curatat fisele,bobina de inductie,toate sigurantele de la motor dar nimic la fel face

.azi am scos bujiile(niste boch schimbate acum un an) sunt ca noi,electrodu e alb nici macar nui caramiziu,lucru foarte bun zic eu.am zis hai sa le schimb sa vad ca poate o fii de acolo o buba.nimic.filtru de benzina are o luna de cand lam pus nu cred cai infundat ca sa nu se alimenteze.mam uitat si seara sa nu cumva sa fure scanteie dar tot nimic.am observat azi ca si cand nui in sarcina,il acceleram cu mana de la motor,se tura frumos iar cand ajungea la zona critica sa zic numai mergea rotund avea o intrerupere dupa ce trece de 3000 se tureaza iara normal,ma jur daca pot intelege ce ar fii,deaia am scris ca poate cineva are vreo idee ceva.ma gandesc la injectoare dar nu stiu cum si care